Étkezőasztalok 6 személy részére

Étkezőasztalok 6 személy részére, méretekkel

Mi szerint válasszunk étkezőasztalt 6 személy részére? Ha nagy méretű étkezőasztal az álma, a méret kiválasztásánál elsősorban a konyha vagy étkező méreteihez kell alkalmazkodnia.

Ha olyan szserencsések közé tartozik, akinek nem kell számolnia minden centimétert, a legjobb ha azzal a képlettel számol, hogy minden ember számára szükség van legalább 60 cm széles és 40 cm mélységű területre az asztalnál. Természetesen azzal nem követünk el semmiféle hibát, ha egy 4 személyes család 6 személyes asztalt vásárol. Leegyszerűsítve mondhatjuk, hogy a nagyobb asztal nem hátrány, sőt.

A 6 személyes asztalokra jellemző, hogy legalább 150 x 90 cm méretekkel kel számolnia. (ideális a 180x 90 cm) 

Az asztal szélességéhez hozzá kell számolnunk azt a helyet is, amit a szék foglal el kihúzásnál, ez legalább 70 cm kell legyen, az ajánlott 100 cm. A teljes 6 személyes étkezőszett szélessége néha 3 méter is lehet.   

6 személyes kerek asztal mérete legaláb 110 cm legyen. (átmérő).

6 személyes asztalok és kínálataink

Vásárlóink legszélesebb körének akarunk megfelelni, ezért kínálatunkban többféle asztal is talál hat személyre. Szinte mindegyik termékünknél lehetősége van kiválasztani az asztal méretét.

Az egyik megoldás a rusztikus stílusú kerek asztal. Előnye az asztallap átmérőjének kiválasztása, 80 cm-től egészen 110 cm-ig. A kerek asztalok csodálatosan mutatnak a nagyobb helységekben, négyzet alakú alapterületen.

Ha a francia stílusú vidéki bútorokat kedveli, ajálnjuk a vidéki asztalunkat vagy a Provence asztalt. Mindkét lehetőségnél több méret választási lehetősége is adott.  

Továbbá 6 személy részére használatos az ovális tölgyfa asztal, , a rusztikus stílusú asztal, az Alexandra kollekció asztala, és még több másik.

Időnként több ember is megfordul Önöknél? Ajálnjuk a bővítheő asztalt, ami bővítés után akár 200 cm vagy 220 cm hosszú is lehet. 

1+6 étkezőszettek

Nem akar időt húzni külön az étkezőasztal és a székek kiválasztásával? Szerezzen ihletet az 1+6 étkezőszettjeink közül, ahol egy asztal és 6 darab szék kombinációját találja. Kínálatunk széles skálájából válogathat.

Az étkezőasztalokat lapra szerelten szállítjuk, a részletes összeszerelési útmutatóval. Az összeszerelését pár percen belül elvégezheti.  


Lakása berendezésénél korlátozza Önt is a hely? Nincs egyedül. Ha laggyakrabban hat semély veszi körül az étkezőasztalt (vagy kevesebb) a legobb válaszás a 6 személyes étkezőasztal. Kínálatunkban minőségi és elegáns tömör étkezőasztalokat talál, amik egyrészt csodás bútordarabként hatnak, másrésszt elegendő helyet biztosítanak mindenki számára.

Az asztalokat tömör fából gyártjuk, a leggyakoribb a tölgy vagy a fenyő. Ezeknek a típusú fáknak csodálatos rajzolatuk, magas stabilitásuk és erősségük van.   

Product added to wishlist
Product added to compare.