Sarok ülőgarnitúrák 

A sarok ülőgarnitúrák bármilyen helységben rengeteg helyet tudnak megspórolni. Olyan térbe illik, ahol maximálisan ki szeretné használni a sarok helyet. Kizárólag a legjobb ülőgarnitúrákat kínáljuk, melyek Európában hozzáférhetőek. Válasszon skandináv mintás egyedi 100% természetes anyagú bútort, vagy olasz stílusú ülőgarnitúrát, közel 300 féle anyag választási lehetőségével.  

  • Ágyazható ülőgarnitúrák

    Az ágyazható sarok ülőgarnitúra egyértelmű döntés annak, aki helysége berendezésénél szabad helyet szeretne spórolni. Eme masszív kivitelezésű stílusos bútort kináljuk önöknek, ami többféle képen variálható, ennek köszönhetően mindig készenlétben állhat egy nem várt vendég érkezéséhez és alkalmi ágyat biztosíthat neki. A mi sarok ülőgarnitúráinkat két személy részére is alkalmi ággyá tudjuk átalakítani. Válasszon a nagy mennyiségű anyag közül. 

  • Ágyneműtartós sarok ülőgarnitúrák

    Az ágyneműtartó nagy segítség, ha szeretne több helyet spórolni. Ruhák, játékok, de további kellékek elhelyezésére is használhatja. Válasszon nappalijába ágyneműtartós, rakodóteres sarok ülőgarnitúrát, így sok mindent elrejthet és helyet takarít meg vele.

Showing 1 - 20 of 20 items