Tölgyfa bútor 

Válassza Ön is a tölgyfa bútort, mely a legapróbb részletekig kidolgozott. Luxus, minőség és elegancia csak néhány jelző, ami jellemzi a tölgyfa bútorokat. Kiváló minőség, kivitelezés és magas használati érték mely az első helyeken áll. Válasszon bármelyik tölgyfa kollekciónkból. A tölgyfa bútorok legfőbb szépsége, ugyan úgy mint az embereknél az egyediség és a különböző jellem. Minden darab enyhén eltérő, egyik picit világosabb árnyalatú. A másikon viszont a fa évgyűrűi szebben kiülnek. Ezért az eltérő jellege miatt próbáljuk harmonikusan összekombinálni a bútor egyes darabjainak elemeit. Esztétikai érzéssel válogatjuk a fát. Ennek köszönhetően minden darab egyedüláló egységet alkot.  Válassza Ön is ezt az excluzív bútort mely minőségéből mit sem vesztve hosszú éveken keresztül szolgálni fogja önt.  

Mindegyik tölgyfa kollekció nappalijában, étkezőjében vagy hálószobájában egy teljes egészet alkot. Ezt a bútort főként Németországban és Franciaországban árulják. Kényeztesse magát ezzel a luxus és ízléses bútorral. 

Tölgyfa ágyak

A tölgyfa a kemény fák közé tartozik. A tölgyfa különlegessége a hosszú élet és a lassú növekedés. A mi bútoraink kizárólag környezetbarát természetes olajokkal kezeltek. A gyártásuk magasszintű technikai tudást és tapasztalatot igényelnek. 

Miért vásároljon tölgyfa bútort a Butormirek.hu oldalon?

 • Szakszerű hozzáállás, bútorgyártási és eladási tapasztalat már 1993 óta
 • Kizárólag a tömörfából készült bútorokra specializálódunk, és tényleg ismerjük azt amit árulunk
 • Tölgyfa bútorok széles választéka, több mint 70 darab legjobb minőségű bútordarab.
 • Három színkombináció választási lehetősége természetes tölgy, fehérített tölgy és dió tölgy.
 • Saját szállítással egészen az Ön címére szállítunk, természetesen garantáljuk  a legalacsonyabb árat!
 • Tölgyfa bútorok raktáron is.
 • Győződjön meg ön is  a minőségről, csatlakozzon a több mint 10 000 elégedett vásárlónkhoz egész Európa szerte.
 • Bútor Liptov

  Exkluzív LIPTOV tölgyfa bútor tömör tölgyfából. Minden egyes bútordarab egy mestermű. A tömör tölgyfából készült bútorok egyediek és kiváló választás otthona berendezésére. A LIPTOV kollekció precíz kidolgozásával jeleskedik, a bútorokat már összeszerelt állapotban szállítjuk. A fiókjai és ajtajai önzáró soft-stop mechanizmussal vannak ellátva. A Liptov bútorkollekció Német és Svájci szakemberek együttműködésével keletkezett, akik megalkották az egyedi és különösen attraktív dizájnú darabokat. A magyar piacra különleges árkedvezménnyel kerülnek, ami több mint 50% - egyedi kedvezmény.  

 • Texas kollekció

  Nappali és étkező tölgyfa bútor Texas 

  .

  A különleges és időtálló szavak jellemzik a 2018-as év legújabb kollekcióját. A Texas nappali és étkező tölgyfa bútorok egyedi stílust és karizmatikus jellemet hoznak. A bútorok nappalijábó és étkezőjéből igazi otthont teremtenek, ahol szivesen tölt időt szeretteivel. A bútorok natur olaj színben és égetett tölgy színben érhetőek el. A kiváló minőségről a 100 % tömör tölgyfa győzi meg Önt. A tölgyfa bútor kollekciót a helység nagyságához igazodva bárhogyan elhelyezheti. Többféle típusú bútort talál a kollekcióban. Gyönyörű szép természetes kinézete van a csomókkal és az évgyűrűkkel egyetemben. Ezeket úgy válogatjuk ki, hogy egyedi harmóniát alkosson a természet szépségével. Ne féljen az internetes vásárlástól, a 14 napon belüli visszaküldés lehetőségével élhet. A bútorok a legújabb modern gépekkel készülnek, ami a tökéletes minőséget garantálja. Ha tőlünk vásárol nem csupán gyönyörű bútorokra tehet szert, de a minőség garanciáját is megkapja.  

