• Akció !
  • -12%
Étkezőasztal fekete fém lábakkal, 200 x 100 cm  - 0
Étkezőasztal fekete fém lábakkal, 200 x 100 cm  - 1
Étkezőasztal fekete fém lábakkal, 200 x 100 cm  - 2
Étkezőasztal fekete fém lábakkal, 200 x 100 cm  - 3
Étkezőasztal fekete fém lábakkal, 200 x 100 cm  - 4
Étkezőasztal fekete fém lábakkal, 200 x 100 cm  - 5
Étkezőasztal fekete fém lábakkal, 200 x 100 cm  - 6
Étkezőasztal fekete fém lábakkal, 200 x 100 cm  - 7

Étkezőasztal fekete fém lábakkal, 200 x 100 cm

Oscar 200
Raktáron, szállítási ido 1 - 2 hét
289 990 Ft 328 990 Ft -12%
Adóval együtt
Extra kedvezmény !
Raktáron raktáron több mint 10 db

 

Étkezőasztal Oscar fekete fém lábakkal, 200 x 100 cm

Képzelje el azt a tökéletes asztalt, amely étkezőjének központjává válna, ahol a család és a barátok örömmel gyűlnének össze. Ezt a csodálatos asztalt ajánljuk Önnek!

Remekművünk - egy asztallap, amelyet enyhén lekerekített forma jellemez, amely kifinomultságot és eleganciát kölcsönöz. Az asztal szélei nem egyenesen, hanem srégen vágottak, rendkívül vonzó és időtálló luxus megjelenést kölcsönözve az asztalnak. Ez a modern, fából készült étkezőasztal gyönyörű natúr tölgyfából készült, amely meleg és barátságos érzést kölcsönöz. És mi a helyzet a modern, fekete fém lábakkal! Nemcsak hangulatot kölcsönöznek az asztalnak, hanem biztosítják annak szilárdságát és stabilitását is.

És ez még nem minden! Az asztalt még inkább érdekessé teszi az asztal közepén húzódó, egyedi karaktert adó fa rész. Ez a gyönyörű tölgyfa asztal 100% tömör tölgyből készült, a vadtölgy gyönyörű természetes erezetével. Na mit mond? Szeretni fogja ezt az asztalt, mint mi? Csatlakozzon Ön is az Oscar-asztal elégedett felhasználóihoz.

Elérhető méretek: (magasság 76 cm) 200 x 100 cm

Jídelní stůl Oscar s kovovými černými nohama, 200 x 100 cm

Felületkezelés olaj: Hogyan lehet a tölgyfát műalkotássá varázsolni - Az olaj a titkos varázslat, amely felébresztheti a tölgyfa rejtett szépségét, és lehetővé teszi, légiességét. Az olajkezelésnek köszönhetően a tölgyfa gyönyörű matt kincs lesz, jellegzetes természetes megjelenéssel.

De vigyázzon! Ahhoz, hogy tölgyfa tökéletes állapotban maradjon, ne feledje, hogy a nedves tárgyak alá (poharak, tányérok, vázák) alátétre van szükség. Ellenkező esetben csúnya vízkarikák képződhetnek a felületen. De ne aggódjon, még ha ez meg is történik, van egy egyszerű útmutatónk az eltávolításukhoz.

Ha a tölgyfának még nagyobb védelmet szeretne nyújtani és a lehető legjobb állapotban tartani, javasoljuk a felület évente többszöri olajozását és speciális olajozott bútorokhoz ajánlott termékek használatát. Így biztosíthatja, hogy a tölgyfa mindig vadonatújnak fog kinézni, és sok éven át gyönyörködhet szépségében.

detail stolu Oscar

Lépjen be a királyi anyag, a tölgyfa világába, és fedezze fel kiváló tulajdonságait, amelyek garantálják a tökéletes natúr bútorokat. Merüljön el egy csodálatos természeti struktúrában, amely évről évre szebbé érik, és autentikus természetet visz az étkezőbe.

A tölgyfát gondosan szárítjuk, és csak a legjobb minőségű tölgyet választjuk -  a vad tölgyet. Ez a kemény fa ellenáll a karcolásoknak és egyéb sérüléseknek, így ideális anyag hosszú távú használatra. Emellett nagyra értékeljük környezetünket, ezért minden faanyag, amelyet felhasználunk, FSC tanúsítvánnyal rendelkezik. Ezzel igyekszünk hozzájárulni bolygónk és gazdagságunk kíméletes bánásmódjához.

Kényeztesse el magát a tölgyfa varázsával, és rendezze be otthonát ezzel a tartós és elegáns anyaggal, amely sok éven át örömet fog Önnek okozni.

Szállítás:
lapraszerelve
Felületkezelés
Olaj + Viasz
Anyag
Tölgyfa
Súly
79 kg
Felső lemez
Masszív
Bútorápolás
Ápolószerek az olaj-viaszozott bútorokra (Opti tej, Clou ...)
Asztallap vastagsága
2+2 cm
Asztallap mérete
200 x 100 cm
Szín
natúr tölgy
Új

16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Product added to wishlist
Product added to compare.