Kerti bútor 

Prémium minőségű kerti bútor, melyet egyenesen a gyártótól hozunk. A vásárlónak ez a lehető legjobb minőséget és a lehető legjobb árat jelenti. Válasszon kerti bútort, melynek több mint 90 %-a raktáron van és azonnal szállítható. A mi kerti bútorunk igazi kültéri használatra való, a közvetlen napfényt és esőt is bírja. Válassza Ön is a minőséget, amit hosszú évek elteltével is értékelni fog. Csatlakozzon a több mint 15 000 elégedett vásárlóhoz akik már meggyőződtek bútoraink minősége felől. Modern és tartós bútorokat kínálunk, ami az Ön tetszését is megnyeri.

 • Kerti összeállítások

  A kert a pihenés és a családi találkozások központja. Kerti bútorokat kínálunk önöknek közvetlen a gyártótól garantáltan a legalacsonyabb áron. Különlegesen közkedveltek a tölgyfa kerti bútoraink. Kínálatunk széles skálájából válogathat.

 • Meranti bútor

  Modern kerti bútor trópikus meranti fából. Használja ki eme fának előnyeit, mely az egész éven át tartó kinti változó időjárásra szabott. Tarkítsa kertjét modern és stílusos kerti bútorral eme trópikus meranti fából. A teakfa kerti bútornak hasonló tulajdonságai vannak mint a meranti fának. A kerti bútor minimális törődést igényel, egész évi használatra alkalmas. Eső esetén nem baj ha a bútor fedetlenül marad. 

 • Függőágyak

  Elegáns és modern függőágyak az ön kertjébe, mely ellenáll az időjárás viszontagságainak. A függőágyak teherbírása 120 kg, három árnyalat választási lehetőségét kínáljuk. Válasszon ön is tömörfa kerti bútort és varázsolja kertjébe a nyugalom szigetét. Modern kinézetű és minőségi kivitelezésű függőágyainkat Európa egész területén megtalálhatja. 

 • Függőfotelek

  Válasszon kertjébe függőfotelt, ahonnan a szép nyári napokat élvezheti. Kínálatunkban nemcsak függő kerti fotelokat talál de saját konstrukciós ágyakat is. Garantáljuk a EU-n belül gyártott termékek minőségét és a legalacsonyabb árakat. Úgyszintén fa konstrukciós függő ágyakat is talál kínálatunkban. 

 • Kerti székek

  A kerti szék eleme a kerti bútor összeállításunknak. Szabad kezet kap és összeválogathatja a kerti bútor szettjét saját elképzeléseik szerint. Válasszon tőlünk kizárólag tömörfa kerti székeket, fenyő, tölgy vagy meranti fából.

 • Kerti hinták

  Íme a 2014-es év vadonatúj kerti hinta kollekciója. Összekapcsoltunk a csodálatos dizájnt és a tömörfa erejét, hogy megalkossuk eme gyönyörű tömörfa kényelmes kerti hintát.   

  A gyártásához kizárólag természetes anyagokat használunk. Kényelmes 100% pautból készült párna, melyet első használat után megszeret. A fa konstrukció felületi kezeléssel van ellátva, ami ellenáll a napsugárzásnak, párás levegőnek és a rovaroknak.  

 • Rattan bútorok

  A legjobb minőségű válogatott rattan bútor, az összes kerti bútor modell csakis a mi cégünk számára gyártott. Ez a lehető legjobb minőség amit kínálni tudunk, a lehető legkedvezőbb áron. A kínálatunkban lévő rattanból készült kerti bútor már raktáron van, gyors szállítása lehetséges. A rattan kerti bútoraink félgömb és gömbölyű rattanszálakból készültek, melyek összehasonlíthatatlanok a lapos rattannal. Válasszon rattan bútoraink széles kínálatából.  

 • Teakfa kerti bútor

  Teakfa kerti bútor, ami a kerti bútorok között az első helyen áll. Különösen kemény fa ideális tulajdonságokkal, az ön kertjébe. A teakfa kerti bútor minden időjárásnak megfelel és ellenáll az eső és a kellemetlen időjárás viszontagságainak. Helyes kezelés esetén ami elsősorban a teakfa olajat jelenti, a bútora hosszú éveken keresztül megőrzi fényét és szépségét. 

  A teakfa legtartósabb fák közé tartozik. Ellenáll a penésznek, rohadásnak és kártevőknek. A fának magas az olaj és viasztartalma ami hosszan tartó védelmet biztosít nedves környezetben is. Probléma mentesen tűri a változó száraz és nedves környezetet is. A teakfában lévő olaj védi a vas részeket is, meggátolja ezeknek rozsdásodását. Az olaj szintén konzervál is, több tíz éven keresztül kinti környezetben is tartós marad.

 • Kerti összeállítások

  A kerti kiülő összeállítások nagyon közkedveltek. A leggyakoribbak a fából készült összeállítások, melyek kertjéből kellemes és kényelmes menedéket biztosítanak a meleg nyári estékre.  Válasszon olyan kerti szettet ami beleillik a kertje dizájnjába. Ha rusztikus, rattan, fa vagy modern összeállítást keres, akkor nálunk biztosan megtalálja. Raktárkészletünk fel van töltve, azonnali szállítást biztosítunk. 

  Minőségi kerti bútort keres? Itt megtalálja a szívéhez közel állót. Olyan szetteket kínálunk, ami hosszú időn keresztül tartós marad. 

Showing 1 - 21 of 32 items