Fa bútor

Miért a tömörfa bútor? 

Tömörfa bútor az egész családnak. Fa bútoraink bőséges kínálata, széles választék, melyel berendezheti lakása vagy háza összes szobáját. Folyamatosan figyeljük a legújabb lakberendezési trendeket és személyesen veszünk részt a bútorkiállításokon világszerte. Modern időtálló bútort biztosítunk elsőosztályú anyagból. 

Környezetbarát kifogástalan bútorok 

A bútorok minőségi, környezetbarát lakkokkal kezeltek, melyek kiemelik a fa természetes rajzolatát és fokozzák a természet szépségét. A kellemesnek, melegnek és az egészséges környezetben való lakhatásnak ötvözetét alkottuk meg. A környezet, egészség és a vásárló biztonsága a legfőbb prioritásaink a fa bútorok gyártásánál. 

A tömörfa bútor minőségi próbája

A bútort, amit gyártunk sok otthont, panziót és hotelt díszít Csehország, Franciaország, Németország, Svájc és Ausztria területén.  A fa bútornak magas sűrűsége, keménysége van, és ez által a bútor súlya is magasabb számintervallumokban mozog. Minden bútordarab ami elhagyja gyárunkat 2x ellenőrzött, hogy ügyfeleink kizárólag tökéletes minőségű árut kapjanak, mely szívet és szemet gyönyörködtet - minőségi áru gyártásával az Ön és a mi időnk is hasznosan telik. Gyárunkban a legjobb szakembereket alkalmazzuk.  

A bútor gyors és biztonságos szállítása

Jelenleg a hét 6 napjában 24 órában szállítjuk a megrendeléseket, három műszak váltakozásával. Raktárunk területe több mint 1200 m 2 . Mindent elkövetünk annak érdekében hogy az Ön új bútordarabja a lehető legrövidebb időn belül kerüljön kiszállításra. A szállítás kizárólag saját autóinkkal történik. Minimálisan 2 nappal szállítás előtt értesítjük az ügyfeleinket.         

A fa bútor ellenálló a mechanikai sérülésekkel szemben és kitűnő kisgyermekes családoknál, hosszú éveken keresztül szolgál a nélkül hogy minőségéből bármit is vesztíene.A fa bútor ellenáll a napsugárzásnak és a párás környezetnek és minden szobában elhelyezhető. Egyedi természetes szerkezete kiemeli a szépségét, Minden fa bútor egyedi. Külön kérésre más méretekben is legyártjuk az Ön által eltervezett bútort. 


Tömörfa bútor nappaliba, hálószobába vagy ebédlőbe. Mirek bútor több éves hagyomány, történelem és tapasztalat az ön otthonának megteremtésével. Cégünk irányadója a kiváló minőség és a termékeink egyedisége. Mindig is tudtuk hogy minőségi tömörfa bútort akarunk gyártani, amibe megéri befektetni és hosszú éveken keresztül szolgálni fog anélkül hogy minőségéből vesztene valamit. Környezetbarát és modern dizájn.  

Product added to wishlist
Product added to compare.