• Akció !
  • -12%
Dohányzóasztal fekete fém lábakkal, Lagos 64  - 1
Dohányzóasztal fekete fém lábakkal, Lagos 64  - 2
Dohányzóasztal fekete fém lábakkal, Lagos 64  - 3
Dohányzóasztal fekete fém lábakkal, Lagos 64  - 4
Dohányzóasztal fekete fém lábakkal, Lagos 64  - 5
Dohányzóasztal fekete fém lábakkal, Lagos 64  - 6

Dohányzóasztal fekete fém lábakkal, Lagos 64

lagos 64
Szállítási ido 2 - 5 hét
103 990 Ft 117 990 Ft -12%
Adóval együtt
rating Értékelések száma: 2
Értékelések elolvasása
Átlagos értékelés: 10/10
Extra kedvezmény !

Modern dohányzóasztal ipari stílusban, ahol a láb szerkezetet fekete fém váz alkotja. Az asztal felső lapját minőségi természetes tölgyfa furnér alkotja, itt minden egyes darab egyedi.

Rendelhető
A bútorok színe
  • természetes olaj

 

Dohányzóasztal fekete fém lábakkal, Lagos 64

Szélesség: 1200 mm
Magasság: 453 mm
Mélység: 600 mm

Modern dohányzóasztal ipari stílusban, ahol a láb szerkezetet fekete fém váz alkotja. Az asztal felső lapját minőségi természetes tölgyfa furnér alkotja, itt minden egyes darab egyedi. Az asztalnak minőségi olaj viasz felületi kezelése van. Bútorápolásra használjon olaj-viasz bútorra alkalmas szereket. A bútor a legmodernebb CNC gépekkel készült, ami a legjobb minőséget garantálja. A Lagos kollekció további darabjait itt találja.

Lagos dohányzóasztal

Modern tömörfa bútor minőségi tölgyfából, csodálatos természetes tölgyfa furnér kombinációjával ipari stílusban. A jellemzője a matt fekete színű fém fogantyúk és a fekete színű lábak, természetes fával kombinálva. A bútort a modern loft stílusú otthonokba ajálnjuk, melyeket egyedi kinézetű bútorokkal szeretne berendezni. 

A bútort már összeszerelt állapotban szállítjuk, kivéve a polcot. A világítás nem az ár része. Mindegyik ajtó soft-stop nyitó-záró mechanizmussal van ellátva. A magas bútordarabokat ajálnjuk a falhoz rögzíteni. A bútor előlapja tölgyfából készült, a bútortest külső része eredeti tölgyfa furnér a belső része pedig tölgyfamintás fóliával van leragasztva. A bútor így első látásra gyönyörű és minden egyes darabja a természetes anyagnak köszönhetően egyedi. A bútor felülete temészetbarát és egészségre nem ártalmas német márkájú Livos olajjal van kezelve.

Lagos

Lagos

A tölgyfa királyi anyag, melyet már több száz éve használnak és minőségét generációk élvezik. A fa bútorokanak az idő múlása csak használ, értékük növekszik. A tölgyfa királyi anyag, tökéletes tulajdonságai vannak és a természetes bútorok legtökéletesebb alapanyaga. Csodálatos szerkezet, mely az évek múlásával egyre szebb lesz. A faanyagot kellőképpen szárítjuk, a vad tölgyet válogatjuk, ami biztosítja hogy étkezőjébe az igazi természet költözzön be. Maga tölgyfa kemény anyag, ami meggátolja hogy hamar megsérüljön vagy megkarcolódjon. A természetvédelemre is odafigyelünk, minden kivágott fánk megengedett fakivágásból van.

Lagos kollekció

Szállítás:
összeszerelve
Felületkezelés
Olaj + Viasz
Anyag
Tölgyfa
Súly
Default empty value
Fiókok
Soft-close
Felső lemez
Natúr tölgy furnér
Bútorápolás
Ápolószerek az olaj-viaszozott bútorokra (Opti tej, Clou ...)
Kárpittisztítás
kendővel + PH0 szappannal
Ing.j.l.
rating 10
Maximalis elegedettseg
elegedettseg
rating 10
A tablazat hihetetlen, minosegi, stabil

A termék vásárlói ezt is megvették:

16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Product added to wishlist
Product added to compare.