Modern ebédlő székek


Modern étkezőszékek 

Költöztesse be lakásába a luxust, változtasson egy kicsit és étkezőasztalához válasszon modern székeket! A kínálatunkban levő termékek egyedi dizájnnal rendelkeznek és elsőosztályú a kidolgozásuk. A modern étkezőszékek minden lakásba vagy otthonba beilleszthetőek, sőt éttermekben és panziókban is tökéletesen mutatnak. Egyszóval a modern étkezőszékek bárhol is legyenek, ékszerként hatnak minden környezetben.

Modern étkezőszékek  – stílusos és kényelmes!

A modern étkezőszék kiválasztásánál fordítson figyelmet a dizájnra és a kényelemre is. A gyártásnál ugyan ezeket a kritériumokat követjük mi is, ezért tervezőink gondos figyelmet fordítanak arra, hogy a modern étkezőszékek ne csak a szemet gyönyörködtessék, hanem hosszabb ülés esetén is kényelmes legyen.

Választhat a tiszta fából készült modern székek vagy a kárpittal borított székek közül, ahol az ülőfelület kitöltése különösen kényelmet adó habbal van kitöltve, így az elhúzódó ebéd után is kellemesen állhat fel az asztaltól.

Modern étkezőszékek és típusai

A modern étkezőszékek kategóriába a dizájnos fotelek is beletartoznak, melyeknek masszív tölgyfa szerkezetük van és a kárpit borításuk jó minőségű. A 2017-es év újdonságáról van szó, ami többféle színárnyalatban érhető el. Nagyon közkedvelt még a virágmintás étkezőszék. A modern bőr étkezőszék luxus kinézetű és gyönörű a dizájnja. Erős és masszív szerkezete van és puha minőségű bőrrel van borítva. Ebben az esetben is többféle színből választhat. Közkedvelt a kockás modern szék is dió színű fa szerkezettel és kockás kárpitos huzattal, mely a tépőzárnak köszönhetően levehető és tisztítható. Az élénk színek kedvelőinek a sárga színú modern széket ajálnjuk tölgyfa lábakkal.

Miért tőlünk vásároljon ebédlő széket? 

  •          Nemcsak a modern kinézetre öszpontosítunk de a kényelemre is,
  •          2013 és 2014 évben dizájn díjat kaptunk,
  •          fa és kárpit színének választási lehetősége.

A modern étkezőszékeket gondosan becsomagolva, összeszerelt állapotban szállítjuk. 

 

Product added to wishlist
Product added to compare.