Fa bútor 

dreveny nabytek

Tömörfa bútor nappaliba, hálószobába vagy ebédlőbe. Mirek bútor több éves hagyomány, történelem és tapasztalat az ön otthonának megteremtésével. Cégünk irányadója a kiváló minőség és a termékeink egyedisége. Mindig is tudtuk hogy minőségi tömörfa bútort akarunk gyártani, amibe megéri befektetni és hosszú éveken keresztül szolgálni fog anélkül hogy minőségéből vesztene valamit. Környezetbarát és modern dizájn.  

Miért a tömörfa bútor? 

Tömörfa bútor az egész családnak. Fa bútoraink bőséges kínálata, széles választék, melyel berendezheti lakása vagy háza összes szobáját. Folyamatosan figyeljük a legújabb lakberendezési trendeket és személyesen veszünk részt a bútorkiállításokon világszerte. Modern időtálló bútort biztosítunk elsőosztályú anyagból. 

Környezetbarát kifogástalan bútorok 

A bútorok minőségi, környezetbarát lakkokkal kezeltek, melyek kiemelik a fa természetes rajzolatát és fokozzák a természet szépségét. A kellemesnek, melegnek és az egészséges környezetben való lakhatásnak ötvözetét alkottuk meg. A környezet, egészség és a vásárló biztonsága a legfőbb prioritásaink a fa bútorok gyártásánál. 

A tömörfa bútor minőségi próbája

A bútort, amit gyártunk sok otthont, panziót és hotelt díszít Csehország, Franciaország, Németország, Svájc és Ausztria területén.  A fa bútornak magas sűrűsége, keménysége van, és ez által a bútor súlya is magasabb számintervallumokban mozog. Minden bútordarab ami elhagyja gyárunkat 2x ellenőrzött, hogy ügyfeleink kizárólag tökéletes minőségű árut kapjanak, mely szívet és szemet gyönyörködtet - minőségi áru gyártásával az Ön és a mi időnk is hasznosan telik. Gyárunkban a legjobb szakembereket alkalmazzuk.  

A bútor gyors és biztonságos szállítása

Jelenleg a hét 6 napjában 24 órában szállítjuk a megrendeléseket, három műszak váltakozásával. Raktárunk területe több mint 1200 m 2 . Mindent elkövetünk annak érdekében hogy az Ön új bútordarabja a lehető legrövidebb időn belül kerüljön kiszállításra. A szállítás kizárólag saját autóinkkal történik. Minimálisan 2 nappal szállítás előtt értesítjük az ügyfeleinket.         

A fa bútor ellenálló a mechanikai sérülésekkel szemben és kitűnő kisgyermekes családoknál, hosszú éveken keresztül szolgál a nélkül hogy minőségéből bármit is vesztíene.A fa bútor ellenáll a napsugárzásnak és a párás környezetnek és minden szobában elhelyezhető. Egyedi természetes szerkezete kiemeli a szépségét, Minden fa bútor egyedi. Külön kérésre más méretekben is legyártjuk az Ön által eltervezett bútort. 

 • Rusztikus bútorok

  Csak nálunk találja meg az egyedi rusztikus francia vidéki stílusú bútorokat. Gyönyörű bútorok, melyek egyedi alakja és tökéletes kidolgozása meggyőzi önt arról, hogy ez az a bútor amit még az unokáinak is örökségbe adhat. A rusztikus bútor minőségi fenyőfából készült ügyelve a kiváló minőségre. A bútor barna méz színű árnyalatban érhető el, eme rusztikus stílusú bútornak viaszos felszíni kezelése van. Kiváló minőségű eljárásról van szó, ami a gyakori használatnak is ellenáll. Jellegzetes kisugárzását természetes illata is adja, ami otthonának felejthetetlen légkört kölcsönöz.        

  Rusztikus butor

  Miért tőlünk vásároljon rusztikus bútort? 

  • A bútort összeszerelt állapotban szállítjuk, az ágy és ebédlőasztal kivételével,
  • rusztikus bútor egyedi francia stílusú dizájnnal,
  • egyedi fogantyúk, melyek rozsdás kinézetet keltenek,
  • saját, gyors szállítás Magyarország bármely területére,
  • nem akadály a panzió vagy étterem berendezése sem.
 • Tölgyfa bútor

  Válassza Ön is a tölgyfa bútort, mely a legapróbb részletekig kidolgozott. Luxus, minőség és elegancia csak néhány jelző, ami jellemzi a tölgyfa bútorokat. Kiváló minőség, kivitelezés és magas használati érték mely az első helyeken áll. Válasszon bármelyik tölgyfa kollekciónkból. A tölgyfa bútorok legfőbb szépsége, ugyan úgy mint az embereknél az egyediség és a különböző jellem. Minden darab enyhén eltérő, egyik picit világosabb árnyalatú. A másikon viszont a fa évgyűrűi szebben kiülnek. Ezért az eltérő jellege miatt próbáljuk harmonikusan összekombinálni a bútor egyes darabjainak elemeit. Esztétikai érzéssel válogatjuk a fát. Ennek köszönhetően minden darab egyedüláló egységet alkot.  Válassza Ön is ezt az excluzív bútort mely minőségéből mit sem vesztve hosszú éveken keresztül szolgálni fogja önt.  

  Mindegyik tölgyfa kollekció nappalijában, étkezőjében vagy hálószobájában egy teljes egészet alkot. Ezt a bútort főként Németországban és Franciaországban árulják. Kényeztesse magát ezzel a luxus és ízléses bútorral. 

