Antracit étkezőszékek


Olyan étkezőszéket keres ebédlőjébe mely egymagában is stílusos darabként hat? Szereti a minőségi tömörfából készült nem hagyományos kinézetű bútorokat? Akkor biztosan elvarázsolja Önt az antracit étkezőszék kategóriában elhelyezett darabok. Székeket és foteleket talál itt tömörfa szerkezettel és stílusos modern antracit kárpitozással.

Antracit étkezőszék kínálatunkban

Már első látásra elvarázsolják Önt az antracit székeink a modern kinézetükkel. Tervezőink összekötötték a kellemeset a hasznossal, a végeredmény pedig a stílusos és nagyon kényelmes antracit étkezőszékek. Az antracit színű székeket egyszerűen beillesztheti a modern berendezett lakásba, de a hagyományosan berendezett otthonokba is. A tervezésnél figyelembe vettük azt is, hogy az antracit étkezőszékeink passzoljanak a kínálatunkban lévő asztalokkal is.

Sárga színű étkezőszékeink és változatai

A kényelem kedvelőinek nemcsak az étkezős közben az antracit Theo II. fotelt ajálnjuk, melynek stabil tömör tölgyfa lábai és puha szivacs kitöltése van, antracit színű minőségi kárpittal borítva. A kényelmet a kéztámlák is elősegítik. A fotelt nem csupán az étkezőben használhatja! Tökéletes a nappaliba is! A Martina antracit székek a 2017-es év újdonságai, ami kölni kiállításon lett bemutatva. Kényelmes ülést biztosít a puha szivacs kitöltésnek és a minőségi kárpitozásnak köszönhetően. Kínálatunkban a sárga változatát is megtalálja.  

Stílusos eleme kínálatunknak az antracit étkezőszék, szintén tömör tölgyfa lábakkal. A keresztülvarrott kárpit nagyon elegánsan hat. Az antracit huzatú szék kiválóan párosítható a természetes olajjal kezelt asztalaink bármelyikéhez. Tölgyfa bárszék szintén csodálatos dizájnnal és standard 70 cm magassággal. Az ergonóm kialakításnak köszönhetően kényelmes pihenést biztosít

Az antracit étkezőszékeket megvásárolhatja külön vagy étkezőszett összeállításban.  

Miért a mi étkezőszékeink?

  •                           Kínálatunk minden darabja tartós és hosszú élettartamú
  •                           az étkezőszékeket összeszerelt állapotban szállítjuk, gondosan becsomagolva
  •                           székeink 2013 és 2014-ben jelen díjakat kaptak
  •                           több int 1000 székünk van raktáron, kínálatunk 80%-a azonnal szállítható. 

 

Product added to wishlist
Product added to compare.