Rusztikus bútorok 

Csak nálunk találja meg az egyedi rusztikus francia vidéki stílusú bútorokat. Gyönyörű bútorok, melyek egyedi alakja és tökéletes kidolgozása meggyőzi önt arról, hogy ez az a bútor amit még az unokáinak is örökségbe adhat. A rusztikus bútor minőségi fenyőfából készült ügyelve a kiváló minőségre. A bútor barna méz színű árnyalatban érhető el, eme rusztikus stílusú bútornak viaszos felszíni kezelése van. Kiváló minőségű eljárásról van szó, ami a gyakori használatnak is ellenáll. Jellegzetes kisugárzását természetes illata is adja, ami otthonának felejthetetlen légkört kölcsönöz.        

Rusztikus butor

Miért tőlünk vásároljon rusztikus bútort? 

 • A bútort összeszerelt állapotban szállítjuk, az ágy és ebédlőasztal kivételével,
 • rusztikus bútor egyedi francia stílusú dizájnnal,
 • egyedi fogantyúk, melyek rozsdás kinézetet keltenek,
 • saját, gyors szállítás Magyarország bármely területére,
 • nem akadály a panzió vagy étterem berendezése sem.
 • Rusztikus komódok

  Tömörfa komódokat kínálunk rusztikus stílusban, melyek egyediek. Ebben a kategóriában különböző típusú rusztikus stílusú komódokat talál. Minden egyes darab nem csupán a természetes fa illatával van tele, de a fa rajzolatát is gyönyörűen kiadja, ami bármilyen beltérbe illik. A rusztikus komódokat többféle stílusú berendezéssel kombinálhatja, nem csupán a vidéki stílussal iilik össze. 

  Ebben a kategóriában nappaliba elhelyezhető rusztikus bútorokat talál, mint a televízió asztalkát, vagy a vidéki cipőtartó ládát. Ha ezeknek a bútoroknak lett a szerelmese nálunk biztosan megtalálja a tökéletes bútordarabokat. A tömörfa komódokat többféle célra is felhasználhatja, mitöbb ott is elhelyezheti ahol a modernebb stílus a domináns. Nem kell tovább keresnie, itt biztosan megtalálja mindenki amit szeretne.

 • Rusztikus vitrinek

  Rusztikus vitrineink összessége, mely az egyedi és minőségi bútorokhoz tartozik. Minden beltér tökéletes és stílusos kiegészítője. Mik a kínálatunkban lévő rusztikus stílusú vitrineink előnyei? Győződjön meg róla weboldalunkon és kiállítótermünkben, ne habozzon kérdéseivel. Az lesz a tökéletes, ha összehangolja a rusztikus bútorak az egész lakásban. Csak így éri el a tökéletes összhangot. 

  A tökéletes rusztikus vitrinnek eleget kell tennie bizonyos paramétereknek. A mi vitrineink tömörfából készülnek, a minőségük tökéletes. Válassza ki a legmegfelelőbb bútordarabot aminek csodálatos rajzolata van és gyönyörű a dizájnja.  

 • Rusztikus szekrények

  A rusztikus stílusú szekrényeket elsősorban ruhák elhelyezésére használhatja, viszont sok egyéb más a háztartásban használt tárgyat is elhelyezhet benne. A tömörfa szekrény mellé a jövőben további elemeket adhat hozzá a berendezéséhez. Ezek a bútorok tökéletesek a hétvégi házak vagy a vidéki jellegű házak berendezéseként. Stílusos kiegészítője lesz otthonának.   

  A vidéki stílusú szekrényeinknek több előnye is van. Elsősorban tömörfából készültek és természetes kinézetük van. Kedvező áron vásárolhatja meg a kollekció egyes elemeit. Minden egyes darab egyedi, a természetes fa erezete és rajzolata határozza meg a kinézetét. 

 • Rusztikus ágyak

  A rusztikus stílusú tömörfa ágyak manapság nagyon közkedveltek. A legkedveltebbek a fehér színű ágyak. Kínálatunkban szintén találhat fehér színű ágyat, de más árnyalatban is elérhetőek. Tökéletes lakásba, házba vagy hétvégi házba is. Válassza a rusztikus stílusú ágyat, mely a helység domináns eleme lesz. Segítségünkkel stílusosan rendezheti be hálószobáját a többi rusztikus bútorokkal kiegészítve. 

  Minőségi franciaágyat keres? Itt válogathat kedvére, egyágyas és franciaágyakat is kínálunk tömörfából. Az az idő amit az új ágyában tölt megfizethetetlen lesz. A vidéki tömörfa ágyban kelles lesz a pihenés, mitöbb stílusos bútordarabra tehet szert. Ez lehet hálószobája vagy gyerekszobája domináns eleme.

 • Rusztikus székek

  A tömörfából készült rusztikus székeink több elismerést is nyertek. Minőségi darabokról van szó, ami nem csupán a konyhába való. Kitűnő lesz étkezőjébe vagy akár a gyerekszobába is, szóval mindenhová, ahol széket szeretne helyezni az asztalhoz. Kiváló minőségű és egyben szép és egyedi rusztikus székeket kínálunk, melyeken tökéletes lesz a pihenés, ízletesebb lesz az elfogyasztott étel. 

