Fa étkezőasztalok


A tömörfából készült étkezőasztalaink előnyei elsősorban a gyönyörű kivitelezése, tartóssága és erőssége. A természetes fa szerkezete minden otthont elvarázsol. Tömörfa asztalaink amiket kínálatunkban talál többféle kivitelezésben kínáljuk, így biztosan talál olyan asztalt, ami megfelel minden elvárásának.

Étkezőasztalok - tömör fa

Az étkezőasztalaink gyártására kizárólag a legjobb minőségű faanyagot használjuk. Leggyakrabban a tömör tölgyet és fenyőt. Mindkét típust a bútorgyártás a legkeresettebb és legközkedveltebbnek tartja. Gyönyörű rajzolt szerkezete van és kiváló tulajdonságai. Az asztal szerkezet tartós és ellenálló. A fát természetes olajjal kezeljük, ami megvédi a fát és csodálatosan kiemeli a fa természetes szerkezetét.

Mivel a legszélesebb körű igényeknek szeretnénk eleget tenni, különböző kivitelű bútorokat talál kínálatunkban. A Provence étkezőasztalrusztikus asztal, modern étkezőasztal, ami a tömömrfa és az acél lábak ötvözete.

Tömörfa étkezőasztal + székek

Ha egész étkezőjét szeretné berendezni nyerjen ihltet a tömörfa étkezőszettjeink közül. A szerint választhat, mennyi ember számára szeretne helyet biztosítani, lehetséges az 1+4 vagy az 1+6 összeállítás. Ezen felül vannak még vintage étkezőszettjeinkProvance szettek és további darabok. Közkedveltek a tömör fa asztalok és a kárpitozott székek kombinációjával összehozott szettek is, tölgyfa lábakkal.  

Fa Kihúzató étkezőasztalok

Abban az esetben ha időnként asztalánál több ember foglal helyet, tökéletes megoldás a bővíthető asztal. A vásárlóink leggyakrabban a 140 x 90 cm vagy a 160 x 90 cm méreteket választják ami egészen 220 cm hosszra bővíthető. Ez a bővíthető asztal elegendő helyet biztosít mindenki számára!

A kihúzható étkezőasztalok szétnyitási rendszere nagyon egyszerű, pár pillanat alatt elsajátíthatja a műveletet.

Miért a Mirek bútor fa étkezőasztalait válasszák?

  • biztosítjuk a tökéletes kinézetet
  • csak 100% természetes anyagokat használunk.
  • ha a gyártónál vásárol, akár 50% is megtakaríthat.

Az étkezőasztalokat gondosan becsomagolva, lapra szerelten szállítjuk, a részletes összeszerelési útmutatóval. Az asztal összeszerelése így gyerekjáték lesz.

Sokunk nem is tudatosítja az étkezőasztal fontosságát. Nem csupán minden étkező helység központi eleme, de egy olyan bútordarab, ami körül mindig történik valami. A terítésen kívül az étkezőasztalt munkafelületként is használhatjuk, ha a konyha lap már kevésnek bizonyul. Ezért a minőségi étezőasztal minden étkező alap felszerelése. Az asztal körül találkozik az egész család, barátainkkal itt szoktunk jókat beszélgetni, vagy a családi ünneplések is itt folynak. Az étkezőasztal a konyha szíve, márcsak ebből az okból kifolyólag is nagy figyelmet kell szentelnünk neki.

Szakterületünk a tömör fa asztalok, melyek remek tulajdonságokkal rendelkeznek. Ide tartozik például a tartós és erős szerkezet, a csodálatos dizájn és a hosszú élettartam. Étkezőasztalaink tartósak, több kivitelezésben kínáljuk őket, így nálunk biztosan talál olyan étkezőasztalt, ami elvárásainak tökéletesen megfelel. 

Product added to wishlist
Product added to compare.