Nappali bútorok

Nappali bútorok

A nappali otthonunknak azon fontos szobája, ahol a legtöbb időt töltjük, ahol találkozunk a többi családtaggal, ahová a vendégeinket ültetjük. Már csak ebből az okból kifolyólag is fontos, hogy milyen a nappali bútorunk, ami jellemez minket és egyben nagyon praktikus is.

 

A minőségi nappali bútor biztosítja a szoba kellemes hangulatát, segít az összhatás kialakításában és nem utolsósorba elegendő rakodóteret biztosít, valamint családi fotóink vagy dísztárgyaink kiállítására alkalmas. A Mirek bútor nem csupán a mnőségi pomůže zajistit útulný vzhled. Kínálatunkban megtalál mindent, ami nem hiányozhat egy nappaliból: nappali bútor összeállításülőgarnitúra,vitrinekdohányzóasztalok és TV asztalkák. A legjobb minőségű anyagokkal dolgozunk, térbeli elrendezésekkel és építészeti kompozíciókkal. A végeredmény tölgyfából készült luxus bútor, ami minden otthon dísze lehet.

Vásárlóink minden igényének próbálunk megfelelni, így kínálatunkban többféle stílusú és kivitelezésű nappali bútort találhat.

 

Provence bútor a nappaliba

 

Azoknak, akik megszerették a francia stílusú vidéki bútorokat, megalkottuk a Provence kollekciót, ezen belül megvásárolhatóak a Provence nappali, hálószobai vagy étkező bútorok. A nappali összeállítást saját maga tetszése szerint állíthatja össze. Szerezzen ihletet a Provence kollekció bútorai közül itt.

 

Mivel minden nappali középpontja az ülőgarnitúra, nem hiányzik a Provence bútoraink közül sem. A Provence ülőgarnitúra klasszikusvagy széthúzható variációban érhető el. Az ülőgarnitúrát bővítheti dohányzóasztallal is.

 

A televíziót elhelyezheti a TV komódra, könyvei vagy díszei elhelyezésére tökéletes a regál vagy a könyvespolc.  

A Provence nappali bútor tömör fenyőfából készült, fehér színben vagy patinált (régi bútor látszatát kelti) színben érhető el, itt a fehér színú alapon egy viasz réteg található, így a bútor öregebbnek hat, olyan amit már megfogott az idő foga. Néhány Provence bútornak a felső lapja barna színű, aminek a felületi kezelése marott technikával van ellátva, ennek köszönhetően a felszínen 3D struktúra keletkezik.

 

Rusztikus stílusú nappali bútor

 

A vidéki stílusú rusztikus bútorokat tömör fenyőből gyártjuk, gyönyörű mézviasz árnyalatban, ami ennek a kollekciónak a jellegzetessége. Egyedi kinézettel rendelkezik! A rusztikus stílus csodálatosan megmutatkozik a kézzel kovácsolt fogantyúkon. Az egyedi stílusú rusztikus nappali bútor közkedvelt Francia, Olasz és Spanyolországban.

A kollekción belül megvásárolhatja még a nappali rusztikus, hálószobai vagy étkező bútort. Itt is válogathat a TV komódok, könyvespolcokvitrinekkomódok és egyéb bútorok között, melyek megszépítil a nappaliját.

A rusztikus stílusú nappali bútorban mindenki örömét leli, aki a francia stílusú bútorokba szerelmes.

 

Luxus nappali bútorok

 

Kínálatunkban talál exkluzív luxus nappali bútorokat, melyek elemei a legjobb minőségű anyagokból készültek. A tömörfa időtálló, a luxus és kitűnő minőség szimóluma, generációkon keresztül fog.szolgálni. Ami a dizájnt illeti, a legszélesebb spektrumú vásárlói körnek próbálunk megfelelni, tehát a Mirek bútor kínálatában a Provence és Rusztikus bútorokon kívülmodern nappali bútorokat is talál.

 

Mivel rendezzük be nappalinkat hogy luxus és modern kinézete legyen, de egyben stílusos is? Ha nem szeretne egyenként bútordarabokat válogatni, ajálnjuk a modern nappali összeállítást. Mindegyiknek egyedi dizájnja és minőségi kivitelezése van. A nappali bútor összeállításokat több kollekcióból is kiválogathatja.  

 

Ha külös szeretné összeválogatni az egyes bútordarabokat, kezdje az ülőgarnitúrával! Egyedi stílusa van, gyártásukhoz prémium minőségű Hollandiából származó anyagokat használunk, melyeknek magas a kopásállósága. A bőr garnitúrák azok az elemek, melyek a legnagyobb luxusnak számítanak, amit a nappaliba tehetünk. Ha szereti a kényelmet és elegendő szabad helye van, válasszon a sarok ülőgarnitúrák közül! A kisebb nappalikba a kanapékat vagy foteleket ajálnjuk.  

 

 

A luxus nappali bútorok közül választhat TV asztalkátdohányzóasztalt vagy a vitrinek több fajtáját.

A könnyebb átláthatóság szempontjából ajálnjuk minden kollekció általálnos leírását. Ezeknek köszönhetően lehetősége van nappaliját egyedi stílusú tömörfa bútorokkal berendezni!