  .

 • Bútor BOZEN

  BOZEN TÖLGY KOLLEKCIÓ

  Prémium minőségű tölgyfa bútor a BOZEN kollekcióból a kiváló minőséget és a tömör tölgyfából gyártott bútorokat képviseli, prémium minőségű kidolgozás és robusztus kivitelezés. A BOZEN kollekció gyönyörű tömör tölgyfából készült, modern dizájnja van. A BOZEN tölgyfa kollekció darabjai főként a német piacra készülnek. A magyar és szlovák piacra 50 %-os kedvezménnyel kerülnek. Használja ki ezt az egyedülálló kínálatot és rendezze be otthonát minőségi bútorokkal, a legjobb bútorokkal amit a jelenlegi bútorpiac kínál. Mindegyik elemből már több ezret legyártottunk, ami alatt miden apró részlet kicsiszolódott és tökéletes lett. A BOZEN kollekció a tölgyfa bútorok kiemelkedő alkotása! A bútorok olaj tölgy és dió árnyalatban érhetőek el.    

   

  Bozen Butor Tolgy

  Már több mint 20 éve gyűjtjük a tapasztalatokat itthon és külföldön is, a milánói, londoni trendekből merítünk ihletet, ehhez adjuk hozzá az itthoni lelkületet. A Mirek bútor már több éve a legkiemelkedőbb tömörfából készült bútorgyártók és eladók közé tartozik közép Európában.  

  A BOZEN kollekció egy mestermű a tölgyfa bútoraink között, ami 100% tömör tölgyfából készült. A fiókjain és ajtajain minőségi nyitó-záró mechanizmus található, ami csendes és tökéletes. A BOZEN kollekció elemeivel nappaliját és étkezőjét egységes stílusban rendezheti be. Hosszú élettartamú és kitűnő minőségű bútorokat vásárolhat. Modern és mégis időtálló dizájn, tartós szerkezet és a tömör tölgyfa tradicionális olaj és viasz technikás felszíni kezelése, amiről Európa szerte már több elégedett vásárló is megbizonyosodott. Válasszon Ön is bútordarabokat, amiket még unokái is használni fognak. Bútorkollekció a cseh, magyar és szlovák vásárlók számára extra kedvező áron. BOZEN tölgyfa kollekció a nappaliba, étkezőbe.

 • Bútor Helsinki

  A luxus tömörfa Helsinki bútorkollekcó egyedi dizájnt, különleges kinézetet és kiváló minőségű darabokat jelent a lehető legjobb minőségű anyagokból, amiket a bútorgyártásban használnak. 

  Helsinki kollekció segítségével lehetősége nyílik hogy szobáját kiváló minőségű tömörfa bútorral rendezze be. Az egyes elemek kombinációjával, vagy egy teljes összeállítás megvásárlásával egységesen összehangolt belső területet kaphat, ahol elegendő rakodtér, fiók és üveges szekrényt van. Ennek a kollekciónak darabjaival stílusosan és egyszerűen berendezheti hálószobáját, nappaliját vagy étkezőjét is. 

  butor helsinki

  A Helsinki tömörfa kollekciót elsősorban a bútor anyaga jellemzi, ami tömör tölgyfa. Felületi kezelése olaj és viasz, így a kész termék ellenálló az apró mechanikai sérüléseknek, ami hosszabb élettartamot biztosít. A fa természetes struktúrájának szépsége tökéletesen megmarad. A Helsinki kollekció egyes bútorainak felületi kezelésére kizárólag kiváló minőségű német márkájú Livos olajat és pácot használunk.    

