Provence fából készült kétajtós vitrin, Lille

Lille 307
Szállítási ido 4 - 8 hét
219 990 Ft
Adóval együtt ( a végösszeg már tartalmazza a kedvezmény )
Rendelhető

A termék a következő kategóriákban található:

 

Provence kétajtós fa vitrin, Lille 307

Vonzó megjelenés, természetes termék és francia életstílus. Ezek a tulajdonságok jellemzik a Lille kollekció fehér vitrinjét. Az étkezőbe vagy akár a dolgozószobába tervezett vitrin belsejében akár 5 fa polc is található. Képzelje el, ahogy a friss pékáru illata bejárja a Lille kollekció bútoraival berendezett étkezőjét, és szívja magába a vidéki hangulat energiáját minden nap. Bővítse belső terét ezzel a gyönyörű darabbal, és tapasztalja meg a természetes bútorok erejét minden nap.  A LILLE vitrin gyártásakor a természetes termék ökológiáját és a szép design harmóniáját ötvöztük.

Teljes szélesség: 107 cm
Teljes mélység: 43 cm
Teljes magasság: 195 cm

Dřevěna provence vitrina

nabytek do obývaku provence

LILLE kollekció leírása

PRESTIGE BELLISSIMI MOBILE - LILLE fából készült bútorok, igényes vásárlók számára tervezték Milánóban. A prestige bellissimi kollekció fejlesztése és gyártása során a bútoripari gyártásba, értékesítésében és tervezésében szerzett sok éves tapasztalatunkat használtuk fel. A bútorokat sok éves tapasztalattal és gyakorlattal rendelkező asztalosok készítik. Ugyanakkor a vidéki stílusú bútorokat kézzel készítik, így minden darab egyedi. A bútor elülső részén jellegzetes dekoratív minták találhatók. A tömörfa garancia arra, hogy több éves használat után is bízhat a minőségben. A fogantyúkat az olasz Bosetti Marella cégtől választottuk. A bútorok fiókjai nincsen sinekkel ellátva, az antik bútorokat imitálja. A Provence bútorok nagyon népszerűek. A bútor alapja tömörfa, természetes szerkezettel - sima felső lappal, tapintásra kellemes, érzi a természet érintését. 

A bútoron lévő barna részek viasszal vannak kezelve, a karbantartása egyszerű. A bútor fehér részeit vizes bázisú festékkel kezeljük, ahol gyengén látszik a fa szerkezete.


Nábytek LILLE

Szállítás:
összeszerelve
Anyag
Fenyő
Fiókok
Csillapítás nélküli záródás
A bútor felülete
sima
Szín
fehér
A termék típusa
Vitrin
Kollekció
Lille
Új

Termékek ugyanazon kollekcióból

Hasonló termékek

Product added to wishlist
Product added to compare.