Nappali

A nappali az a hely ahol mindenki a pihenést és a nyugalmat keresi. A kellemes hangulatot a barátságos berendézés és dizájn is segít hangulatosabbá tenni, de a tökéletes elrendezés és a minőségi bútorok sem elhanyagolhatóak. Kínálatunkban nappali rusztikus bútorokat, modern és luxus berendezést is talál. Többféle tömör fából gyártott kollekciónk van. Gondosan dolgozunk a térrel, anyaggal, építészeti kompozíciókkal és alapokkal, az eredménye pedig a időtálló beltér.


Az otthon legaktívabb helyisége egyértelműen a nappali. A hely, ahol aktívan töltheti az időt a családjával. Ezért tervezéskor is gondoljon a bútorok elrendezésére, elosztására. Azért, hogy a helység légies maradjon, nem kell túlzsúfolni bútorokkal.

Hogyan rendezzük be a nappalit ?

A nappali berendezésénél konzultálhat akár egy tervezővel is. Ha a konyhához egy nappali kapcsolódik, javasoljuk, hogy hasonló tónusokban vállogasson bútort. Tehát ha tölgyfa nappali bútor mellett dönt, akkor jó, ha a konyha is tartalmaz legalább néhány ilyen elemet. A padlóburkolatok kombinálásakor nincs általános szabály. Válassza ki, ami tetszik. Lehetséges a padlóhoz hasonló tónusú, de kontrasztos tónusú is. Javaslatunk a színválasztáshoz a következő:

  • Ha jellegzetes mintázatú a padló, hagyja a falakat egy árnyalatban.
  • Ha nincs merész mintája a padlónak, megengedhet magának egy színesebb falat, vagy esetleg merészebb színű kanapéban is gondolkozhat
  • Ha modern belsővel rendelkezik, a hideg színek (fehér, szürke, zöld, fekete) megfelelőek. Kombinálva természetes bútorokkal.
  • Ha rusztikus belsővel rendelkezik, a meleg színek (bézs, sárga, piros, barna) megfelelőek. Amik natúr bútorokkal is kombinálhatóak.

Tömör fa bútor nappaliba

Évek óta követjük a belsőépítészeti trendeket. A divat sokszor változik (lekerekített formák, szögletes formák, ipari formák és így tovább). De egy dolog nem változik, mindannyian azt akarjuk, hogy a belső tér otthonos legyen. A tömörfa bútorok egyedi hangulatot teremtenek, és a szobában lévő energia minden nap feltölti Önt. Sőt, a nappali fabútorai nincsenek kitéve a trendeknek, és mindig a hangulatos otthon jele. Ezért kínálatunkban megtalálja:

Tölgyfa bútor nappaliba
Rusztikus bútorok nappaliba
Luxus bútorok nappaliba
Provence nappali bútor

Product added to wishlist
Product added to compare.