  Tölgyfa ágyak

  A tölgyfa a kemény fák közé tartozik. A tölgyfa különlegessége a hosszú élet és a lassú növekedés. A mi bútoraink kizárólag környezetbarát természetes olajokkal kezeltek. A gyártásuk magasszintű technikai tudást és tapasztalatot igényelnek. 

  Miért vásároljon tölgyfa bútort a Butormirek.hu oldalon?

  • Szakszerű hozzáállás, bútorgyártási és eladási tapasztalat már 1993 óta
  • Kizárólag a tömörfából készült bútorokra specializálódunk, és tényleg ismerjük azt amit árulunk
  • Tölgyfa bútorok széles választéka, több mint 70 darab legjobb minőségű bútordarab.
  • Három színkombináció választási lehetősége természetes tölgy, fehérített tölgy és dió tölgy.
  • Saját szállítással egészen az Ön címére szállítunk, természetesen garantáljuk  a legalacsonyabb árat!
  • Tölgyfa bútorok raktáron is.
  • Győződjön meg ön is  a minőségről, csatlakozzon a több mint 10 000 elégedett vásárlónkhoz egész Európa szerte.
 • Provence Bútor

  A francia vidék stílusát szeretné otthonában érezni? A tőlünk vásárolt Provence bútorokkal mindez lehetővé válhat. Olyan kollekcióról van szó, ami vásárlóink között nagyon közkedvelt. Teremtsen otthonába új szellemet, rendezze be szobáit a provence stílusú bútorokkal, ami teljes változást hoz. 

  A Provence bútorok eleganciát és minőséget hordoznak, elvarázsolja önt a fa egyedi rajzolata. Hogy milyen anyagból készül ez a bútorcsalád? Minőségi fenyő bútorról van szó, ami a természetességet idézi elő. Kellemes érzéseket támaszt, a természetes környezetet biztosítja. A Provence stílusú bútor kétszéle színváltozatban érhető el, fehér vagy patina kivitelben. A felső lap felülete marott technikával van ellátva.  

 • Nyírfa Bútor

  Szeretné olyan bútorrak kiegészíteni otthonát ami nem hétköznapi? Kitűnő választás a nyírfa modern kollekció, melyet ebben a részben talál meg. Szögletes élekkel bír, melynek köszönhetően kinézete robusztus. Természetesen csak olyan nyírfa bútorokat gyártunk, mely tökéletes minőségű.

  A nyírfa bútorok kinézete eredeti és időtálló, szinte nincs olyan korszak amibe ne illene bele. Minden szobában el tudja helyezni, bármilyen stílusú is legyen. Rusztikus stílusú, vidéki házba vagy kisebb fa házikóba, vidéki stílussal berendezett panziókba.Mindenütt megállja a helyét. Válasszon olyan ágyat, ami egész életre szól, vagy elegáns kinézetá vitrint vagy szekrényt. 

  Miért a mirek bútortól vásároljon nyírfa bútort? 

  • Saját gyártás, kérésre a bútor méretein tudunk változtatni 
  • Több mint 20 év tapasztat, melyet közel 20 000 elégedett vásáró tanusít
  • 6 legkedveltebb szín választási lehetősége (dió, tölgy, ében, nyír, mahagon, gesztenye)
  • Saját szállítással az ön címére szállítjuk 
 • Vidéki bútor

  Csakis nálunk találja meg ezeket az eredeti vidéki bútorokat, mely nagyanyáink berendezéseire emlékeztet. A vidéki bútorokat már több mint 20 éve gyártjuk önöknek, nem jelent akadályt szállodája vagy panziója berendezése sem. Gyönyörű kolekció, ami mézviasz szín (enyhén különbözik a rusztikus bútorkollekciótól) vagy kétszínű mézviasz-fehér kombinációjában érhető el. Válassza ön is ezt az eredeti bútort és rendezze be házát vagy hétvégi házát eme vidéki stílusú kollekcióval. 

  Rusztikus butor

  Miért tőlünk vásároljon vidéki stílusú bútort?

  • Az összes bútort összeszerelt állapotban szállítjuk, az ágyakat és ebédlő székeket kivéve, 
  • a vidéki stílusú bútorainkkal már több éttermet és panziót rendeztünk be, 
  • a viasz felszíni kezelés tapintásra kellemes és egyedi az illata

 • Tömörfa nappali összeállítások

  Eredeti tömörfából gyártott nappali szekrénysorokat kínálunk. A tömörfa több tulajdonságáért közkedvelt, elsősorban a magas ellenállóképességért és a természetes kivitelezésért. A fa varázsolta el önt ami nem hasonllítható semmilyen utánzattal? Válassza a természetes tömörfa nappali összeállításokat. Válogasson a kategórián belül megjelentek közül, itt biztosan tud majd választani. 

  Mitöbb, a tömörfa nappali szekrénysorokat kedvezményes áron vásárolhatja meg, mindig kínálunk valami kedvezményt. A tömörfa nappali szekrénysornak modern dizájnja van és tökéletes minősége. Különböző árnyalatú színekből válogathat, de a dizájn is változhat. Olyan bútort szeretne ami mindenkit elvarázsol? Válassza a tömörfa nappali szekrénysorokat, melyek betöltik a ki nem használt helyet. 

Showing 1 - 21 of 139 items