Bővíthető ebédlőasztalok

A bővíthető asztalok méretei

Többféle bővíthető asztal létezik, viszont a leggyakrabban keresettek közé tartozik:

  •                  90 x 140 cm ( 200 cm hosszra bővíthető)
  •                  90 x 160 cm ( 220 cm hosszra bővíthető)

Az asztal bővítésének menete

A művelet, amivel az étkezőasztalt bővíteni lehet, nagyon egyszerű. Egy pár pillanat alatt elsajátíthatja. A kisvideót ami az asztal bővítéséről készült, itt találhatja. Az asztal részei a kihúzható lábakban lévő görgők is, amik elősegítik az asztal egyszerűbb széthúzását és meggátolják a padló karcolását. A kínálatunkban lévő bővíthető asztal előnye az egyszerű bővítési szerkezet és a precíz kidolgozás.   

A bővíthető asztalok kínálata

Közkedvelt a Helsinki kollekció bővíthető asztala és NICE kollekció asztala. Ez a két legkeresettebb méret, mégpedig a 140 x 90 cm és a 160 x 90 cm, bővítés után 200 vagy 220 cm hossza lesz.

Miért a Mirek bútor bővíthető asztalait válassza?

  •                  egyedi kinézetet biztosítunk
  •                  100%  természetes anyagokat használunk
  •                  ha a gyártónál vásárol, akár 50% összeget takarít meg
  •                  a bővíthető asztaloknak egyszerű a széthúzása

A bővíthető asztalokat alaposan becsomagolva, lapra szerelt állapotban szállítjuk a részletes összeszerelési útmutatóval, ami lehetővé teszi a gyors és pontos összeszerelést. 


Megtörténik, hogy étkezőasztalát többen is körülveszik mint a hétköznapokon. Valaki ezt a helyzetet úgy oldja meg, hogy megtoldja asztalát egy következővel, és előkerülnek a pótszékek. Ez praktikus, nem éppen esztétikus megoldás. Sokkal egyszerűbb megoldást ajánlunk a bővíthető étkezőasztal felhasználásával.   

A bővíthető étkezőasztalt természetesen azoknak ajálnjuk, akiknek nincs elegendő helye ahhoz hogy egy nagyobb asztalt térbe helyezzen, de időnként szüksége van rá. Azoknak is figyelmébe ajálnjuk, akiknek a hosszú asztal útban lenne.

Product added to wishlist
Product added to compare.