Ülőgarnitúrák 

Tekintse meg exkluzív ülőgarnitúráink és kanapéink választékát. Több ülőgarnitúra szerkezetére a 10 éves jótálást garantáljuk. Élvezze egyedi, üde dizájnú bútordarabjainkat amit a Holland piacra készítettek és szállítanak. Legfőbb jellemzője a kényelem, komfortos ülőhely és a kiadós pihenés helye kitűnő ergonóniával és tágas térrel fűszerezve. Hogy minden elképzelésnek eleget tegyünk közel 300 féle anyag széles választékát kínáljuk, kizárólag természetes anyagokból.

Miért a mirek bútortól vásároljon ülőgarnitúrát? 

 • Vonzó északi dizájn, követjük a Milánói, Kölni és Szingapuri kiállítás trendjeit,
 • 100% természetes anyagok hatalmas választéka, mely tapintása nagyon kellemes.
 • A garnitúrát MO bármelyik területére kiszállítjuk, a teljes megrendelést 9900 Ft-os szimbolikus áron. 

Kedves vásárlóink, mivel az anyag felületeket elektronikai formában nem tudjuk 100%-osan megjeleníteni és a képernyője beállításától függően kicsit eltérhetnek a színárnyalatok és a minták színe, javasoljuk a kiszállításaink során személyesen történt ellenőrzést és megtekintést. Kínálatunk aktuális mintái szállítókocsiainkon vannak és bármikor megtekinthetőek. Köszönjük a megértést.

 • Sarok ülőgarnitúrák

  A sarok ülőgarnitúrák bármilyen helységben rengeteg helyet tudnak megspórolni. Olyan térbe illik, ahol maximálisan ki szeretné használni a sarok helyet. Kizárólag a legjobb ülőgarnitúrákat kínáljuk, melyek Európában hozzáférhetőek. Válasszon skandináv mintás egyedi 100% természetes anyagú bútort, vagy olasz stílusú ülőgarnitúrát, közel 300 féle anyag választási lehetőségével.  

 • Kanapék

  Ebben a kategóriában egyedi kinézettel rendelkező stílusos kanapékat találhat skandináv és olasz megjelenéssel. A legjobb amit Európában kaphat. A kanapéink kiváló minőségét főként a kényelmes ülőfelület biztosítja, de a rugalmas anyaggal töltött párnák is említésre méltóak. A masszív konstrukció biztonságot ad, közel 300 féle anyag választási lehetősége.     

 • Fotel ülőgarnitúrákhoz

  Elegáns kiegészítő hiányzik a nappalijába? Válasszon ülőgarnitúrájához stílusos fotelt széles kínálatunkból, több közülük a garnitúrák része is. 

 • Bőr ülőgarnitúrák

  Mivel a természetes anyagok egymáshoz tartoznak, a svájci piacon való rendkívüli siker után bevontuk kínálatunkba a bőr garnitúrákat. A bőr ülőgarnitúráink a legnagyobb minőségben és pontos kidolgozásban kerülnek eladásra. A legjobb alapanyagok közül válogatunk. Eredeti olasz bőr, amit a BMW és Mercedes luxus autók gyártásánál is használnak. A bőr fotelokat igyekszünk raktáron tartani, ezért lényegesen olcsóbbak mint amit a konkurencia kínál. Garanciája a made for Switzerland megjelölés, ahová a termelés 80% irányul. Csatlakozzon a több ezer elégedett vásárlóhoz, amibe a St. Moritz központ magán rezidenciának lakói is beletartoznak.

  kozene sedacky

 • Ülőgarnitúrák aquaclean anyaggal

  Kárpitos ülőgarnitúrát szeretne de aggályai vannak hogy hamar bepiszkolódik? Válassza az AquaClean anyagot, amit egyszerű tisztán tartani. Az AquaClean anyag technológiai fejlesztésével lehet elérni ezt. A technológiai folyamat során az anyag felső részén egy láthatatlan réteg található. A legfőbb előnye a mosás nélküli tisztítás. Válasszon ülőgarnitúráink széles skálája közül, ahol az Aquaclean anyag több színkombináció lehetősége adott. Ha sarok garnitúrát keres vagy csak egyszemélyes, kétszemélyes vagy háromszemélyes fotelt, nálunk megtalálja. 

  MILYEN JELLEGŰ FOLTOK ELTÁVOLÍTÁSA LEHETSÉGES AZ AQUACLEAN ANYAGRÓL?

  Jelenleg nemlétezik olyan folt az otthoni környezetben, ami ellenállna ennek a technológiának. Mártások, krémek, meleg vagy hideg folyadékok, sütemény foltok....az Aquaclean anyagok sikeresen átmentek a laboratóriumi teszteken is, mitöbb az extrém foltokkal szemben, mint például a filctollak is sikeresek voltak. Ebben az esetben viszont ajánlott egy csepp folyékony szappan használata. A szappant tegye a vízbe, vagy egyenesen a foltra. 

Showing 1 - 21 of 54 items