Étkező fotelek


Szereti a kényelmet a kellemes ebéd vagy vacsora közben családja körében? Az étkezőfotelek nagyon közkedveltek az étkezőkben, elsősorban a kényelem és a kellemes kárpitozás szempontjából. Az étkezőfotelek szebbé teszik otthonát és praktikus elemévé válnak berendezésének. A foteleknek köszönhetően étkezőjébe nem csak az evés alatt eltöltött időt fogja itt tölteni, de szabadidejében is gyakran foglal majd helyet itt.

Étkezőfotelek mint az étkezőszett része

Az étkezőfoteleket úgy tervezzük, hogy kínálatunkban lévő asztalaikhoz illjenek. A tömörfa étkezőasztalok és a fotelek összhangban vannak, kedve szerint kombinálhatja őket. Ha nem szeretne időt tölteni az egyes elemek keresgetésével, ajánljuk az étkező szett összeállításunkat. A tömör tölgyfa asztal és fotelek szettjében többféle színű székeket is választhat. Úgyszintén kínálatunkban talál olyan szettet ahol téglalap alakú asztallap szerepel, vagy ovális asztallap.

Étkezőfotelek tőlünk

Közkedvelt modellünk a modern Theo II étkezőfotel, ami barna, mustárszínű és antracit színekben rendelhető. A 2017-es év újdonságáról van szó, amit Kölnben mutattak be. Jelenleg az étkezőfotelt különösen jó, bevezető áron kínájuk.  

Kínálatunkban továbbá megtalálja a stílusos és modern virágos étkezőfotelt, ami étkezőjében, fogadószobájában vagy a nappaliban is helyet találhat. Szépet mutat egyedülálló bútordarabként is. A virágos anyag a Provenci francia vidéki stílusra emlékeztet.  

A foteleknek puha hab kitöltésük és kellemes kárpitozásuk van, aminek kopásállósága 50 000 ciklus. Ezen minőségi anyagok kombinációjával és a szakemberek precíz munkájával a foteleknek hosszú élettartamot és kiváló tulajdonságokat kölcsönöznek.

Az étkezőfoteleket már összeszerelt állapotban szállítjuk, gondosan becsomagolva.  

Miért tőlünk vásároljon étkezéfotelt?

  •                  az étkezőfoteleknek gyönyörű dizájnja van, de egyszersmint nagyon kényelmesek is
  •                  2013 és 2014-es éveknen a dizájnért díjat kaptunk
  •                   egyes termékeknél színválasztás lehetősége is adott

 

Product added to wishlist
Product added to compare.