Magas, tömör tölgyfából készült vitrin lábakon, Prága typ 10

Praha typ 10
Utolsó tételek a raktáron
268 990 Ft
Adóval együtt ( a végösszeg már tartalmazza a kedvezmény )
Szállítási ido 1 - 2 hét Elfogyás után, szállítási ido 6 - 9 hét

A termék a következő kategóriákban található:

 

Magas, tömör tölgyfából készült vitrin lábakon skandináv stílusban

Magasság: 197 cm, szélesség: 53 cm, Mélység: 40 cm - Világítás nélkül

A kiváló minőségű tömör tölgyfából készült gyönyörű vitrin azonnal magára vonja a figyelmét, és bármely helyiség központi elemévé válik. Engedjen be otthonába egy kis skandináv stílust, amely a tisztaság, az egyszerűség és a funkcionalitás miatt népszerű. Első ránézésre elegáns és egyben természetes szépségével magára vonzza a tekintetet, mely a meghittség és a melegség érzését kölcsönzi.

Ez a tölgyfa vitrin nem csak a kézművesség példája, hanem egy rendkívül praktikus bútor is, amely esztétikus és funkcionálisan egyaránt használható. Két ajtóval rendelkezik, melynek bal oldali része részben üvegezett, ideális teret teremt kedvenc darabjainak, legyen szó könyvekről, ajándéktárgyakról vagy dísztárgyak elhelyezéséről, miközben elegendő tárolóhelyet is biztosít. A vitrin így nem csak a tárolást oldja meg, hanem elegáns kiállítótér is, amely lehetővé teszi az egyes kiállított tárgyak szemléltetését. A közvetlenül a fába kimart fogantyúk eliminálják a hagyományos fogantyúkat, miközben lehetővé teszik a könnyű nyitást és zárást. Ez a finom részlet növeli a komód esztétikai értékét, miközben megőrzi tiszta és egyszerű megjelenését.

vysoká vitrina z masivu dub na nohou

A 53 cm (szélesség) x 197 cm (magasság) x 40 cm (mélység) méretű vitrin bőséges tárolóhelyet biztosít, miközben megtartja a kompakt formáját, hogy megfeleljen a különböző méretű helyiségeknek. A fabútorok gyártásában jártas szakemberekként sikerült ötvözni a modern gyártási módszereket a gyártási sorozatokkal, hogy ellenállhatatlan áron kínálhassuk Önnek ezt az egyedi, tömör fából készült komódot.

A Praha bútorkollekció leírása, >> Tekintse meg a teljes bútorkínálatot itt<<

Modern skandináv stílusban készült Praha tölgyfa bútor. Ez a bútor egyszerű formákkal és szellős dizájnnal rendelkezik, amely első pillantásra lenyűgözi eleganciájával és minimalizmusával. A vékony fa lábak nemcsak vizuális könnyedséget kölcsönöznek, hanem biztosítják, hogy a bútor stabil és tartós legyen. A kollekció minden darabja tölgyfából készült, Borma wachs olasz ökológiai olajjal van kezelve, amely nemcsak védi a fát, hanem kiemeli annak természetes szépségét és textúráját. A kollekció különlegessége a közvetlenül a fába kimart fogantyú, amely folyamatos és egységes megjelenést kölcsönöz, miközben funkcionalitást is biztosít.

nábytek z kolekce Praha

Szállítás:
összeszerelve
Felületkezelés
Olaj + Viasz
Anyag
Vad tölgy
Súly
92 kg
Fiókok
Soft Close
Elülső rész
Masszív tölgy
Korpusz
Masszív
Felső lemez
Masszív
Hátulsó lap
Rétegelt lemez
Bútorápolás
Ápolószerek az olaj-viaszozott bútorokra (Opti tej, Clou ...)
A bútor felülete
sima
Szín
natúr tölgy
A termék típusa
Vitrin
Kollekció
Praha
Új

Termékek ugyanazon kollekcióból

Hasonló termékek

Product added to wishlist
Product added to compare.