Provenance egyajtós fa vitrin, Lille

Lille 315
Szállítási ido 4 - 8 hét
170 990 Ft
Adóval együtt ( a végösszeg már tartalmazza a kedvezmény )
Rendelhető

A termék a következő kategóriákban található:

 

Provence egyajtós vitrin fehér, Lille 315

Vonzó megjelenés, természetes termék és francia életstílus. Ezek a jellemzők jellemzik a Lille kollekció fehér vitrinjét. Étkezőbe vagy akár dolgozószobába tervezett  vitrin. Minden belső részen egy-egy extra polc található a további tárolóhelyért. A középső részben van egy fiók. Képzelje el, ahogy a friss pékáru illata lengi be a Lille kollekció bútoraival berendezett étkezőjét, és szívja magába a vidéki hangulat energiáját minden nap. Bővítse belső terét ezzel a gyönyörű darabbal, és tapasztalja meg a természetes bútorok erejét minden nap. A LILLE komód gyártása során a természetes termék és a szép design harmóniáját ötvöztük.

Szélesség: 60 cm
Mélység: 43 cm
Magasság: 195 cm

Dřevěna provence jednodveřová vitrina bíla, Lille typ 315

nabytek do obývaku provence

LILLE kollekció leírása

PRESTIGE BELLISSIMI MOBILE - LILLE fából készült bútorok, igényes vásárlók számára tervezték Milánóban. A prestige bellissimi kollekció fejlesztése és gyártása során a bútoripari gyártásba, értékesítésében és tervezésében szerzett sok éves tapasztalatunkat használtuk fel. A bútorokat sok éves tapasztalattal és gyakorlattal rendelkező asztalosok készítik. Ugyanakkor a vidéki stílusú bútorokat kézzel készítik, így minden darab egyedi. A bútor elülső részén jellegzetes dekoratív minták találhatók. A tömörfa garancia arra, hogy több éves használat után is bizthat a minőségben. A fogantyúkat az olasz Bosetti Marella cégtől választottuk. A bútorok fiókjai nincsen sinekkel ellátva, az antik bútorokat imitálja. A Provence bútorok nagyon népszerűek. A bútor alapja tömörfa, természetes szerkezettel - sima felső lappal, tapintásra kellemes, érzi a természet érintését. 

A bútoron lévő barna részek viasszal vannak kezelve, a karbantartása egyszerű. A bútor fehér részeit vizes bázisú festékkel kezeljük, ahol gyengén látszik a fa szerkezete.

Nábytek LILLE

Szállítás:
összeszerelve
Anyag
Fenyő
Fiókok
Csillapítás nélküli záródás
A bútor felülete
sima
Szín
fehér
A termék típusa
Vitrin
Kollekció
Lille
Új

Termékek ugyanazon kollekcióból

Hasonló termékek

Product added to wishlist
Product added to compare.