Provence fából készült konzolasztal, Lille 609

Lille 609
Szállítási ido 4 - 8 hét
163 990 Ft
Adóval együtt ( a végösszeg már tartalmazza a kedvezmény )
Rendelhető

A termék a következő kategóriákban található:

 

Provence fából készült konzolasztal, Lille 609

Konzolasztal a legújabb LILLE bútor kollekcióból, francia vidéki stílusban készül. Fenyőfából készült konzolasztal fehér-barna színkombinációban. A konzolasztalnak 4 fiókja van, amelyek sín nélkül vannak behelyezve a nyílásokba. A konzolasztal felső lapja viasszal kezelt, barna színű. Rendezze be étkezőjét más darabokkal is ebből a kollekcióból, és szívja magába a francia vidéki stílus hangulatát minden nap... Bővítse belső terét ezzel a gyönyörű darabbal. Tapasztalja meg a természetes bútorok erejét minden nap. A LILLE asztal gyártása során a természetes termék ökológiáját és a szép design harmóniáját ötvöztük.

Teljes szélesség: 120 cm
Teljes mélység: 40 cm
Teljes magasság: 75 cm

Dřevěný provence příruční stolek,bílo hnědý, Lille

LILLE kollekció leírása

PRESTIGE BELLISSIMI MOBILE - LILLE fából készült bútorok, igényes vásárlók számára tervezték Milánóban. A prestige bellissimi kollekció fejlesztése és gyártása során a bútoripari gyártásba, értékesítésében és tervezésében szerzett sok éves tapasztalatunkat használtuk fel. A bútorokat sok éves tapasztalattal és gyakorlattal rendelkező asztalosok készítik. Ugyanakkor a vidéki stílusú bútorokat kézzel készítik, így minden darab egyedi. A bútor elülső részén jellegzetes dekoratív minták találhatók. A tömörfa garancia arra, hogy több éves használat után is bízhat a minőségben. A fogantyúkat az olasz Bosetti Marella cégtől választottuk. A bútorok fiókjai nincsen sinekkel ellátva, az antik bútorokat imitálja. A Provence bútorok nagyon népszerűek. A bútor alapja tömörfa, természetes szerkezettel - sima felső lappal, tapintásra kellemes, érzi a természet érintését. 

A bútoron lévő barna részek viasszal vannak kezelve, a karbantartása egyszerű. A bútor fehér részeit vizes bázisú festékkel kezeljük, ahol gyengén látszik a fa szerkezete.

Nábytek LILLE

Szállítás:
összeszerelve
Anyag
Fenyő
Fiókok
Csillapítás nélküli záródás
A bútor felülete
sima
Szín
fehér
Kollekció
Lille
Új

A termék vásárlói ezt is megvették:

16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Product added to wishlist
Product added to compare.