  A kollekció minden eleme tipikus sima felülettel bír, enyhén lekerekített sarkakkal. A minimalisztikus stílust csodáasn jellemzi a fiókok és ajtók fogantyú nélküli nyitása-zárása. Természetesek a német márkájú kapcsok és a csendes soft-stop záró mechanizmus.  

  A bútor felső lapja, ajtajai és fiókjai előlapja tömör tölgyfából készültek. A bútortest tölgyfa furnérból van, melynek tulajdonságai összehasonlíthatóak a masszív tölgyfával. Eme két anyag kombinációját a legjobb minőség közé sorolhatjuk, mellyel jelenleg a bútorpiacon találkozunk. Megfelelő használat mellett a tölgyfa bútorok tényleg hosszú éveken keresztül szolgálnak majd. 

  A tömör tölgyfa felszíne maró technikával van kezelve. Egy olyan eljárásról van szó, ami közben egy maró szerkezet segítségével a tömör fából kikaparják a fa puhább, tavaszi részeit. Ennek köszönhetően a felszínen a fa kemény késze marad meg, ami nagyobb ellenállóképességgel bír. A végeredénye a hosszú életű, tarós és egyedi kinézettel bíró bútor gyönyörű felszíni fa rajzolattal. Már a tapintásánál is érezni a fa természetes struktúráját, mitöbb csodálatos az illata. Ennek köszönhetően otthona hosszú időn keresztül a tölgyfa erdő illatára emlékeztet majd.

  Ne érje be kevesebbel és válassza a Helsinki kollekció luxus bútordarabjait.    

  butor helsinki fotogaleria

 • BOSTON kollekció

  Időtálló bútor minőségi tömör tölgyfával és tölgyfa furnérral. A bútort nappaliba vagy étkezőbe ajálnjuk. Időtálló és modern dizájn, természetes olaj felszíni kezeléssel. A Boston kollekcióban két méretben gyártott tv komódot talál, üveges vitrint, dohányzóasztalt vagy komódot talál. A bútorokat összeszerelt állapotban, világítás nélkül szállítjuk. A komód első lapja tölgyfából van, a felső és oldalsó lap valamint a bútortest tölgyfa furnérból készültek. 

 • Bútor Alexandra

  butor mirek

  Az Alexandra bútorkollekció exkluzív jelzővel bír. Az összeállítás bútordarabjait a svájci környezet ihlette figyelve a kiváló minőségre és dizájnra. Előnye a tiszta fából gyártott tömör tölgyfa bútor. Minden egyes darabja szigorú ellenőrzősen megy keresztül. Szívja magába ön is a természet erejét és sugározza a természet közelségét. Az Ön kényelme érdekében a bútorokat összeszerelt állapotukban szállítjuk, elég eltávolítani a védő fóliát és máris használatba veheti. Az olaj tölgy kivitelezés bármelyik tölgyfából készült bútordarabunkkal kombinálható.

 • Bútor NICE

  butor mirek

  Modern tölgyfa bútor, amit  Németországban is árusítanak, mitöbb a tölgyfa kollekciók közül a harmadik leggyakrabban eladott. A tölgyfa bútor előlapja 100% masszív tölgyfából van, ugyan úgy a felső lapja. A Nice kollekció bútorainak modern vonalvezetése, melyet neves tervezők alkottak nagy hangsúlyt fektetve a minőségre. Gyártásakor kizárólag válogatott faanyagot használnak és minden darab szigorúan ellenőrzött. A bútor természetes LIVOS olajjal kezelt, mely hosszú éveken keresztül védi a bútort. Az oldalsó lapjai tölgyfafurnérból vannak, mely szintén tömör fának minősül. A fiókok és ajtók önzáró soft-stop mechanizmussal működnek. A Nice kollenció bútorai három színárnyalatban érhetőek el. 

