Rusztikus ágyak 

A rusztikus stílusú tömörfa ágyak manapság nagyon közkedveltek. A legkedveltebbek a fehér színű ágyak. Kínálatunkban szintén találhat fehér színű ágyat, de más árnyalatban is elérhetőek. Tökéletes lakásba, házba vagy hétvégi házba is. Válassza a rusztikus stílusú ágyat, mely a helység domináns eleme lesz. Segítségünkkel stílusosan rendezheti be hálószobáját a többi rusztikus bútorokkal kiegészítve. 

Minőségi franciaágyat keres? Itt válogathat kedvére, egyágyas és franciaágyakat is kínálunk tömörfából. Az az idő amit az új ágyában tölt megfizethetetlen lesz. A vidéki tömörfa ágyban kelles lesz a pihenés, mitöbb stílusos bútordarabra tehet szert. Ez lehet hálószobája vagy gyerekszobája domináns eleme.

  • Egyes ágy

    Rusztikus stílusú tömörfából készült egyes ágyakat kínálunk, melyek gyönyörű rajzolatukkal és tökéletes kivitelezésükkel szólítják meg önt. Többé nem kell attól félnie hogy ágya csak pár évet bír ki és szétesik. Nálunk csakis természetes időtálló anyagra talál.

  • Franciaágyak

    Időtálló masszív faanyagból készült franciaágyak. Nem csupán éveken keresztül szolgálnak, de gyönyörű fa rajzolatának köszönhetően otthona dísze lehet. A rusztikus franciaágy modern lakásba is illik, és hálószobáját további bútordarabokkal egészítheti ki ebből a kollekcióból.

Showing 1 - 3 of 3 items