Komódok 

Olyan komódokat kínálunk, amik háza vagy lakása különböző helységeibe illenek. Szeretjük a természetes fát, nem a fa utánzatokat amikkel tele van a piac! Ebben a kategóriában többféle fa komódot talál. Fenyő, tölgy, viaszolt vagy a legmodernebb kivitelben. Vásárlásnál pénzét is megtakarítja, akcióink mindig élnek. 

Tömörfa komódaink, melyeket kínálunk nem csupán különböző színűek, de anyaguk is többféle, sőt különböző méretűek. Ez azt jelenti, hogy többféle komódaink közül a legtökéletesebbet választhatja ki, pontosan olyat amilyenre szüksége van, ami berendezéséhez tökéletesen illik. Válasszon otthonába tömörfa komódot, ezzel biztos lehet benne hogy hosszú éveken keresztül szolgál majd.

 • Komódok - fenyőfa

  Megszerette a fenyőt és hálószobájában fenyőből készült ágya van? Egészítse ki berendezését egy következő bútordarabbal, fenyő komóddal. A legkülönfélébb tárgyai és használati cikkei elhelyezésére használhatja, mitöbb díszítő eleme lehet szobájának. Több mint 20 éve kínáljuk a tömörfa bútorainkat, amik mindeig a legnagyobb odafigyeléssel és szeretettel készülnek. Ez tükröződik vissza a hosszú élettartamukon is. 

  A fenyő komódaink és más tömörfa bútorunk kifizetődő befektetés lehet a jövőjére nézve, amit csak egy idő után tudatosít majd. Idővel a minőségi tömörfa bútorok ára feljebb kúszhat. Így válasszon fenyő komódot, ami hálószobájába illik majd és a fa illata belengi otthonát. Világosabb fáról van szó, ami a szobát is világosabbá teszi.   

 • Komódok - rusztikus

  A rusztikus stílus nagyszüleink stílusa, vidéki stílus ami manapság nagyon közkedvelt. Ön is a rusztikus stílus rabja lett és otthona úgyszintén ezen bútorokkal van berendezve? Kínálatunkban saját stílusának megfelelő komódokat talál, pontosan olyanokat melyek tökéletesen illenek otthonába. Minőségi munkáról van szó ahol a legfontosabb a precíz kidolgozás. 

  A rusztikus tömörfa komódok a ruhák és minden nap használt tárgyai elhelyezésére alkalmasak, mitöbb csodálatos kinézete van. Nallapija, hálószobája vagy más szobája díszítő eleme lehet. Ebben a kategóriában rusztikus tömörfa komódokat talál különböző méretekben és különböző számú fiókokkal. Választhat kisebb, keskenyebb komódot, vagy nagyobb méretűt, amibe tényleg sok minden fér.  

 • Komódok - tölgy

  Kínálatunk tölgyfa komódjai luxus kinézetű. Nagy odafigyeléssel készül, így hosszú éveken keresztül szolgál mjad. Az alapja tömör tölgyfa, melybe asztalosaink szépséget és lelket varázsolnak. Válasszon tölgyfa komódot saját elképzelése és stílusa szerint és varázsolja tökéletessé nappaliját, hálószobáját, irodai helységét vagy bármilyen más helységét. 

  Tölgyfa komódokat kínálunk, melyekkel beltere minden részét stílusosan rendezheti be. A modern és klasszikusan berendezett otthonok kiegészítője is lehet. Ebben a kategóriában különböző tölgyfa komódokat talál a teljesen egyszerű ajtókkal ellátott komódoktól kezdve a többfiókos és szekrény részes komódokig. Használhatja őket virágtartóként, elhelyezheti rá televízióját vagy egyéb tárgyait. 

 • Modern komódok

  Modern nyírfa komódokat kínálunk, amike tökéletesen kihasználhat és további elemekkel egészíthet ki. Ebben a kategóriában különböző nagyságú és kivitelezésű komódokat talál, melyek nagy népszerűségnek örvendenek. A modern komódainknak különböző felületi kezelésük van, mint a viasz és a lakk. Ha modern stílusos komódot választ, felüdíti vele otthonát.  

  A modern komódoknak legjobban a nappaliban vagy a hálószobában vesz hasznát, tetejére virágot vagy egyéb más díszítő elemet helyezhet. Továbbá tökéletesen megfelel televíziója elhelyezésére is. 

 • Komódok - tömörfa

  Ha azt hallja tömörfa bútor, mindenkinek a minőség jut az eszébe, a tökéletesség ami nem hasonlítható össze a faforgácslapú vagy más olcsó anyagokból készült bútorokkal. Tömörfa komódokat kínálunk, mely igazán tartós és hosszú az élettartama. Stílusos bútorai lesznek amik naponta segítséget nyújtanak. A tömörfa komód mindig jó befektetés, nálunk kedvező áron. 

  A komódot többféle képpen használhatja, mint például használati tárgyai vagy dísztárgyai elhelyezésére. A tömörfa komódaink minőségi faanyagból készültek, melyet nem kezd meg az idő foga olyan könnyen. A színárnyalat kibálasztása csakis önön múlik, itt megtalálhatja a klasszikus Provence kivitelezést a fehér alappal, vagy a természetes fa színű komódokat. 

 • Hosszú komódok

  Hosszú komódok, kiváló választás tágasabb szobába. Megtetszett önnek valamelyik modell és azon gondolkodik hogy tökéletes bútordarabja lenne az otthonának vagy irodájának? Akkor válogasson, az árak kitűnőek, hiszen választása nem csak rövid időre tart, kitartó szakemberek kézimunkája.  

 • Viaszos komódok

  Viaszos felületű bútor nagy előnnyel, ami külső hatásoknak ellenáll, mint például taszítja a porszemeket. Válassza ön is valamelyik szép bútordarabot a viaszos felületű komódok közül és legyen ez nappalija, dolgozószobája varázslatos középpontja.    

Showing 1 - 21 of 36 items