Tömörfa franciaágyak 

A hálószoba legfontosabb bútordarabja az ágy. Válasszon tömörfa franciaágyat széles kínálatunkból. Már több mint 15 éve gyártjuk és forgalmazzuk a minőségi franciaágyakat. A modern, csakis fából készült ketteságyakra specializálódunk. Továbbá kínálatunkban rakodóteres ágyakra is rátalál. Használja ki a nyírfa franciaágyakra kiadott különleges akciónkat. Ágyaink kényelmes alvást és tökéletes kikapcsolódást biztosítanak. Szükség esetén méretre is készítünk modern tömör tögyfa ketteságyakat. Mint ezen ágyaknak gyártója a minőségi fa rostokat INGYEN adjuk ágyainkhoz. 

Miért a mirek bútortól vásároljon franciaágyat?

 • Nálunk közvetlen a gyártótól vásárol, nem fizet feleslegesen,
 • minden ágyunk ellenőrzött és évek múltával sem nyikorog,
 • a tömörfa franciaágyaknak varázslatos kinézetük marad,
 • némelyik modellt 210 cm extra hosszúságban is képesek vagynk előállítani,
 • az ágyat saját szállítással Magyarország bármelyik területére szállítjuk,
 • a minőség garanciája az 1993 óta tartó bútorgyártás és árusítás. 

Mindegyik franciaágy egyedi, kézzel készített és tökéletes termék. A mi ágyaink műalkotások. Tapasztalt asztalosaink a legjobb minőségű fa anyagot válogatják és a belőlük gyártott bútorok tökéletes minőségét biztosítják. Képzett mesterek preciz munkája és szigorú ellenőrzése biztosítja a legjobb minőséget. Így ketteságya hosszú éveken keresztül tökéletes minőségben marad, kényelmes és egészséges alvást biztosít. Biztosak vagyunk benne, hogy a tisztességes kézimunka a minőség legnagyobb garanciája. 

 • Luxus ágyak

  Ebben a blokkban igazán luxus ketteságyakra talál olyan kivitelben, ami biztosan megfelel önnek. Stílus, ami elvarázsol és mégis teljesen természetes. Rusztikus kinézet a masszív fával otthona része lehet, klasszikus és modern lakberendezési dizájnnal.

 • Vintage ágyak

  A vintage ágyak visszarepítik önöket a régmúlt időkbe, hogy emlékeztessenek a régi időkre. Válassza a vintage stílusú ágyat és töltse ki új hálószobája üres területét. A vintage típusú masszív franciaágy egyre nagyobb népszerűségnek örvend. Gyönyörűek és nosztalgiát sugallnak. 

 • Olcsó

  Vásároljon olcsó franciaágyat, ahol elsősorban a minőségi kivitelezést kap kedvező áron. Újdonsült házasoknak kínálunk egyszerű, de nagyon jó minőségi kidolgozott ágyakat, melyek mindenki megengedhet magának. Az olcsó ágy nem mindig a gyenge minőséget jelenti.  

 • 160 x 200 ágy

  Standard szélességű franciaágy 160 x 200 cm méretekben. Ketteságy kisebb hálószobába, ahol minden centiméter számít. A 160 cm szélesség elegendő kényelmet biztosít 2 felnőtt ember számára. Mint gyártó, a legnagyobb minőséget garantáljuk önnek, amiről vásárlóink visszajelzése alapján a 97%-os elégedettség is tanúskodik. Ne szórja a pénzt feleslegesen és vásároljon egyenesen a gyártótól. Mindegyik ágyhoz fa rostot adunk ingyen. Válasszon 160 x 200 cm ágyat modern vagy romantikus provence stílusban. 

 • 180 x 200 ágy

  A nagyobb kényelem érdekében, ha hálószobája mérete megengedi válasszon 180 cm szélességű ágyat. Viszont ha éjjeliszekrényt is szeretne, további szabad területre van szükség. A 180 x 200 cm szélességű ágy kényelmes férőhely 2 felnőtt ember számára. Ilyen ágyhoz egy 180 x 200 cm vagy két 90 x 200 cm matracot választhat. Mindegyikk ágyunknak ötödik lábuk is van a nagyobb stabilitás érdekében.  

Showing 1 - 21 of 37 items