Világos étkezőszékek


Már hosszú ideje keresi a megfelelő étkezőszéket ami kiváló minőségű anyagokból készült és egyben stílusos is? A világos étkezőszékek minden elvárásának megfelelnek! Mindegyik erős szerkezettel rendelkezik, kényelmesek és gyönyörű a kárpitozás rajtuk. A világos színű székek bármilyen színű bútorhoz tökéletesen illenek.

 Világos étkezőszékek kínálatunkban

A tervezőink munkája próbálja összekötni az egyedi dizájnt és a különleges kinézetet. A kínálatunkban lévő világos étkezőszékek kényelmesek, ha csak egy pár percet tölt bennük a reggelizés alatt vagy akkor ha a többfogásos vasárnapi ebédjét fogyasztja. A világos étkezőszékek a modern berendezésű lakásban is tökéleteset mutatnak, de a klasszikus étkező részeként is megfelel.  A tervezésnél arra is figyeltünk, hogy a világos étkezőszékeket kínálatunk bármilyen étkező asztalunkhoz választhatja.

Világos étkezőszékek és variációi

 A Mirek bútor világos étkezőszékei a tömör fa és puha szivecs kitöltés ötvözete, világos színű kárpittal vagy huzattal. Luxus bőr szék minőségi bőr huzattal vajszínű kivitelben. A tölgyfa lábai természetes olajjal vannak lekezelve, így a szék kínálatunk bármelyik tömör tölgyfa asztalunkhoz kiválóan illik. A modellnek magas a stabilitása és huzata minőségi bőr.     

Kínálatunk része a világos fotel - szék is, ami minden kényelmet szerető embernek örömet okoz. Tömör tölgyfa lábai vannak, stabil a szerkezete, puha szivaccsal van kitöltve az ülő része és kárpitjának anyaga jó minőségű. Ez a vintage szék jól beilleszthető a nappalijába is.  

A tömör tölgyfa és az eredeti bőr kombinációja a világos székek kategóriában egyik eleme a világos bőr szék. Teherbírása 120 kg. A stabil és erős szerkezet mellett a puha szivacs kitöltés és a magas kopásállósággal bíró kárpit is jelen van.

Az egyszerű vonalvezetést és a légies dizájnt kínálatunkban a világos tölgyfa szék képviseli. Itt is a tömör tölgyfa és a világos kárpitozás kombinációja van jelen. 

Szerezzen ihletet kínálatunkból! A világos étkezőszékeket nem csak egyenként, de étkező szettként is megvásárolhatja.

 Miért tőlünk vásároljon étkezőszéket?

  •                   kínálatunk minden egyes széke hosszú élettartamú és tartós
  •                   a székeket összeszerelt állapotban és gondosan becsomagolva szállítjuk
  •                   a székeket a kínálatunkban levő asztalokkal kombinálhatja  
  •                   székeink 2013 és 2014-es években kimagasló elismerést és díjat kaptak
  •                   több mint 1000 darab székünk van raktáron, így a kínálatunk 80 %-át azonnal tudjuk küldeni

          

Product added to wishlist
Product added to compare.