Étkezőasztalok 8 személy részére 

Étekzőasztalok 8 személy részére  

Olyan szerencsés emberek közé tartozik akiket étkezőjük berendezésénél nem korlátoz a helység mérete? Ne spóroljon a hellyel és biztosítson elegendő helyet csalágtagjainak és vendégeinek! A 8 személyes étkezőasztal gyönyörűen mutat a nagy étkezőkben. Széles kínálatunkból biztosan tud majd megfelelőt választani.  

 

A tömörfa bútorok specialistái vagyunk, tehát kínálatunkban talál minőségi és elegáns tömör étkezőasztalokat is, amelyek kiváló minőségűek és elegendő helyet biztosítanak mindenki számára.   

 

Az étkezőasztalokat leggyakrabban tölgy vagy fenyőfából gyártjuk. Ezek a fa fajták közkedveltek, csodálatos a rajzolatuk és kiváló a stabilitásuk. A felületi kezelése természete olaj, ami kiemeli a fa szerkezetét és egyben megvédi a fát.

 

Étkezőasztalok 8 személy részére, méretekkel

 

Hogyan válasszunk 8 személyes étkezőasztalt? Elsősorban az elegendő hely szükséges hozzá. 

 

Legjobb ha azzal a képlettel számol, hogy minden ember számára szükség van legalább 60 cm széles és 40 cm mélységű területre az asztalnál. Természetesen azzal nem követünk el semmiféle hibát, ha egy 8 személyes család 10 személyes asztalt vásárol. Leegyszerűsítve mondhatjuk, hogy a nagyobb asztal nem hátrány, sőt. 

 

A 8 személyes étkezőasztalra vonatkozik, hogy legalább 180 x 90 cm asztallappal kell számolnunk(ideális a 200 x 100 cm) . 

 

Ami a szélességet illeti, hozzá kell számolnunk a széknek szánt helyet is. Az asztallap szélessége legalább 70 cm legyen(100 cm a megfelelő). A teljes összeállítás szélessége amit 8 ember számára szánunk, lehet akár 3 méter is.   

 

8 személyes asztalok és kínálataink

 

Mivel a célunk az hogy minél szélesebb vásárlói körnek feleljünk meg, kínálatunkban többféle fajta 8 személyes asztalt talál. Szinte minden asztalunknál többféle méret választási lehetősége adott.

 

Szereti a modern stílust? Akkor biztosan érdekelni fogla Önt a Quebec asztal 180 x 90 cm méretekkel. A felső lapja tömör tölgyfa, vastagsága 4 cm. A tömör tölgyfa asztallap és az acél lábak kombinációjával tökéletes erősséget és stabilitást biztosítanak.

 

Az ovális Otawa tölgyfa asztal hossza 200 cm, így tökéletes nyols személy részére is. Légies megjelenése van, mitöbb erős és stabil lábakkal rendelkezik. A tömör tölgyfa kitűnő tartósságot biztosít.  

 

A Linda rusztikus stílusú asztal mérete 200 x 100 cm, elsősorban a szerkezete feltűnő, az A betűre emlékeztető lábaival. Az asztal kerületén a lap vastagság 6 cm. Az étkezőasztal nem csupán otthonában használhatja, de éttermek és panziók berendezésének is megfelel.   

A tömörfa George asztal az igazi luxust képviseli. A masszív jelzőről a felső lap 3 cm vastagsága is árulkodik, lábainak mérete 15 x 15 cm. A  tölgyfa asztal hossza 220 cm, akár 8 ember is kényelmesen elfér körülötte.

 

Solid étkezőasztal 200 x 100 cm méretekkel. A lábai fémből vannak, az asztallap pedig tömör tölgyfa. 

 

Elérhető a Provence étkezőasztal, itt megválaszthatja a megfelelő méretet, ami egészen 200 x 100 cm. Ugyan így járhat el a rusztikus stílusú vidéki asztalnál is.  

1+8 étkezőszettek

 

Nem akar időt húzni külön az étkezőasztal és a székek kiválasztásával? Szerezzen ihletet az 1+8 étkezőszettjeink közül, ahol egy asztal és 8 darab szék kombinációját találja. Kínálatunk széles skálájából válogathat.

 

Az étkezőasztalokat lapra szerelten szállítjuk, a részletes összeszerelési útmutatóval. Az összeszerelését pár percen belül elvégezheti.  

Showing 1 - 18 of 18 items