Ebédlőszettek 

Étkezőszettek  

Az idő, amit az étkezőasztal ellett töltünk, elhanyagolható az egész napból, de nagyon fontos pillanatai. A kényelem sokban befolyásolja maga az étel élvezetét is. Mitöbb az étkező egy olyan hely, ahol találkozik az egész család. Kipihenhetjük magunkat a hosszú nap után, itt írhatjuk a házi feladatot de elsősorban kulináris élvezeteknek hódolhat.    

 

Az étkezőszett kiegészíti a konyha hangulatát, ez az étkező középpontja. Étkezőasztalból és étkezőszékekből áll. Ezeknek a bútoroknak a legfontosabb tulajdonséga, hogy kényelmünket szolgálja.

 

A tömör fa bútor specialistái vagyunk. Az étkezőszetteket a lehető legszínesebb dizájnban kínáljuk. Ezekből a típusokból válogathat:

 1+4 étkezőszett– étkezőasztal és 4 szék

 1+6 étkezőszett – étkezőasztal és 6 szék

 1+8 étkezőszett – étkezőasztal és 8 szék

 

Étkezőszett vagy külön elemek?

 

Az étkezőszett a legjobb megodás, ha nem szeretne időt húzni az egyes elemek kiválogatásával, tehát külön asztal és székek. Az étkezőszett vásárlásával ezt egyben teheti meg. A szetteket úgy kombináljuk, hogy az asztal és székek összhatásban legyenek. Ha elégedett az étkezőasztallal, ami már megvásárolt, hozzávásárolhatja kínálatunkból az étkezőszékeket is.   

 

Szinte mindegyik szett esetében választási lehetősége van a székek számát illetően(4, 6 vagy 8), így személyre szabott étkezőszettet állíthat össze. Ha saját maga szeretné összeállítani az étkezőszettet, válasszon az étkező székek és étkező asztalok kategóriában.  

 

 

 

Miért a Mirek Bútor étkezőszettjei?

      Anyag és dizájn kínálatunk széles skálájából válogathat. Minőségi tölgyfa és fenyő bútorokat gyártunk, székeink kárpit és fa kombinációi.

      Első helyen állunk a bútor gyártásban és eladásban. A több éves tapasztalat és a sok elégedett vásárlónk  igazol minket

      Több sikeres étterem és panzió berendezése áll mögöttünk, több mint ezer elégedett vásárlónknak szállítottunk már bútort.

      Az étkezőszettjeink több elismerő díjat is nyertek

       Ha a gyártónál vásárol nem fizet felelslegesen többet 

 

 • 1 + 4 szett

   

  Étkezője berendezésénél korlátozza a szabad hely? Ne aggódjon. Kis helyre is tud stílusos bútort tenni! Az 1+4 étkezőszett étkezőasztalt és négy étkezőszéket tartalmaz. A kínált kehetőség nem foglal sok helyet az ebédlőjében, de elegendő és kényelmes helyet biztosít 4 ember számára.   

   

  Az 1+4 étkezőszett kategóriában további paraméterek is választhatóak. Elsősorban az étkezőszékek számával kapcsolatban, vagy a székek színét illetően. A négy személyes étkezőszettet igényei és elképzelése szerint alakíthatja, nem utolsősorban pedig az étkezője nagyságához igazíthatja.

   

   

  1+4 étkezőszett és méretei

   

  Az 1+4 étkezőszettben 120 x 80 cm vagy 140 x 80 cm asztalokat talál. Ha egy lehetőség van rá, a legjobb megoldás a lehető legnagyobb asztal amit eltud helyezni a helységben. Nem követ el semmiféle hibát, ha négy székhez 6 személyes asztalt választ. A tágasabb terítés soha nem árthat!

   

  Az étkezőasztalnál minden ember számára legalább 60 cm szélességű és 40 cm mélységű helyet kell biztosítani. A 4 személyes kerek asztal átmérője legalább 100 cm kell hogy legyen.    

  Abban az esetben, ha étkezőasztala körül néha több ember is összegyűlik, ajálnjuk a bővíthető étkezőasztalt, bővítés után így 200 cm vagy 220 cm hosszat kap. Az alap méretei az asztalnak 140 cm vagy 160 cm.

   

   

  Az 1+4 étkezőszettek ajánlata

   

  Mivel legszélesebb körű vásárlói körnek próbálunk megfelelni, kínálatunkban többféle stílusú és formájú étkezőszettet talál.

  Ha a francia vidéki Provence stílusú bútorokat kedveli, szeretettel ajálnjuk a Provence étkezőszettet vagy a rusztikus stílusú szettet. Mindkét esetben kiválaszthatja a további bútorelemeket is. Mindkét 1+4 szett minőségi tömör fenyőből készült egyedi dizájnnal.

