Sárga és szürke székek asztallal Tina

Tina + Tina
Szállítási ido 4 - 7 hét
293 990 Ft 501 990 Ft -208 000 Ft
Adóval együtt
rating
10/10 tól 1 vélemények
Rendelhető

A csomag tartalma

 

Sárga és szürke székek tölgyfa asztallal 160 x 90 vagy 200 x 100 cm, Tina

Modern étkezőszék TINA

A 2017-es év újdonsága, ami a kölni kiállításon lett bemutatva. Most bevezető akciós áron.     Stílusos étkezőszék konyhába vagy étkezőbe, kényelmes ülőfelülettel. Két színben érhető el. A huzat hullámos vonalvezetése elsősorban a kényelmes és kellemes puha támlát borítja. A kínálatunkban lévő tölgyfa asztalunk bármelyikéhez szivesen ajálnjuk. A TINA kedvező bevezető ára csak korlátolt darabra érvényes. Minőségi kétféle színárnyalatú anyag antracit vagy mustár-oliva színkeverékben. A székeket összeszerelt állapotban szállítjuk, súlya 10 kg. Minőségi anyag magas kopásállósággal, ami 50 000 ciklus.

Tömör tölgyfa étkezőasztal - lekerekített sarkak, Tina 160 x 90 vagy 200 x 100 cm

Étkezőasztal lekerekített sarkakkal tömör tölgyfából, két méretben 160 x 90 cm és 200 x 100 cm. A Tina étkezőasztal 4-8 személy számára biztosít kényelmes ülőhelyet. Előnye a lekerekített sarkai és élei is. Az étkezőasztalt lapra szerelten szállítjuk, összeszerelése egyszerű.

Az étkezőasztal csodálatos alakja és főként a használhatósága, valamint a kiváló minősége ami meggyőzheti Önt. A tökéletes stabilitást a minőségi tölgyfa alapanyag biztosítja, az asztallap vastagsága 2 + 2 cm. Az asztallábak szinte az asztal végén vannak. így a teljes szélességét ki tudja használni hogy székeket helyezzen oda. A lábak ferdesége biztosítja azt, hogy az asztalfőre is helyezhet széket. Az asztal felületi kezelése természetes olaj, mely kiemeli a fa szerkezetét és rajzolatát. 

A forró tárgyak alá és a bögrék alá alátétet használjon. Az olaj felületi kezelés előnye a könnyű karbantartás és az egyszerű javítás. Használjon viasztartalmú bútorápoló szereket, mely láthatatlan vízálló réteget biztosít a felületen. Ha a felső lap megsérül, elegendő lágy dörzspapírral lecsiszolni a felületet és jó minőségű tölgyfára alkalmas olajjal bekenni. 

Felület
Olaj + viasz
Bútorok gondozása
Přípravky na olejovo-voskovaný nábytek (Opti mléko, Clou ...)
asztal vastagsága
4 cm
Anyag
Tölgy
Marek
rating 10
VSE a tanacsadoban, tokeletes, minosegi anyag, Easy Montaz
Product added to wishlist
Product added to compare.