  Butor Nice - tölgy

 • Bútor New Line

  butor mirek

  Modern vonalú tölgyfa bútor a New line kollekcióból. bútor olajjal pácolt, ami a kolekciónak bámulatos dizájnt kölcsönöz és egyben kiemeli a fa természetes mintáját és szerkezetét. Az összeállításban tölgyfa komódokat, tölgyfa vitrinket, de tömörfa tölgy dohányzóasztalokat is találhat. A nappaliba vagy edédlőbe gyártott tölgyfa bútorok a világ egyik legmodernebb helységében készülnek. Gondosan keresstük a tökéletes formát és a luxus dizájnt. Engedjék meg hogy bemutassuk a new line kollekciót, mely lakásának dísze lehet. A kollekció bútorainak fiókjai és a felső lapja tölgyfából vannak és az oldala tölgyfa furnérból készült. Természetesen minden egyes bútordarabot összeszerelt állapotában szállítjuk. A minőségi fogantyúk és pántok garantálják a bútor hosszú élettartamát. 

  Butor NewLine

 • Tölgy asztalok

  Ha igazi minőséget keres válassza ebédlőjébe vagy konyhájába a tölgyfa asztalokat. Minőségi jelzővel ellátott egyedi modern karakteres tölgyfa ebédlő asztalokat kínálunk. A kínálatunkban bővíthető tölgyfa asztalokat is talál, ahol többféle színkombinációból választhat. Mindegyik asztalunknak "made for Switzerland" megjelölése van, amivel a legnagyobb minőséget biztosítjuk. Mindegyik asztal felülete természetes olajjal kezelt, ami ideális a tölgyfa bútoroknak. Az olaj felületi kezelés tökéletes védelmet biztosít és gyönyörűen kiadja a fa mintáját.

 • Tölgyfa ebédlő szettek
  Tölgyfa étkezőszettjeinkbe első látásra beleszeret, ha a temészetes anyagok minőségét kedveli. A legjobb minőségű étkezőszetteket gyártjuk. Ez nem azt jelenti hogy drágán adjuk a termékeinket, pont ellenkezőleg a legolcsóbbak közé tartozunk, de luxus minőségű tömörfa kínálatunk van. Kínálatunkban stílusos étkezőszetteket talál ami minőségi asztalból és székekből állnak. 
  Úgyszintén érdekes bővíthatő asztalt is talál, méreteit saját maga igényei szerint kérheti. Biztosa felfigyel retro és vintage szettjeinkre, melyek olyan beltérbe illenek amik a régi időket idézik. A tölgyfa étkezőszettek tömörfából készültek, klasszikus vagy egyszerűbb székekkel vannak kiegészítve, továbbá stílusos vagy modern elemek választási lehetősége is adott. Válassza ön is az európai minőséget top áron. 
 • Dohányzóasztalok

  Kedveli a természetes fát? A tömör tölgyfa dohányzóasztalaink kínálatából választhat megfelelő modellt nappalijába. Tölgyfa dohányzóasztalaink többféle kollekcióhoz tartoznak, viszont egy közös van bennük, ami az elegancia és a minőség. A kisasztalainkat nem csupán Magyarországra szállítjuk, de az EU többi tagállamába is. 

  A dohányzóasztalaink nagy kereslete Európa szerte nem véletlen, több évtizede létezünk és vásárlóinknak a lehető legjobb minőséget próbáljuk nyújtani a legkedvezőbb áron. A dohányzóasztal központi eleme lehet nappalijának, annak a helynek ahol találkozunk barátainkkal, ezért ne hanyagoljuk ezt el. Tölgyfa asztalainkat különböző árnyalatokban váaszthatja, a fa évgyűrűit viszont mindig látni fogja rajtuk. 

