Modern ebédlő szett


A modern bútorokat kedveli, igényt tart a minőségi kidolgozásra és ilyen stílusban szeretné berendezni étkezőjét? A bútorgyártás és eladás során elért több éves tapasztalatunk eredménye a minőségi és tökéletesen kidolgozott modern étkezőszettek is. Több termékünk kimagasló elismerést és díjat kapott, nem utolsósorban pedig az elégedett vásárlóink pozitív értékelése is fontos számunkra.   

A tömörfa bútorok specialistái vagyunk, tömörfa étkezőszetteket kínálunk nemcsak modern dizájnnal. Az alap mindig a tölgy vagy fenyő tömörfa szerkezet. A tömörfa székek minőségi kárpitozással vagy luxus bőrrel vannak bevonva.  

Hogyan válasszunk modern étkezőszettet?

A kategóriában széles skáláját láthatja az étkező összeállításoknak, mindig egy asztal és székek kombinációja. A székek számát a vásárló választhatja meg, úgy mint az asztal méretét is, néhány esetben a kárpit színe is megválasztható. A modern étkezőszettet így saját ízléhez és étkezője méreteihez igazíthatja. Ha nem szeretné az általunk kínált szetteket és saját stílusa szerint szeretné berendezni étkezőjét, válogasson az étkező asztalaink és étkező székeink közül.  

Ezek közül választhat:

  •          modern étkezőszett 1+4
  •          modern étkezőszett 1+6
  •          modern étkezőszett 1+8

Modern étkezőszettek kínálata

A retro bútorok szerelmese lett, ami jelenleg újra reneszánszát éli. Modern étkezőszetteket kínálunk ebben a stílusban! A Monaco étkezőszettnek megnyerő a stílusa. Az étkezőasztal felső lapja furnér a lábai pedig tömör fából vannak. A nem megszokott étkezőasztalok szépen illenek az asztalhoz és egyedi kinézetet biztosítanak, ez minden modern étkező jellemzője.   

Retro stílusú az egyedi étkezőszett is, mely ovális asztalból és tetszés szerinti számú gyönyörű mélykék színű székből áll. Az ergonóm kialakításnak köszönhetően a szék kényelmes ülést biztosít!      

A modern stílus szépségét, a légiességet és az egyenes vonalvezetést a modern étkezőszettben is megleli, a székek luxus bőrrel vannak bevonva.

Miért modern étkezőszettet a Mirek bútortól?

Kínálatunk széles skáláját úgy állítottuk össze, hogy minél több ember izlésének megfeleljen. Munkánk során ügyelünk az alapanyagok gondos kiválasztására és a tökéletes minőségű kidolgozására.

Kiváló minőségű bútorokat kínálunk barátságos áron. Annak köszönhetően, hogy a gyártónál vásárol, nem fizet feleslegesen többet. 

Product added to wishlist
Product added to compare.