Provence Bútor

A Provence bútorok ötvözik az eleganciát és a masszív minőséget, a fa erezetének minden részlete magával ragad. És milyen anyagból készülnek az ilyen stílusos bútorok? Elsősorban a természetes fenyőfára koncentrálunk, amely a természetre fogja emlékeztetni. Nagyon kellemes érzések fakadnak majd ebből a nagyszerű természeti légkörből. Választhat Provence stílusú bútorokat kétszínű kivitelben, de akár patinás, vagy marott technikával ellátott bútort is.

Miért nálunk vásároljon Provence bútort?

  •          A Provence bútorok gyártását még 2010-ben kezdtük, és azóta rengeteg elégedett vásárlóval büszkélkedhetünk
  •          minőségi tömörfa bútorokat gyártunk egyedi stílusban
  •          választási lehetőséget kínálunk a klasszikus fehér változat és a patinás megjelenés között
  •          a kollekciót folyamatosan bővítjük új modellekkel
  •          A Provence kollekció bútorai nagy részét már összeszerelve szállítjuk
  •          gyors szállítás 1-5 héten belül

A francia vidék stílusát szeretné otthonában érezni? A tőlünk vásárolt Provence bútorokkal mindez lehetővé válhat. Olyan kollekcióról van szó, ami vásárlóink között nagyon közkedvelt. Teremtsen otthonába új szellemet, rendezze be szobáit a provence stílusú bútorokkal, ami teljes változást hoz. 

A Provence bútorok eleganciát és minőséget hordoznak, elvarázsolja önt a fa egyedi rajzolata. Hogy milyen anyagból készül ez a bútorcsalád? Minőségi fenyő bútorról van szó, ami a természetességet idézi elő. Kellemes érzéseket támaszt, a természetes környezetet biztosítja. A Provence stílusú bútor kétszéle színváltozatban érhető el, fehér vagy patina kivitelben. A felső lap felülete marott technikával van ellátva.  

Product added to wishlist
Product added to compare.