       

  A retro stílusban berendezett lakásba kiváló a 4 személyes retro étkezőszett, mely ovális asztalból és 4 gyönyörű mélykék kárpitos székből áll. Hasonló stílusú a foteles szett vagy a dió árnyalatú Monaco étkezőszett.

   

  A modern bútorok szerelmeseinek a modern étkezőszettet ajálnjuk, ami a New line kollekció tölgyfa étkezőasztalából és a Tina étkezőszékekből áll.

   

  Az olcsó 4 személyes étkezőszett az északi stílusú asztal és a kockás kárpitos székek kompozíciója. A bútornak dió árnyalatú tömörfa szerkezete van. A felső asztallap természetes dió furnér.

   

  Ha nem szeretné az általunk kínált szetteket és saját stílusa szerint szeretné berendezni étkezőjét, válogasson az étkező asztalaink és étkező székeink közül.  

 • 1 + 6 szett

  Legtöbbször hatan ülik körül az étkezőasztalt? Akkor bizton ajálnhatjuk az 1+6 étkezőszettjeinket, melyek étkezőasztalból és hat székből állnak. A széles skálájú hatszemélyes étkezőszett kínálatunkból kiválaszthatja a legjobb megoldást, ami étkezője dísze lesz, kellemes és kényelmes ülést biztosít családja vagy vendégei számára.

   

  Az 1+6 étkezőszett kategóriában további paraméterek is választhatóak. Elsősorban az étkezőszékek számával kapcsolatban, vagy a székek színét illetően. A hat személyes étkezőszettet igényei és elképzelése szerint alakíthatja, nem utolsősorban pedig az étkezője nagyságához igazíthatja.

   

   

  1+6 étkezőszett és méretei

   

  Az 1+6 étkezőszettben 160 x 90 cm vagy 180 x 90 cm asztalokat talál. Ha egy lehetőség van rá, a legjobb megoldás a lehető legnagyobb asztal amit el tud helyezni a helységben. Nem követ el semmiféle hibát, ha hat székhez 8 személyes asztalt választ (például a 200 x 100 cm méret). A tágasabb terítés soha nem árthat!

   

  Az étkezőasztalnál minden ember számára legalább 60 cm szélességű és 40 cm mélységű helyet kell biztosítani. A 6 személyes kerek asztal átmérője legalább 125 cm kell hogy legyen.    

  Abban az esetben, ha étkezőasztala körül néha több ember is összegyűlik, ajálnjuk a bővíthető étkezőasztalt, bővítés után így 200 cm vagy 220 cm hosszat kap. Az alap méretei az asztalnak 140 cm vagy 160 cm.

   

   

  Az 1+6 étkezőszettek ajánlata

   

   Mivel legszélesebb körű vásárlói körnek próbálunk megfelelni, kínálatunkban többféle stílusú és formájú étkezőszettet talál. Elegendő kiválasztani a további kritériumokat, vagy egy saját összeállítást létrehozni.

   

   

  A legtöbb féle formájú és stílusú étkezőszetteket kínálunk. Ha retro stílusban van berendezve lakása, biztosan tetszeni fog a retro stílusú szett, mely ovális asztalból és tetszés szerinti számú gyönyörű mélykék színű székből áll. Hasonló stílusú a foteles szett vagy a dió árnyalatú Monaco étkezőszett.

   

  Ha a francia vidéki Provence stílusú bútorokat kedveli, szeretettel ajálnjuk a Provence étkezőszettet vagy a rusztikus stílusú szettet. Mindkét esetben kiválaszthatja a további bútorelemeket is. Mindkét 1+6 szett minőségi tömör fenyőből készült egyedi dizájnnal.

   

  A modern bútorok szerelmeseinek a modern étkezőszettet ajálnjuk, ami a New line kollekció tölgyfa étkezőasztalából és a Tina étkezőszékekből áll.

   

  Az olcsó 6 személyes étkezőszett az északi stílusú asztal és a kockás kárpitos székek kompozíciója. A bútornak dió árnyalatú tömörfa szerkezete van. A felső asztallap természetes dió furnér.

   

  Ha nem szeretné az általunk kínált szetteket és saját stílusa szerint szeretné berendezni étkezőjét, válogasson az étkező asztalaink és étkező székeink közül.  

