Helsinki Bútor

A luxus tömörfa Helsinki bútorkollekcó egyedi dizájnt, különleges kinézetet és kiváló minőségű darabokat jelent a lehető legjobb minőségű anyagokból, amiket a bútorgyártásban használnak. 

Helsinki kollekció segítségével lehetősége nyílik hogy szobáját kiváló minőségű tömörfa bútorral rendezze be. Az egyes elemek kombinációjával, vagy egy teljes összeállítás megvásárlásával egységesen összehangolt belső területet kaphat, ahol elegendő rakodtér, fiók és üveges szekrényt van. Ennek a kollekciónak darabjaival stílusosan és egyszerűen berendezheti hálószobáját, nappaliját vagy étkezőjét is. 

butor Helsinki

A Helsinki tömörfa kollekciót elsősorban a bútor anyaga jellemzi, ami tömör tölgyfa. Felületi kezelése olaj és viasz, így a kész termék ellenálló az apró mechanikai sérüléseknek, ami hosszabb élettartamot biztosít. A fa természetes struktúrájának szépsége tökéletesen megmarad. A Helsinki kollekció egyes bútorainak felületi kezelésére kizárólag kiváló minőségű német márkájú Livos olajat és pácot használunk.    

A kollekció minden eleme tipikus sima felülettel bír, enyhén lekerekített sarkakkal. A minimalisztikus stílust csodáasn jellemzi a fiókok és ajtók fogantyú nélküli nyitása-zárása. Természetesek a német márkájú kapcsok és a csendes soft-stop záró mechanizmus. A világítás nem része a bútornak, külön megvásárolható.   

A bútor felső lapja, ajtajai és fiókjai előlapja tömör tölgyfából készültek. A bútortest tölgyfa furnérból van, melynek tulajdonságai összehasonlíthatóak a masszív tölgyfával. Eme két anyag kombinációját a legjobb minőség közé sorolhatjuk, mellyel jelenleg a bútorpiacon találkozunk. Megfelelő használat mellett a tölgyfa bútorok tényleg hosszú éveken keresztül szolgálnak majd. 

A tömör tölgyfa felszíne maró technikával van kezelve. Egy olyan eljárásról van szó, ami közben egy maró szerkezet segítségével a tömör fából kikaparják a fa puhább, tavaszi részeit. Ennek köszönhetően a felszínen a fa kemény késze marad meg, ami nagyobb ellenállóképességgel bír. A végeredénye a hosszú életű, tarós és egyedi kinézettel bíró bútor gyönyörű felszíni fa rajzolattal. Már a tapintásánál is érezni a fa természetes struktúráját, mitöbb csodálatos az illata. Ennek köszönhetően otthona hosszú időn keresztül a tölgyfa erdő illatára emlékeztet majd.

Ne érje be kevesebbel és válassza a Helsinki kollekció luxus bútordarabjait.    

butor helsinki fotogaleria

Product added to wishlist
Product added to compare.