Bútor BOZEN 

BOZEN TÖLGY KOLLEKCIÓ

Prémium minőségű tölgyfa bútor a BOZEN kollekcióból a kiváló minőséget és a tömör tölgyfából gyártott bútorokat képviseli, prémium minőségű kidolgozás és robusztus kivitelezés. A BOZEN kollekció gyönyörű tömör tölgyfából készült, modern dizájnja van. A BOZEN tölgyfa kollekció darabjai főként a német piacra készülnek. A magyar és szlovák piacra 50 %-os kedvezménnyel kerülnek. Használja ki ezt az egyedülálló kínálatot és rendezze be otthonát minőségi bútorokkal, a legjobb bútorokkal amit a jelenlegi bútorpiac kínál. Mindegyik elemből már több ezret legyártottunk, ami alatt miden apró részlet kicsiszolódott és tökéletes lett. A BOZEN kollekció a tölgyfa bútorok kiemelkedő alkotása! A bútorok olaj tölgy és dió árnyalatban érhetőek el.    

 

Bozen Butor Tolgy

Már több mint 20 éve gyűjtjük a tapasztalatokat itthon és külföldön is, a milánói, londoni trendekből merítünk ihletet, ehhez adjuk hozzá az itthoni lelkületet. A Mirek bútor már több éve a legkiemelkedőbb tömörfából készült bútorgyártók és eladók közé tartozik közép Európában.  

A BOZEN kollekció egy mestermű a tölgyfa bútoraink között, ami 100% tömör tölgyfából készült. A fiókjain és ajtajain minőségi nyitó-záró mechanizmus található, ami csendes és tökéletes. A BOZEN kollekció elemeivel nappaliját és étkezőjét egységes stílusban rendezheti be. Hosszú élettartamú és kitűnő minőségű bútorokat vásárolhat. Modern és mégis időtálló dizájn, tartós szerkezet és a tömör tölgyfa tradicionális olaj és viasz technikás felszíni kezelése, amiről Európa szerte már több elégedett vásárló is megbizonyosodott. Válasszon Ön is bútordarabokat, amiket még unokái is használni fognak. Bútorkollekció a cseh, magyar és szlovák vásárlók számára extra kedvező áron. BOZEN tölgyfa kollekció a nappaliba, étkezőbe.

Showing 1 - 13 of 13 items