Nappali 

A nappali az a hely ahol mindenki a pihenést és a nyugalmat keresi. A kellemes hangulatot a barátságos berendézés és dizájn is segít hangulatosabbá tenni, de a tökéletes elrendezés és a minőségi bútorok sem elhanyagolhatóak. Kínálatunkban nappali rusztikus bútorokat, modern és luxus berendezést is talál. Többféle tömör fából gyártott kollekciónk van. Gondosan dolgozunk a térrel, anyaggal, építészeti kompozíciókkal és alapokkal, az eredménye pedig a időtálló beltér.

 • Tv asztalkák

  Tömörfa exkluzív tv asztalkák. Ha kedveli a minőséget tv asztalkák és televívió komódok széles választékát kínáljuk önöknek. Kínálatunkban fenyőfa asztalkákat de modern kinézetű vagy luxus tölgyfa és nyírfa tv komódokat is talál. Ízlése szerint néhány kollekciónkból válogathat minőségi darabokat.

 • Vitrinek

  Modern és stílusos tömörfa vitrinek egyenesen a Szlovákiai gyártótól. Találja meg vitrinét a széles skálánkból. Többek között üvegajtós és nyitott teres vitrineket kínálunk önöknek. Rusztikus vitrin fenyőfa tömörfából vagy luxus tölgyfa vitrin, ez számunkra nem akadály. 

 • Nappali összeállítások

  Szeretné újra alakítani nappaliját? Nézze meg modern és hagyományos kizárólag tömörfából készült nappali összeállításaink kínálatát, esetleg nyerjen ihletet nappalija berendezéséhez a fotóinkból vagy összeállításainkból. 

  Ajánlatunk a 100% tömör tölgyfából gyártott nappali szettek. Mindegyik bútorbarab külön is megvásárolható, szivesen segítünk és tanácsot adunk a megfelelő bútordarabok kiválasztásánál.

 • Ülőgarnitúrák

  Tekintse meg exkluzív ülőgarnitúráink és kanapéink választékát. Több ülőgarnitúra szerkezetére a 10 éves jótálást garantáljuk. Élvezze egyedi, üde dizájnú bútordarabjainkat amit a Holland piacra készítettek és szállítanak. Legfőbb jellemzője a kényelem, komfortos ülőhely és a kiadós pihenés helye kitűnő ergonóniával és tágas térrel fűszerezve. Hogy minden elképzelésnek eleget tegyünk közel 300 féle anyag széles választékát kínáljuk, kizárólag természetes anyagokból.

  Miért a mirek bútortól vásároljon ülőgarnitúrát? 

  • Vonzó északi dizájn, követjük a Milánói, Kölni és Szingapuri kiállítás trendjeit,
  • 100% természetes anyagok hatalmas választéka, mely tapintása nagyon kellemes.
  • A garnitúrát MO bármelyik területére kiszállítjuk, a teljes megrendelést 9900 Ft-os szimbolikus áron. 

  Kedves vásárlóink, mivel az anyag felületeket elektronikai formában nem tudjuk 100%-osan megjeleníteni és a képernyője beállításától függően kicsit eltérhetnek a színárnyalatok és a minták színe, javasoljuk a kiszállításaink során személyesen történt ellenőrzést és megtekintést. Kínálatunk aktuális mintái szállítókocsiainkon vannak és bármikor megtekinthetőek. Köszönjük a megértést.

 • Dohányzóasztalok

  Válasszon dohányzóasztalaink kínálata közül. Különböző nagyságú gyönyörű asztalkákat kínálunk modern és vidéki stílusban. Ha L alakú ülőgarnitúrája van, téglalap alakú dohányzóasztalt javaslunk. U alakú ülőgarnitúra esetén négyzetes asztalka ajánlott. 

Showing 1 - 21 of 99 items