A legnagyobb tömörfa bútor kínálat! Most szuper árakon akár -19% kedvezmény szinte mindenre.

Modern karfás székek asztallal

George + Bella
Utolsó tételek a raktáron
405 990 Ft
Adóval együtt ( a végösszeg már tartalmazza a kedvezmény )
rating Értékelések száma: 3
Értékelések elolvasása
Átlagos értékelés: 10/10

A csomag tartalma

A termék a következő kategóriákban található:

 

Karfás Bella székek és George tölgy

fa asztal 

Kartámlás szék Bella, Lady - sárga, barna, antracit

Gyönyörű kéztámlás szék kényelmes üléssel és tölgyfa lábakkal. Modern és elegáns, stílusos bútordarab, melyet modern beltérbe helyezhet el. A széket már összeszerelt állapotban szállítjuk, többféle szín választási lehetősége adott. A szék előnye a többféle kihasználási lehetőség, nem csupán az asztal köré helyezheti el, de nappalijába vagy dolgozószobájába egyedi elemként is. A magas és stabil kéztámla hosszú esetés használat esetén is kényelmes marad. Gyönyörű bútordarab, melyet minden vendég megcsodál majd. Az anyag minősége tökéletes, kopásállósága 30 000 ciklus. 

George tölgyfa asztal 

Olyan darabot keres étkezőjébe ami évtiezedek múltán is ugyan olyan lesz? Válassza a George tölgyfa étkezőasztalt, most különeges kedvező bevezető áron, ami csak a készlet erejéig tart!

A George tömör tölgyfa étkezőasztal az idei év újdonsága, ami a 2017-es kölni kiállításon lett bemutatva. 

Gyönyörű szép tölgyfa bútordarabról van szó aminek a felső lapja különösen erős. Az asztallábak mérete 15 x 15 cm! Méretes, stabil , tömör kivitelezés a tartósság, ellenállóképesség, stabilitás és hosszú élettartam jegyében. A felső lapjának hossza 220 cm, 180 cm, kényelmesen elfér mellette a család és a vendégek is! 

Gyártásához kizárólag tömör tölgyfát használtak. A felületi kezelése kiváló márkájú olaj és viasz, így ellenállóbb a mechanikai sérülések és az apróbb karcolásoknak. Az étkezőasztal felületi kezelése viasz és olaj keveréke, a felület nincs kifehérítve, és páccal sincs bevonva, így marad meg a természetes tölgyfának a szerkezete. A felületén csomók is megtalálhatóak. Ez egyértelműen nem hiba! Szándékosan hagytuk meg a tölgyfának a természetes speciális felületét, így éri el a legtermészetesebb kinézetét. 

A tölgyfa asztal első látásra rusztikus hatást kelt, de nem lesz gond bármilyen modern bútorelemmel összhangba hozni. Szerezzen ihletet az étkezőszékeink teljes kínálatából és varázsoljon ebédlőjéből egy csodálatos helyet! 

Tömör tölgyfa asztal, ami a precíz szakmai kidolgozása révén kimondottan közkedvelt darab. 

Az asztal méretei:

220 x 100, magasság 76 cm
180 x 100, magasság 76 cm

A termék típusa
Étkezőszett
Stul + Zide
rating 10
ragyogas
Martin b
rating 10
Maximalis elegedettseg.
A szal es a zide
rating 10
VSE Krasne, csak ajanlani. Nadherede fa. Stabil es hatalmas. Csokkentunk
Product added to wishlist
Product added to compare.