 • Modern ebédlő szett

  A modern bútorokat kedveli, igényt tart a minőségi kidolgozásra és ilyen stílusban szeretné berendezni étkezőjét? A bútorgyártás és eladás során elért több éves tapasztalatunk eredménye a minőségi és tökéletesen kidolgozott modern étkezőszettek is. Több termékünk kimagasló elismerést és díjat kapott, nem utolsósorban pedig az elégedett vásárlóink pozitív értékelése is fontos számunkra.   

   

  A tömörfa bútorok specialistái vagyunk, tömörfa étkezőszetteket kínálunk nemcsak modern dizájnnal. Az alap mindig a tölgy vagy fenyő tömörfa szerkezet. A tömörfa székek minőségi kárpitozással vagy luxus bőrrel vannak bevonva.  

    

   

  Hogyan válasszunk modern étkezőszettet?

   

  A kategóriában széles skáláját láthatja az étkező összeállításoknak, mindig egy asztal és székek kombinációja. A székek számát a vásárló választhatja meg, úgy mint az asztal méretét is, néhány esetben a kárpit színe is megválasztható. A modern étkezőszettet így saját ízléhez és étkezője méreteihez igazíthatja. Ha nem szeretné az általunk kínált szetteket és saját stílusa szerint szeretné berendezni étkezőjét, válogasson az étkező asztalaink és étkező székeink közül.  

   

   

  Ezek közül választhat:

           modern étkezőszett 1+4

           modern étkezőszett 1+6

           modern étkezőszett 1+8

   

  Modern étkezőszettek kínálata

   

  A retro bútorok szerelmese lett, ami jelenleg újra reneszánszát éli. Modern étkezőszetteket kínálunk ebben a stílusban! A Monaco étkezőszettnek megnyerő a stílusa. Az étkezőasztal felső lapja furnér a lábai pedig tömör fából vannak. A nem megszokott étkezőasztalok szépen illenek az asztalhoz és egyedi kinézetet biztosítanak, ez minden modern étkező jellemzője.   

   

  Retro stílusú az egyedi étkezőszett is, mely ovális asztalból és tetszés szerinti számú gyönyörű mélykék színű székből áll. Az ergonóm kialakításnak köszönhetően a szék kényelmes ülést biztosít!      

  A modern stílus szépségét, a légiességet és az egyenes vonalvezetést a modern étkezőszettben is megleli, a székek luxus bőrrel vannak bevonva.

    

   

  Miért modern étkezőszettet a Mirek bútortól?

   

  Kínálatunk széles skáláját úgy állítottuk össze, hogy minél több ember izlésének megfeleljen. Munkánk során ügyelünk az alapanyagok gondos kiválasztására és a tökéletes minőségű kidolgozására.

   

  Kiváló minőségű bútorokat kínálunk barátságos áron. Annak köszönhetően, hogy a gyártónál vásárol, nem fizet feleslegesen többet. 

 • Tömörfa ebédlő szettek

  Néha a napnak csak kis töredékét töltjük az étkezőbe, viszont a pár pillanat is nagyon fontos része a napunknak. Az ebédlő olyan hely, ahol családunkkal, barátainkkal együtt vagyunk, ahol a kulináris élvezeteknek szabad utat adunk, vagy éppen a gyermekeink házi feladatait oldjuk. Röviden az étkező szett az ebédlő szíve.

   

  A masszív bútorok gyártói és eladói vagyunk. A több éves tapasztalatnak és elégedett vásárlóink sokaságának köszönhetően a gyártást tökéletesre fejlesztettük. Manapság a legkülönfélébb stílusú és összeállítású tömör fa étkezőkez gyártunk.

   

   

  Tömörfa étkező összeállítások és variációi

   

   

  A tömörfa étkező szett étkezőasztalból és étkező székekből áll.Ennek abútoroknak a küldetésük, hogy tökéletes kényelmet biztosítsanak, amit a tervezés első pillanatától fontosnak tartunk. Az asztal szerkezete mindig tömör fa, tölgy vagy fenyő.   

   

   

  Ami az összeállítás méreteit illeti, kínálatunk:

          Tömörfa étkezőszett 4+1 - étkezőasztal és 4 szék

          Tömörfa étkezőszett 6+1 - étkezőasztal és 6 szék

          Tömörfa étkezőszett 8+1 - étkezőasztal és 8 szék

   

   

  A tömörfa étkezőszettek szinte mindegyikénél választási lehetőség adott a székek számát illetően vagy az asztallap méretét illetően.

   

  Többféle stílus és dizájn választási lehetősége adott! A retro étkezőszett a retro bútorok kedvelőinek adott.

   

  A bőr székes étkezőszett asztala tölgyfából van, a székek pedig kiváló minőségű bőr huzattal rendelkeznek. Két szín választási lehetősége adott.

