Stílusos étkezőszékek


Evésnél az étkezőszékeken foglalunk helyet, akik a kényelemre vágynak, azok az étkezőfotelekben, este a bárszékekre telepszünk...Vásárlóinknak mindegyik fajta széket kínáljuk és gyártjuk, mitöbb stílusos és modern dizájnnal! Ezek az étkezőszékeink tervezőink pontos munkái, kivitelezőink minőségi darabjai, és ami a legfontosabb kényelmes ülést biztosítanak. Azoknak, akik a reggeli gyors kávéjukat fogyasztják vagy éppen a vasárnapi többfogásos ebédnél foglalnak helyet.  

Stílusos székek kényelmes szerkezettel

Vásárlóinknak igyekszünk a legtöbb és a legszélesebb skálájú kínálatot mutatni, de ami az összes székünk jellemzője - a gyönyörű dizájn, minőségi huzatok és a precíz kidolgozás.  

Olyan termékeink vannak, melyek azonnal elvarázsolják tekintetüket, kényelmesek és tartós szerkezettel bírnak. Mindegyik stílusos székünk ergonomiai kialakítású, így mindeig kellemes lesz a benne eltöltött idő. A stílusos foteleknek kéztámlái is vannak.

Természetes a stílusos átkezőszékeink és kínálatunk bármelyik tömörfa asztalának párosítása. Válasszon az összehangolt étkezőszettjeink közül.

Stílusos székek  – kínálatunkban

Ha a feltűnőbb színeket kedveli, ajálnjuk a sárga étkezőszékünket. Ezek nem csupán szépségükkel nyerik el tetszését, hanem modern kinézetükkel, tartós szerkezetükkel és tömörfa lábaikkal, melyek természetes olajjal vannak lekezelve. Ennek köszönhetően az étkezőszéket a kínálatunkban lévő bármelyik tölgyfa asztallal párosíthatja.

 A mustárságra étkezőfotelnek kéztámlái is vannak, mely még kényelmesebbé teszi a pihenését. A 2017-es év újdonságáról van szó, amit Kölnben mutattak be. A sárga étkezőszék a szék és fotel ötvözete. Ergonomiai kialakításának köszönhetően igazi kényelmet biztosít.  

A stílusos székek kategóriájában megtalálja a közkedvelt tölgyfa széket, huzata bőrimitáció. A szék lábai minőségi tömör tölgyfából vannak. Az ülőrész és a támla ekobőrrel borított, ami kinézetre a velúr bőrre emlékeztet.

Miért a mi stílusos székeink?

  •                  az étkezőszékeket összeszerelt állapotban szállítjuk, gondosan becsomagolva
  •                  székeink 2013 és 2014-ben jelen díjakat kaptak
  •                  több int 1000 székünk van raktáron, kínálatunk 80%-a azonnal szállítható
  •                  a stílusos székek nem csak étkezőjében mutatnak szépen, de a nappaliban is
  •                  Kínálatunk minden darabja tartós és hosszú élettartamú
Product added to wishlist
Product added to compare.