  A tömörfa visszatér a köztudatba és az emberek belátják hogy ez a klasszikus kinézet mindig aktuális marad. A rusztikus székeket beleillesztheti lakása berendezésébe, de hétvégi háza vagy vidéki otthona bútoraként is tökéletesen megállja a helyét. Ha tőlünk vásárol rusztikus stílusú székeket, pénzt is spórol vele. Hogy tetszik Önnek a minőségi tömörfa székek kínálata féláron? 

 • Rusztikus asztalok

  A rusztikus stílusú tömörfa asztalok tökéletesen illenek étkezőjébe vagy konyhájába. Szeretné otthonát vidéki dizájnnal berendezni? A berendezése egyik eleme a rusztikus tömörfa asztal lehet, melyre hosszú éveken keresztül számíthat, nem csupán pár évre. Ezek nem faforgácslapból készült asztalok, ez a tényleges minőség. Különböző kivitelezésű és méretű asztalokat készítünk. 

  Mindegyik kivitelezés egyedi, amit a fa rajzolata és évgyűrűi tesznek egyedivé, de a fa keménysége és további jellemzői is hozzásegítenek ehhez. A rusztikus tömörfa asztal több ember számára is elérhető, vagy elegendő néha a kisebb kiegészítő asztal is. Nálunk megtalálja azt amit keres, ha tartós, stílusos és nem utolsósorban jó árú terméket keres. Válassza a francia stílusú rusztikus tömörfa asztalunkat. 

 • Rusztikus ebédlő szettek

  Rusztikus étkező szett minőségi tömörfából, ami a vidéki stílusú berendezések kiegészítője lesz. Kezdje a konyhával vagy az étkezővel. Folyamatosan a teljes otthonát rusztikus stílusú bútorokkal rendezheti be, ami manapság nagyon közkedvelt. Azok, akik értékelik a minőséget és a biztonságra helyezik a hangsúlyt, a rusztikus stílusú bútorokat választják. Az egyediség a mérvadó, legyen Ön is egyedi. 

  A rusztikus stílusú étkezőszett a fa berendezések mellett tűnik fel igazán. A hétvégi házak berendezéseként is kiváló. Azoknak ajálnjuk elsősorban, akik a természetes anyagokat kedvelik. Minőségi természetes bútorokat kínálunk kedvező áron. Bútoraink ügyes mestereink keze munkája.

 • Rusztikus polcok

  Minőségi rusztikus stílusú tömörfa polcokat kínálunk, beltéri használatra. Tökéletes a vidéki stílusú bútoraink kiegészítéseként. Mivel sokszor kínálunk kedvezményeket, az is megtörténhet hogy az eredeti ár feléért vásárolhatja meg a polcot. 

  A rusztikus stílusú tömörfa polcok minőségi anyagból készültek és hosszú éveken keresztül használhatja. Az olcsó bútorokkal ellentétben a minőségi tömörfa bútorok ellenállóban a hőmérséklet változásoknak. A helyes felületi kezelés megtartásával sokáig szolgál majd. Olyan polcokat kínálunk, amik a régi időket idézik fel, a nagymamámán töltött emlékek jönnek elő. 

 • Rusztikus számítógép asztalok

  Számítógépasztalt szeretne vásárolni viké házába, otthonába vagy lakásába? A rusztikus stílusú számítógép asztal lesz az igazi. A tömörfa kedvelőinek különös örömet okozhat a vidéki stílusú számítógépasztal. Választhat kisebb vagy nagyobb fajtát, több és kevesebb fiókosat is. Ha pénzt szeretne spórolni, viszont minőségre vágyik, vásároljon nálunk. 

  A rusztikus stílusú PC asztal vidéki stílusával olyan helységben mutat jót, ahol a többi bútor is természetes fából készült. Most kedvező áron vásárolhatja meg a számítógép asztalt, ahol gyönyörűen látszik a fa rajzolata. A számítógépasztal kiállított tárgyként is megállja a helyét, elegendő ha elhelyez rajta egy régi írógépet, vagy tintatartót, és csodálatos kiegészítője lehet egy szobának ahol több régi stílusú darabot állít ki.

 • Rusztikus tv komódok

  Kínálatunk rusztikus TV komódja francia stílusban készült. Kitűnő választás vidéki házak berendezéseként. A rusztikus stílusú komódok ott fognak igazán szépet mutatni ahol a természetes anyagok dominálnak, mint például a natur fa. A TV komódok minőségi tömör fenyőből készültek, több generációs használatra alkalmasak.   

  A tömör fenyő rajzolata és szépsége révén szinte bárhová illik. Ha olyan televízió komódot szeretne amibe sok rakodótér van, mitöbb díszíti majd nappaliját, akkor itt nézzen körül. A mi rusztikus stílusú Tv komódaink kovácsolt vas fogantyúi vannak, bármilyen más termék elhelyezésére is használhatja. Ha otthona rusztikus stílusú bútorokkal van berendezve, egészítse ki luxus komódokkal is. 

Showing 1 - 21 of 31 items