• Akció !
  • -12%
Ovális tölgyfa asztal, fekete lábak Mak 180 x 90 cm  - 0
Ovális tölgyfa asztal, fekete lábak Mak 180 x 90 cm  - 1
Ovális tölgyfa asztal, fekete lábak Mak 180 x 90 cm  - 2
Ovális tölgyfa asztal, fekete lábak Mak 180 x 90 cm  - 3
Ovális tölgyfa asztal, fekete lábak Mak 180 x 90 cm  - 4
Ovális tölgyfa asztal, fekete lábak Mak 180 x 90 cm  - 5
Ovális tölgyfa asztal, fekete lábak Mak 180 x 90 cm  - 6
Ovális tölgyfa asztal, fekete lábak Mak 180 x 90 cm  - 7
Ovális tölgyfa asztal, fekete lábak Mak 180 x 90 cm  - 8

Ovális tölgyfa asztal, fekete lábak Mak 180 x 90 cm

Mak 180
Raktáron, szállítási ido 1 - 2 hét
187 990 Ft 212 990 Ft -12%
Adóval együtt
Extra kedvezmény !
Raktáron raktáron több mint 10 db

 

Ovális tölgyfa asztal, fekete lábak Mak 180 x 90 cm

Gyönyörű ovális tölgyfa asztal. Modern dizájn a tölgyfa asztallap és fekete lábak kombinációja. Az eredmény egy igazán egyedi étkezőasztal, mely ideális modern belső tér berendezésére. A felhasznált fa vadtölgy, amelyet gyönyörű természetes szerkezet jellemez, beleértve a csomókat a fában.  

Az étkezőasztal kiváló minőségű tölgyfából készül, a felsőlap felületi kezelése természetes bio olaj. A mindennapi karbantartáshoz olajozott bútorok számára alkalmas készítményeket ajánljuk, viaszt is tartalmazhatnak. Egy év használat után érdemes átolajozni az asztal felületét, így ismét gyönyörű új benyomást kelt majd, az egész folyamat kb 20 percet vesz igénybe. Az asztal magassága 75 cm. Magasság az asztal alsó széléig 73 cm. A természetes bútorokat választva olyan bútorokat kap, amelyek évek múlásával sem veszítenek szépségükből, és generációkon át szolgálnak majd. Az étkezőasztal 4 személy számára alkalmas. A mak asztal a minőségi bútor garanciája, bármelyik tölgyfa kollekcióból származó bútorral kombinálható természetes olaj árnyalatban, beleértve az étkezőszékeket is. 

Dubový oválný stůl, černé nohy mak

*a képen szereplő asztal 180 x 90 cm 

Felületi kezelés természetes Olaj - Éppen a tölgyfánál a legideálisabb választás az olaj, ami tökéletes védelmet biztosít a tölgyfa bútoroknak. Tapintásra kellemes, érezheti a természetes fa szerkezetét, viszont az olajnak köszönhetően lélegzik a fa. Az olaj egészségre nem ártalmas. A vizes tárgyak alá javasoljuk az alátétek használatát (poharak tányérok vázák). Az asztalon keletkezet foltok könnyen eltávolíthatóak. Időnkénti olajozással védőréteg keletkezik a bútor felületén, ezért ajánljuk többször az év folyamán átolajozni a bútor felületét, illetve az olajozott bútorok számára alkalmas ápolószerek használatát is.

A tölgyfa királyi természetes anyag, amit több száz éve használnak, keménységének köszönhetően étkezőasztalok készülnek belőle melyeknek tökéletes tartása van. Csodálatos természetes szerkezet, ami évek múlásával sem veszít szépségéből. A fa gondosan szárított, a vad tölgyet választottunk, ennek köszönhetően az igazi természet jelenik meg lakásában. Maga a faanyag kemény, tartóssága és ellenállóképessége kiváló, ellenáll az apróbb felületi sérülésekkel szemben. Figyelünk a környezetünkre, ezért az összes fa amit a gyártásnál használunk FSC besorolással bír.   

jídlení stul masiv dub

Szállítás:
lapraszerelve
Felületkezelés
Olaj
Anyag
Tölgyfa
Felső lemez
Masszív
Asztallap mérete
180 x 90 cm
Szín
natúr tölgy
Új

16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Product added to wishlist
Product added to compare.