Tömörfa fiókos komód kerekeken

Texas 85 salon
Szállítási ido 2 - 5 hét
218 990 Ft 243 990 Ft -10%
Adóval együtt ( a végösszeg már tartalmazza a kedvezmény )
Az elmúlt 30 napban a kedvezmény előtti legalacsonyabb bruttó ár e termékre 242 990 Ft volt.
Rendelhető

A termék a következő kategóriákban található:

 

Tömörfa fiókos komód kerekeken

Szélesség: 500 mm
Magasság: 624 mm
Mélység: 480 mm

Tömör fából készült kerekeken lévő fiókos komód, ideális irodába vagy éjjeliszekrénynek. A kerekeket utolág kell hozzá szerelni a bútorhoz. A komód 3 fiókkal rendelkezik. 

Természetes bútor vásárlása esetén egy darabka természetet visz haza. 100%-ban természetes, gondosan válogatott természetes fából készül. Természetes feldolgozásáról meg fogja Önt győzni megjelenésévél. Csak érintse és nézze meg. A természetes fa tökéletlenségei, például csomók és különféle repedések megmaradnak, hogy biztosítsák a természetes bútor tökéletes megjelenését. 

Exkluzív bútor 100% tömör tölgyfából, mely a Texas kollekciót képviseli. A bútort igényes vásárlók számára tervezték, akik nem csak a természetes bútorokra tartanak igényt, hanem nagy hangsúlyt helyeznek a dizájnra is. A bútorok generáción át szólgálni fognak, és az értékük évek során csak emelkedni fog. A teljes kollekció márkás német LIVOS olajjal van kezelve, amely tökéletes védelmet nyújt a tölgyfa bútorok számára, az olaj felületi kezelésnek köszönhetően a fa lélegezni tud. Az olaj környezetbarát. A Texas kolekció bútorai felülete marott technikával van ellátva. A bútorok szándékosan tartalmaznak csomókat, illetve mesterségesen készített repedéseket. Így egy autentikus természetes bútort kap, ahol a faanyagot gondosan válogatjuk, hogy a fa egyedi rajzai illeszkedjenek egymáshoz. 

A gyártás, ahol a bútorok készülnek, Európa egyik legmodernebb vonalát képviseli, ahol a legújabb CNC gépeket használják. A bútorokat cégünk egy lengyel céggel együttműködve készíti. Fogadjon több mint 25 éves tapasztalatunkra a tömörfa bútorok területén.

Komoda se šuplíky na kolečkách z masivu

dubový nábytek do obávaku texas / dallas

Szállítás:
összeszerelve
Felületkezelés
Olaj + Viasz
Anyag
Vad tölgy
Fiókok
Soft Close
Elülső rész
Masszív
Korpusz
Masszív
Felső lemez
Masszív
Hátulsó lap
Rétegelt lemez
Magasság
62,4 cm
Szélesség
50 cm
Mélység
48 cm
Bútorápolás
Ápolószerek az olaj-viaszozott bútorokra (Opti tej, Clou ...)
Kárpittisztítás
kendővel + PH0 szappannal
A termék típusa
Fiókos komód
Kollekció
Texas - nappali
Új

Termékek ugyanazon kollekcióból

Hasonló termékek

Product added to wishlist
Product added to compare.