Tölgyfa és annak tulajdonságai

A tölgyfa prémium minőségű természetes fa anyag. Ez elsősorban a fa kivételes szilárdságának és gyönyörű szerkezetének köszönhető. Évszázadok óta használt anyag, amelynek birtoklása egy bizonyos társadalmi státusz bizonyítása.

Read more
3122 views

Nyikorog az ágy? Nézzük meg együtt

Az ágy nyikorgása általában az ágy használata után jelentkezik. Persze megtörténhet az is, hogy egy új ágy néhány éjszaka után nyikorogni kezd. Mi a teendő ebben az esetben? A hang származhat az ágy illesztéseiből, a lécekből, vagy a matracból. Először meg kell találnia, honnan ered a zavaró hang, majd távolítsa el az alábbi tippek szerint.

Read more
7424 views

Fa bútorok tisztítása és ápolása (olajozott)

A helyiségben tartózkodó emberek számára ajánlott hőmérséklet 18-23 fok, páratartalom 45-55%. Ez a hőmérséklet általában előnyös az emberek számára, beleértve az allergiás és asztmás embereket is. A páratartalom a fa bútoroknál is fontos. A fa természetes anyag, amely megköti a nedvességet a környezetéből, ezért fontos betartani ezeket az értékeket.

Read more
7031 views

Bőrápolás a Madras, Pegaso, Federica, Massif i Granada típushoz

Gondoskodjon kanapéja gyönyörű megjelenéséről. Legyen szó valódi bőr vagy textil kárpitokról, rendszeres és megfelelő karbantartást igényelnek, hogy a bútorok hosszú élettartamúak és látványosak legyenek.

Read more
16 views

A PFLEGESET LIVOS készlet használata, natúr szín

Tölgyfa bútort készül felújítani? Tekintse meg ezt az egyszerű útmutatót, ha bútorait LIVOS márkájú olajjal kezelték.

Read more
27 views

Lille bútorok fotógalériája provence stílusban

Merítsen inspirációt a romantikus bútorokból, amelyek a provanszi stílus által inspiráltak és természetes fából készültek.

Read more
28 views

Bőrtípusok és tulajdonságai, hogyan válasszuk ki a megfelelőt?

Nincs kiválasztott bőrtípus, amelyik a legjobb. Minden bőrnek megvan az eredeti tulajdonsága és egyedi megjelenése. Amikor a bőrre esik a választása, biztos lehet benne, hogy az egy természetes termék, amelynek egyedi karaktere van.

Read more
757 views
Product added to wishlist
Product added to compare.