Tömörfa ebédlő szettek 

Néha a napnak csak kis töredékét töltjük az étkezőbe, viszont a pár pillanat is nagyon fontos része a napunknak. Az ebédlő olyan hely, ahol családunkkal, barátainkkal együtt vagyunk, ahol a kulináris élvezeteknek szabad utat adunk, vagy éppen a gyermekeink házi feladatait oldjuk. Röviden az étkező szett az ebédlő szíve.

 

A masszív bútorok gyártói és eladói vagyunk. A több éves tapasztalatnak és elégedett vásárlóink sokaságának köszönhetően a gyártást tökéletesre fejlesztettük. Manapság a legkülönfélébb stílusú és összeállítású tömör fa étkezőkez gyártunk.

 

 

Tömörfa étkező összeállítások és variációi

 

 

A tömörfa étkező szett étkezőasztalból és étkező székekből áll.Ennek abútoroknak a küldetésük, hogy tökéletes kényelmet biztosítsanak, amit a tervezés első pillanatától fontosnak tartunk. Az asztal szerkezete mindig tömör fa, tölgy vagy fenyő.   

 

 

Ami az összeállítás méreteit illeti, kínálatunk:

        Tömörfa étkezőszett 4+1 - étkezőasztal és 4 szék

        Tömörfa étkezőszett 6+1 - étkezőasztal és 6 szék

        Tömörfa étkezőszett 8+1 - étkezőasztal és 8 szék

 

 

A tömörfa étkezőszettek szinte mindegyikénél választási lehetőség adott a székek számát illetően vagy az asztallap méretét illetően.

 

Többféle stílus és dizájn választási lehetősége adott! A retro étkezőszett a retro bútorok kedvelőinek adott.

 

A bőr székes étkezőszett asztala tölgyfából van, a székek pedig kiváló minőségű bőr huzattal rendelkeznek. Két szín választási lehetősége adott.

 

Kínálatunk további eleme a luxus rusztikus stílusú étkezőszett, nagy asztallal és 6 székkel. A fehér és barna viasz kombinációja meghatározza a teljes összeállítást.

 

A kisebb területű lakásokba a négyzet alakú asztalt és négy széket ajánlunk sárga kárpitozással. Tökéletes megoldás panel lakásokba is, ahol minde szabad centiméterre szükségünk lehet.

 

A Provence étkezőszettet a francia vidéki stílus szerelmeseinek ajálnjuk.

 

A kényelmet szeretőknek, a tömörfa asztalt és foteleket ajálnjuk.

 

 

Miért tömörfa étkezőszettet a Mirek bútortól?

 

         Különéle anyagú és stílusú étkezőszettek széles skáláját kínáljuk. Minőségi tölgyfa és fenyő bútorokat gyártunk, fa és kárpitos székeket.

         Már több mint ezer elégedett vásárlónk van, több éttermet és panziót rendeztünk be bútorainkkal.    

         Étkezőszetteink több díjat és elismerét kaptak már.

         A kínálatunkban levő legtöbb bútor raktárunkon van.

         Ha egyenesen a gyártónál vásárol, nem fizet feleslegesen többet.  

Showing 1 - 21 of 57 items