Étkezőasztalok 4 személy részére


Legtöbbünk számára az étkező berendezése hely szempontjából korlátozott, és természetesen a személyek száma is meghatározó. A szakemberek nagy asztalt ajánlanak, természetesen ha a helyünk megengedi.    

Étkezőasztalok 4 személy részére, méretekkel

Hogy étkezés közben ne zavarjuk egymást, minden személy részére legalább 60 cm széles és 40 cm mély méretekkel kell számolnunk. Azzal nem követünk el semmilylen hibát ha négy személy részére 6 személyes asztalt választunk. Leegyszerűsítve azt mondhatjuk, hogy a nagyobb hely az étkezőasztal mellett nem gond - éppen ellenkezőleg. Viszont légterünk ezt nem mindig engedi meg. A négyszeélyes asztalra jellemző, hogy minimum 80 x 120 cm méretekkel kell számolnunk (ideális a 140 x 80 vagy 160 x 90).

A 4 szeméy részére szánt kerek asztal átmérője legalább 100 cm legyen. A további két személy számára mindig 25 cm-t kell hozzászámolnunk.

Időnként többen veszik körül az étkezőasztalt? Ajálnjuk a bővíthető asztalt, aminek bővítése esetén 200 cm vagy 220 cm hosszúságú asztalt kapunk.

4 személyes asztalok és kínálataink

Minél több ember számára szeretnénk megfelelni, így kínálatunkban többféle stílusú asztalt talál négy személy számára.

Az egyik megoldás a rusztikus stílusú kerek asztal. Előnye az asztallap átmérőjének kiválasztása, 80 cm-től egészen 110 cm-ig. A kerek asztalok csodálatosan mutatnak a nagyobb helységekben, négyzet alakú alapterületen. Ha a francia stílusú vidéki bútorokat kedveli, ajálnjuk a vidéki asztalunkat vagy a Provence asztalt. Mindkét lehetőségnél több méret választási lehetősége is adott.  Továbbá 4 személy részére használatos az ovális tölgyfa asztal, a bővíthető asztal, a rusztikus stílusú asztal, és még több másik.

A legtöbb kínálatunkban lévő étkezőasztal esetében megválaszthatja a legtökéletesebb méretet. Az asztalokat tömör fából gyártjuk, főként tölgy vagy fenyő.Ezek a fatípusok nagyon közkedveltek, gyönyörű a fa rajzolt szerkezete, jó a tartóssága és tökéletes az erőssége.  

 

 

1+4 étkezőszettek

 

Nem akar időt húzni külön az étkezőasztal és a székek kiválasztásával? Szerezzen ihletet az 1+4 étkezőszettjeink közül, ahol egy asztal és 4 darab szék kombinációját találja. Kínálatunk széles skálájábó válogathat.

 

Az étkezőasztalokat lapra szerelten szállítjuk, a részletes összeszerelési útmutatóval. Az összeszerelését pár percen belül elvégezheti.  

 

Product added to wishlist
Product added to compare.