Fa étkezőasztalok 

Fa étkezőasztalok  

Sokunk nem is tudatosítja az étkezőasztal fontosságát. Nem csupán minden étkező helység központi eleme, de egy olyan bútordarab, ami körül mindig történik valami. A terítésen kívül az étkezőasztalt munkafelületként is használhatjuk, ha a konyha lap már kevésnek bizonyul. Ezért a minőségi étezőasztal minden étkező alap felszerelése. Az asztal körül találkozik az egész család, barátainkkal itt szoktunk jókat beszélgetni, vagy a családi ünneplések is itt folynak. Az étkezőasztal a konyha szíve, márcsak ebből az okból kifolyólag is nagy figyelmet kell szentelnünk neki.

 

Szakterületünk a tömör fa asztalok, melyek remek tulajdonságokkal rendelkeznek. Ide tartozik például a tartós és erős szerkezet, a csodálatos dizájn és a hosszú élettartam. Étkezőasztalaink tartósak, több kivitelezésben kínáljuk őket, így nálunk biztosan talál olyan étkezőasztalt, ami elvárásainak tökéletesen megfelel. 

 

A tömörfából készült étkezőasztalaink előnyei elsősorban a gyönyörű kivitelezése, tartóssága és erőssége. A természetes fa szerkezete minden otthont elvarázsol. Tömörfa asztalaink amiket kínálatunkban talál többféle kivitelezésben kínáljuk, így biztosan talál olyan asztalt, ami megfelel minden elvárásának.

  

 

Étkezőasztalok - tömör fa

 

Az étkezőasztalaink gyártására kizárólag a legjobb minőségű faanyagot használjuk. Leggyakrabban a tömör tölgyet és fenyőt. Mindkét típust a bútorgyártás a legkeresettebb és legközkedveltebbnek tartja. Gyönyörű rajzolt szerkezete van és kiváló tulajdonságai. Az asztal szerkezet tartós és ellenálló. A fát természetes olajjal kezeljük, ami megvédi a fát és csodálatosan kiemeli a fa természetes szerkezetét.

 

Mivel a legszélesebb körű igényeknek szeretnénk eleget tenni, különböző kivitelű bútorokat talál kínálatunkban. A Provence étkezőasztal, rusztikus asztal, modern étkezőasztal, ami a tömömrfa és az acél lábak ötvözete.

 

 

Tömörfa étkezőasztal + székek

 

Ha egész étkezőjét szeretné berendezni nyerjen ihltet a tömörfa étkezőszettjeink közül. A szerint választhat, mennyi ember számára szeretne helyet biztosítani, lehetséges az 1+4 vagy az 1+6 összeállítás. Ezen felül vannak még vintage étkezőszettjeink, Provance szettek és további darabok. Közkedveltek a tömör fa asztalok és a kárpitozott székek kombinációjával összehozott szettek is, tölgyfa lábakkal.  

 

Bővíthető étkezőasztalok  - fa 

 

Abban az esetben ha időnként asztalánál több ember foglal helyet, tökéletes megoldás a bővíthető asztal. A vásárlóink leggyakrabban a 140 x 90 cm vagy a 160 x 90 cm méreteket választják ami egészen 220 cm hosszra bővíthető. Ez a bővíthető asztal elegendő helyet biztosít mindenki számára!

 

A tömörfa bővíthető étkezőasztal szétnyitási rendszere nagyon egyszerű, pár pillanat alatt elsajátíthatja a műveletet.

 

Miért a Mirek bútor fa étkezőasztalait válasszák?

  •                  biztosítjuk a tökéletes kinézetet
  •                  csak 100% természetes anyagokat használunk.
  •                  ha a gyártónál vásárol, akár 50% is megtakaríthat.

 

Az étkezőasztalokat gondosan becsomagolva, lapra szerelten szállítjuk, a részletes összeszerelési útmutatóval. Az asztal összeszerelése így gyerekjáték lesz.

 

Showing 1 - 21 of 25 items