Hálószoba 

Az életünk nagy részét a hálószobában töltjük ezért minőségi alvásunk érdekében esztétikai és gyakorlati elvárásoknak is meg kell megfelelnie. Ezért ne habozzon, és válassza a legjobbat ami a bútorpiacon található. Tömörfa hálószoba, már 1999 óta 1. osztályú alapanyagokkal dolgozunk. Évente több mint 15 000 elégedett vásárlónk van Európa szerte. 

Alaposan válogatjuk és tökéletesen szárítjuk a legjobb minőségű faanyagokat hogy Ön kiváló minőségű, erős és elegáns tömörfa hálószobát rendezhessen be. Kínálatunkban stabil fa ágyakat, ruhásszekrényeket és komódokat is talál, a gyártás számunkra küldetés, mindegyik bútordarab egyedi és eredeti famintával ellátott. Méltán lehetünk büszkék a gyártási sorozatunkra és csak Önön múlik hogy rusztikális vagy inkább modern stílusú berendezést szeretne. Kínálatunk összes hálószobabútor tervezése a kecses ívek és időtlen elegancia jegyében telt. Hangsúlyt fektetünk a hibátlan felszíni kezelésre ami alapjául szolgál annak hogy hálószoba bútorát hosszú éveken keresztül használni tudja.     

 • Fa ágyak

  Szép hálószobabútorokat kínálunk, melyeknek nem csupán használati, de élvezeti értékük is van. Ebben a kategóriában minőségi tömörfa ágyakat talál, melyekben önnek és családja többi tagjának is édes lesz az álom. Miért tömörfa ágyat válasszon? Előnye több is van, válassza a leglényegesebbeket. 

  A kínálatunk tömörfa ágyai gyönyrűek és stílusosak, mitöbb hosszú élettartamuk van. A fa anyag minőségi, illata előidézi az erdőt és fogásra kellemes. A tömörfa ágyak fa anyaga kiváló minőségű. Már több mint 20 éve a legjobb minőségű bútorok gyártásával és eladásával foglalkozunk. 

 • Komódok

  Olyan komódokat kínálunk, amik háza vagy lakása különböző helységeibe illenek. Szeretjük a természetes fát, nem a fa utánzatokat amikkel tele van a piac! Ebben a kategóriában többféle fa komódot talál. Fenyő, tölgy, viaszolt vagy a legmodernebb kivitelben. Vásárlásnál pénzét is megtakarítja, akcióink mindig élnek. 

  Tömörfa komódaink, melyeket kínálunk nem csupán különböző színűek, de anyaguk is többféle, sőt különböző méretűek. Ez azt jelenti, hogy többféle komódaink közül a legtökéletesebbet választhatja ki, pontosan olyat amilyenre szüksége van, ami berendezéséhez tökéletesen illik. Válasszon otthonába tömörfa komódot, ezzel biztos lehet benne hogy hosszú éveken keresztül szolgál majd.

 • Matracok

  Minőségi matracokat kínálunk, melyek használatával kellemesebb és kényelmesebb lesz a pihenés. Többféle típusból választhat. Hideghab, memóriahab vagy rugós matracok. A kategória matracai kiegészítitk a kínálatunkban megtalálható ágyakat. A tömörfa ágyakhoz csakis a kiváló matracok illenek. Válasszon olyan matracot, amilyet csak kíván. 

  Ebben a csoportban kiváló minőségű matracokat talál, pontosan olyan, amin a test tökéletesen helyezkedik el. Mit szól a minőségi táskarugó matrachoz? Csak meg kell rendelni és szállítjuk. Matrac kínálatunk csak kiegészítő, viszont éppen ezért csak a legjobb minőségűeket kínáljuk.  

 • Éjjeliszekrények

  Az éjjeliszekrény része minden hálószobának, használhatja a telefonja, könyve vagy lámpája elhelyezésére. Válasszon tömörfa éjjeliszekrényt, mely meghatározó eleme lesz hálószobájának. Kínálatunkban provence, rusztikus, luxus vagy modern típusokat talál. A tömörfa éjjeliszekrények fenyő vagy tölgyfából készülnek. 

 • Ruhásszekrények

  Minőségi ruhásszekrényeket kínálunk tömörfából, egyajtós, kétajtós vagy háromajtós változatit kínálunk. 

  A hálószoba szekrény elsősorban ruhái és egyéb dolgai elhelyezésére szolgál, mintpéldául kabátai, ingei, ruhái vagy titkos vendégei :). A tömörfa szekrényeink generációkon keresztül szolgálnak majd anélkül hogy minőségéből vagy fényéből bármit is veszíten. 

 • Tömörfa ládák

  Modern és elegáns tömörfa ládák. Kínálatunkban rusztikus és fenyőfa ládákat is talál. A ládát nem csak cipők tárolására használhatja de játékok elhelyezésére is alkalmas. Több féle típus széles választéka.

 • Ágyak rakodótérrel

  További rakodótérre van szüksége hálószobájában? Válasszon tömörfából készült ágyat rakodótérrel most -50% árengedménnyel. Mindegyik rakodótérrel rendelkező ágyunknak minőségi nyitó-záró rendszere van, mely hosszú éveken keresztül szolgálni fog a nélkül hogy minőségükből bármit is veszítsenek. Az ágyakat összeszerelési útmutatóval adjuk, ami alapján nagyon egyszerű az összeszerelése. Külön kérésre szakemberek általi szerelést is rendelhet. Postele s uloznym prostorem

Showing 1 - 21 of 49 items