Tölgyfa dohányzóasztal


Kedveli a természetes fát? A tömör tölgyfa dohányzóasztalaink kínálatából választhat megfelelő modellt nappalijába. Tölgyfa dohányzóasztalaink többféle kollekcióhoz tartoznak, viszont egy közös van bennük, ami az elegancia és a minőség. A kisasztalainkat nem csupán Magyarországra szállítjuk, de az EU többi tagállamába is. 

A dohányzóasztalaink nagy kereslete Európa szerte nem véletlen, több évtizede létezünk és vásárlóinknak a lehető legjobb minőséget próbáljuk nyújtani a legkedvezőbb áron. A dohányzóasztal központi eleme lehet nappalijának, annak a helynek ahol találkozunk barátainkkal, ezért ne hanyagoljuk ezt el. Tölgyfa asztalainkat különböző árnyalatokban váaszthatja, a fa évgyűrűit viszont mindig látni fogja rajtuk. 

Miért éppen tömör tölgyfa dohányzóasztalt?

  • A dohányzóasztal kiválasztása nagyon fontos, nappalijába dekorációs elemként is használhatja.
  • A tömör tölgyfa dohányzóasztal a legjobb választás, amit soha nem fog megbánni. A tölgyfa királyi anyag, hosszú éveken keresztül szolgálni fog.  
  • A tömörfa olyan anyag, ami nem öregszik, generációk öröklik majd, mindig trendi marad. A tölgyfa olyan anyag, ami belteréből igazi otthont varázsol. 
Product added to wishlist
Product added to compare.