 • Tölgyfa Tv komódok

  Válasszon tölgyfa TV komódot olyan színárnyalatban, ami megfelel Önnek. A tölgyfa bútorok több árnyalatban megvásárolhatóak, melyet biztosan értékelni fog. A manapság nagyon közkedvelt tölgyfa tulajdonságai közé tartozik a magas ellenállóképesség, a hosszú élettartam, a gyönyörű kinézet és a többféle árnyalat kombinációja is. Minőségi tölgyfa televízió asztalkákat gyártunk az egész Európának, ami mindenki számára elérhető áron jelenik meg. 

  Azt szeretné hogy nappalija tökéletesen összehangolt legyen? Rendezze ba egyszínű tölgyfa bútorokkal. A minőségi tölgyfából gyártott TV asztalka nem csupán használati tárgya lehet, de szobája dísze is. Ebben a kategóriában többféle stílusú TV asztalkát talál, a rusztikustól kezdve egészen a legmodernebbig. Mindig figyelünk a minőségi kidolgozásra, dizájnra.

 • Tölgyfa székek

  Tudta hogy a legújabb sláger a vintage stílusú székek? Modern székeket kínálunk Önöknek tömör tölgyfából. Mitöbb a magas minőségért garanciát vállalunk. Az étkezőszékek és fotelek fa és kárpit kombinációi, ami elegáns kinézetet biztosít. A székek, melyeket a Mirek bútorüzletben talál az Eu-ban gyártották, az Ön legnagyobb kényelme érdekében. A székeket összeszerelt állapotban szállítjuk, kicsomagolás után máris használhatja.   

  Tölgyfa étkezőszékeink előnyei 

  • Exkluzív design, mely a legújabb Milánói, Kölni vagy Szingapuri trendeket követi.
  • Minden egyes tölgyfa székünk úgy tervezett, hogy fő célunknak megfelejen, ez pedig a tökéletesen komfort. 
  • Elégedettségi garancia és többféle anyag választási lehetősége.
 • Tölgyfa ágyak

  Lehetséges, hogy a hálószoba otthona legkedveltebb helye. A tömör tölgyfa ágy a szoba központi eleme.  Ha természetes anyagokat kedveli, mint például a tölgyfa, akkor ebben a kategóriában biztosan talál kedvére valót. A lehető legalacsonyabb áron olyan ágyat talál, amire hosszú éveken keresztül számíthat majd. 

  Kínálatunk tölgyfa ágyai természetes anyagból vannak, ami nem jelenti azt hogy nem illik bele a modern beltérbe. Pont fordítva, egyszékkel, éjjeliszekrénnyel vagy egyébb fa bútorral kiegészítve tökéletes összhangot ad. Minőségi bútorokat gyártunk, ami otthonáig szállítunk. Igény szerint összeszerelést is vállalunk. Válasszon egyszerű, francia vagy rakodóteres tömör tölgyfa ágyat kínálatunkból.

 • Tölgyfa polcok

  Tölgyfa polcok gyártásával is foglalkozunk. Egyszerű és gyönyörű természetes stílusú darabokról van szó, amit Európaszerte szállítunk. Örömet lelhet a tömörfa minőségében ha a tölgyfa polcainkat választja. Jót mutat a nappaliban, konyhában, gyerekszobában vagy a hálószobában. Ideális azokban a helységekben ahol tömör tölgyfa bútorok találhatóak. 

  Ha otthonában van már tömör tölgyfa szekrény vagy asztal, kiegészítésképpen használhat szobájába tölgyfa polcot amire elhelyezheti dísztárgyait vagy használati tárgyait. Polcainkra könyveket, vázát vagy elektronikai hanghordozókat is tehet. Ami a legjobb, a tölgyfa rajzolata gyönyörű és természetes hatást kelt. Minőségi tömörfa bútorokat gyártunk, melyek kinézete természetes, de modern is egyben.

Showing 1 - 21 of 207 items