Fa ágyak 

Szép hálószobabútorokat kínálunk, melyeknek nem csupán használati, de élvezeti értékük is van. Ebben a kategóriában minőségi tömörfa ágyakat talál, melyekben önnek és családja többi tagjának is édes lesz az álom. Miért tömörfa ágyat válasszon? Előnye több is van, válassza a leglényegesebbeket. 

A kínálatunk tömörfa ágyai gyönyrűek és stílusosak, mitöbb hosszú élettartamuk van. A fa anyag minőségi, illata előidézi az erdőt és fogásra kellemes. A tömörfa ágyak fa anyaga kiváló minőségű. Már több mint 20 éve a legjobb minőségű bútorok gyártásával és eladásával foglalkozunk. 

  • Egyszemélyes ágyak

    Tökéletes minőségű egyszemélyes ágyakat kínálunk. mint például a nyírfa és a fenyő. Az egyszemélyes ágyakat minden helységben elhelyezheti, a gyerekszobában is használhatja. Ha a természetes anyagot választja, saját maga és családja számára is kellemes pihenést biztosít. A természetes fa illatának köszönhetően kellemes lesz a pihenése és édesebbek lesznek az álmai. 

    Az egyszemélyes ágyaink modernek és egyben klasszikusak, dizájnukkal elvarázsolják önt. Kedveli a természetes anyagokat és a természetesség jegyében szeretné berendezni lakását? Ez nagyon egyszerű, elegendő ha körbenéz ebben a kategóriában. Nem hiányozhatnak a standard 90 centiméteres szélességek, amik egy személy számára biztosítanak helyet. A tömörfa ágyainkhoz matracokat is kínálunk. 

  • Ágyak - 140 cm

    A tömörfa ágyaknak több előnyük is van, melyeknek köszönhetően ragaszkodnak hozzá az emberek. Elsősorban a fa természetes kinézetéről van szó, melynek köszönhetően a tömörfa ágyak hálószobája vagy gyerekszobája meghatározó eleme lesz. Ebben a kategóriában tömörfa ágyakat kínálunk felnőttek részére.  Úgy helyezheti el hogy ne legyen útban a szoba többi bútorának. 

    A következő plusz a tömörfa ágyak végtelen élettartama. Máshogy fogalmazva ezeket a bútorokat nem csak ön, de még a további generációk is használhatják. A minőségi tömörfa ágy vásárlásába nyugodt szívvel befektethet, otthona egyik gyöngyszemévé válhat. Ebben a kategóriában tömörfa ágyakat talál 140 cm szélességben, különböző színárnyalatokban. 

  • Tömörfa franciaágyak

    A hálószoba legfontosabb bútordarabja az ágy. Válasszon tömörfa franciaágyat széles kínálatunkból. Már több mint 15 éve gyártjuk és forgalmazzuk a minőségi franciaágyakat. A modern, csakis fából készült ketteságyakra specializálódunk. Továbbá kínálatunkban rakodóteres ágyakra is rátalál. Használja ki a nyírfa franciaágyakra kiadott különleges akciónkat. Ágyaink kényelmes alvást és tökéletes kikapcsolódást biztosítanak. Szükség esetén méretre is készítünk modern tömör tögyfa ketteságyakat. Mint ezen ágyaknak gyártója a minőségi fa rostokat INGYEN adjuk ágyainkhoz. 

    Miért a mirek bútortól vásároljon franciaágyat?

    • Nálunk közvetlen a gyártótól vásárol, nem fizet feleslegesen,
    • minden ágyunk ellenőrzött és évek múltával sem nyikorog,
    • a tömörfa franciaágyaknak varázslatos kinézetük marad,
    • némelyik modellt 210 cm extra hosszúságban is képesek vagynk előállítani,
    • az ágyat saját szállítással Magyarország bármelyik területére szállítjuk,
    • a minőség garanciája az 1993 óta tartó bútorgyártás és árusítás. 

    Mindegyik franciaágy egyedi, kézzel készített és tökéletes termék. A mi ágyaink műalkotások. Tapasztalt asztalosaink a legjobb minőségű fa anyagot válogatják és a belőlük gyártott bútorok tökéletes minőségét biztosítják. Képzett mesterek preciz munkája és szigorú ellenőrzése biztosítja a legjobb minőséget. Így ketteságya hosszú éveken keresztül tökéletes minőségben marad, kényelmes és egészséges alvást biztosít. Biztosak vagyunk benne, hogy a tisztességes kézimunka a minőség legnagyobb garanciája. 

  • 200 x 200 ágyak

    Tömörfa franciaágyak 200x200 cm méretben, tökéletes választás a nagyobb szobákba. Szeretné ha pihenésére szolgáló ágya a leheő legnagyobb legyen? Válassza a széles ágyat, ami nagyobb embereknek is kényelmet jelent. A tömörfából készült franciaágyak központi elemeivé válhatnak hálószobájának. A fa anyag kellemes a tapintásra, gyönyörű rajzolata van és kellemes az illata. 

    A tömörfa franciaágy kellemes hangulatot biztosít és össze tudja hangolni a már meglévő bútoraival is, mint a komód, szekrény vagy az éjjeliszekrények. Extra széles tömörfa franciaágyat szeretne? Válassza a 200 x 200 cm méretet és biztosan nem fogja megbánni. Ami a legjobb az egészben, minden termékünkre árkedvezmény jár, tehát ezt az ágyat is kedvezménnyel kínáljuk. 

  • Emeletes ágyak

    A tömörfa emeletes ágyak egyik előnye a tartósság, de a fa gyönyörű rajzolata sem elhanyagolható. Ha természetes fából szeretné berendezni gyermekei szobáját, az emelet ágy kitűnő választás lesz. Ezzel helyet takarít meg a szobában. A tömörfa emeletes ágyakat hamar megszereti, mitöbb a gyermekei kedvencévé is válnak. 

    A tömörfa emeletes ágy jó minőségű, egyben a gyerekek kedvelt ágya is lehet. Ez az ágytípus tökéletes megoldás a gyerekszobába, vagy a vidéki házikóba ahol nincs túl sok hely. A vidéki fa házikók elmaradhatatlan berendezése. Ami az egyik legnagyobb előnye az emeletes ágynak, könnyű szerrel két egyszemélyes külőnálló ágy varázsolható belőle. 

  • Kárpitozott ágyak

    Ha hálószobájába tömörfa kontrasztot keres, exkluzív, a legjobb minőségű kárpitozott ágyakat kínáljuk önöknek. A mi kárpitozott ketteságyaink a szépség, minőség és dizájn elismerés díjas terméke ötvözete. 

    Több típusú ágyat kínálunk önöknek többféle anyag választási lehetőségével. A gyártásnál kizárólag ellenőrzött és a legjobb minőségű anyagokat használjuk, melyek hosszú éveken keresztül szolgálni fognak a nélkül hogy minőségéből vagy szépségéből bármit is vesztsenek. 

Showing 1 - 21 of 40 items