   

  Kínálatunk további eleme a luxus rusztikus stílusú étkezőszett, nagy asztallal és 6 székkel. A fehér és barna viasz kombinációja meghatározza a teljes összeállítást.

   

  A kisebb területű lakásokba a négyzet alakú asztalt és négy széket ajánlunk sárga kárpitozással. Tökéletes megoldás panel lakásokba is, ahol minde szabad centiméterre szükségünk lehet.

   

  A Provence étkezőszettet a francia vidéki stílus szerelmeseinek ajálnjuk.

   

  A kényelmet szeretőknek, a tömörfa asztalt és foteleket ajálnjuk.

   

   

  Miért tömörfa étkezőszettet a Mirek bútortól?

   

           Különéle anyagú és stílusú étkezőszettek széles skáláját kínáljuk. Minőségi tölgyfa és fenyő bútorokat gyártunk, fa és kárpitos székeket.

           Már több mint ezer elégedett vásárlónk van, több éttermet és panziót rendeztünk be bútorainkkal.    

           Étkezőszetteink több díjat és elismerét kaptak már.

           A kínálatunkban levő legtöbb bútor raktárunkon van.

           Ha egyenesen a gyártónál vásárol, nem fizet feleslegesen többet.  

 • Vintage étkezőszettek

  A kínálatunkban levő stílusos étkezőszettek nem csupán csodálatos kinézettel bírnak, de kényelmesek is. Lakása gyöngyszeme lesz és a célnak tökéletesen megfelel.  

   

  Mindegyik stílusos étkezőszett étkezőasztalt és székeket tartalmaz. A székek számát, az asztal méretét és a további paramétereket a vásárló választhatja ki. Lehetősége van arra, hogy étkezőszettjét saját ízlése, vagy a helység mérete alapján állítsa össze.

    

  Tömörfa bútorok gyátrásával és eladásával már több éve foglalkozunk, így tökéletesre fejlesztettük szolgáltatásainkat. Termékeink kiváló díjakkal büszkélkedhetnek, melyet a dizájn kategóriában nyertek, minket igazol az elégedett vásárlóink véleménye is.

    

  Jelenleg tömörfa stílusos étkezőszetteket gyártunk a legkülönfélébb összeállításokban és dizájnban.   

   

  Stílusos étkezőszettek és variációi

   

  Stílusos étkezőszettjeink étkezőasztalból és székekből állnak. Ennél a bútornál a legfontosabb, hogy elegendő kényelmet biztosítson, amit már a bútor tervezésénél figyelembe veszünk. Az összeállítások már első látásra érdekesek, praktikusak és stílusosak. Az asztal szerkezete mindig tömörfa, legtöbbször tölgyfa vagy fenyőfa. A tömörfa szerkezetű székekre minőségi kárpit vagy luxus bőr huzat kerül.

   

   

  A stílusos étkező összeállításokat a következők közül válogathatjuk ki:

          Stílusos étkezőszett  4+1 – étkezőasztal és 4 szék

          Stílusos étkezőszett  6+1 – étkezőasztal és 6 szék

          Stílusos étkezőszett  8+1 – étkezőasztal és 8 szék

   

  Mik közül válogathat? A kínálat hatalmas! Ha a retro bútorok szerelmese, elvarázsolja Önt a retro étkezőszett, megvásárlásával tömörfa asztalt és étkezőszékeket kap retro dizájnnal. A puha szék ülőlap kitöltése kényelmes és kellems ülést biztosít.

   

  Hasonló stílusú a foteles étkezőszett is az ovális asztallal. Választhat még téglalap alakú asztal és foteles étkezőszettet is.   

   

  A kisebb alapterületű lakásba a stílusos étkzőszettet ajálnjuk négyzet alapú asztalallal és négy sárga színű székkel. Tökéletes megoldás a panel lakások étkezőjébe, ahol minden szabad centiméter számít.

   

  Ha a kihívóbb színű bútorokat kedveli, ajálnjuk a a zöld bőrrel borított székekbő álló étkezőszettet.  

   

  Miért tömörfa étkezőszettet a Mirek bútortól?

   

           Különéle anyagú és stílusú étkezőszettek széles skáláját kínáljuk. Minőségi tölgyfa és fenyő bútorokat gyártunk, fa és kárpitos székeket.

          Már több mint ezer elégedett vásárlónk van, több éttermet és panziót rendeztünk be bútorainkkal.   

          Étkezőszetteink több díjat és elismerét kaptak már.

          A kínálatunkban levő legtöbb bútor raktárunkon van.

           Ha egyenesen a gyártónál vásárol, nem fizet feleslegesen többet.  

Showing 1 - 21 of 65 items