BŐR SZÉKEK


  Tegye kellemessé az evés mellett eltöltött időt! A bőr székek kiváló kényelmet biztosítanak és egyben meghatározó eleme lesz étkezőjének. A bőr székek kinézetükkel otthonába varázsolhatja a luxust és elegáns bútordarabja lesz.

A bőr étkezőszékek nagyon jót mutatnak a modern lakásokban. Ha tömörfa étkező asztala van, vagy éppen azt készül vásárolni, a bőr székek tökéletesen kiegészítik azt. A bőr huzatos székeket nyugodtan ajálnjuk az üveglapos asztalokhoz is. Az üveglap lehetővé teszi hogy látható legyen a teljes szék, még akkor is ha az be van tolva az asztal alá.   

A kínálatunkban levő bőr székeink egyedi dizájnnal rendelkeznek, kiváló minőségű anyagokból gyártva. A prémium minőségű eredeti bőr otthona gyöngyszeme lesz. Kizárólag olasz beszállítóktól vásárolt bőrökkel dolgozunk. A bőr étkezőszékek, melyeket kínálatunkban megtalál, nagyon közkedveltek a német és francia piacon is.   

A bőr székek kidolgozása és varrása is tökéletes munka eredménye. A bőr elsőosztályú. A legluxusabb autók huzataként is használják, mint például a Prsche, BMW vagy Audi.

A tölgyfa bőr székeket többféle színárnyalatokban kínáljuk, mint például a világos és barna huzattal, zöld színben vagy szürke kivitelben. Nagyon közkedvelt még a modern étkező fotel.

Nincs ideje hogy bőr székeket és hozzá illő asztalt keressen? Szerezzen ihletet étkezőszett kategóriánkból, ahol teljes összeállításokat talál, asztal 4 vagy 6 székkel. A bőr szék és tömörfa asztal szett igazán luxus termék. Többféle színárnyalat választási lehetősége.

Product added to wishlist
Product added to compare.