Fa ágyak

Leggyakrabban tömör fából készült ágyakat szállítunk, melyek tölgy vagy fenyőből készülnek, népszerű és megfizethető anyagokból. Amikor először alszol ilyen masszív ágyban, elhiszed és megérted. A fa gyönyörű illata az erdőre és a benne megtapasztalható jólétre fog emlékeztetni. Ebben a kategóriában választhat tömörfából készült franciaágyakat, de kisebb változatokat is egyszemélyes ágy formájában, vannak emeletes vagy kárpitozott ágyak is. 

Miért a Mirek bútortól vásároljon tömörfa ágyakat? 

  • Több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezünk hálószoba bútorok gyártásában.
  • Számos vendégház és szálloda berendezését biztosítottuk.
  • Ágyainkat dizájn és minőségi díjjal jutalmazták.
  • Évente több mint 10 000 ágyat gyártunk.

Szép hálószobabútorokat kínálunk, melyeknek nem csupán használati, de élvezeti értékük is van. Ebben a kategóriában minőségi tömörfa ágyakat talál, melyekben önnek és családja többi tagjának is édes lesz az álom. Miért tömörfa ágyat válasszon? Előnye több is van, válassza a leglényegesebbeket. 

A kínálatunk tömörfa ágyai gyönyrűek és stílusosak, mitöbb hosszú élettartamuk van. A fa anyag minőségi, illata előidézi az erdőt és fogásra kellemes. A tömörfa ágyak fa anyaga kiváló minőségű. Már több mint 20 éve a legjobb minőségű bútorok gyártásával és eladásával foglalkozunk. 

Product added to wishlist
Product added to compare.