A legnagyobb tömörfa bútor kínálat! Most szuper árakon akár -19% kedvezmény szinte mindenre.

Tömörfa MIREK étkezőasztal és Arosa székek

MIREK + Arosa
Szállítási ido 3 - 6 týdnov
254 990 Ft
Adóval együtt ( a végösszeg már tartalmazza a kedvezmény )
rating Értékelések száma: 4
Értékelések elolvasása
Átlagos értékelés: 10/10

A csomag tartalma

A termék a következő kategóriákban található:

 

Tömörfa MIREK étkezőasztal 160 x 90 cm és Arosa étkezőszékek 

 Arosa étkezőszék

Újdonság kínálatunkban. Az Arosa étkezőszék a német piacon már hosszú idő óta jelen van, 120 EUR-ós áron. Nálunk most speciális bevezető áron. Az étkezőszékeket már összeszerelt állapotban szállítjuk. Csodálatos dizájn, minőségi kárpit ami a szék minőségét jellemzi. A szék keskenyebb méreteinek köszönhetően kisebb konyha berendezéseként is tökéletesen megfelel. Az anyag tapintásra kellemes, gyönyürű szép világos szürke színű. A teherbírása 120 kg.  A szék háttámlája rétegelt lemezből készült. Ennek az anyagnak a tulajdonságai közé tartozik az enyhe rugózás. Mivel természetes anyagról van szó, minden darabnak kissé eltérő lehet a háttámla merevsége.

Méretei: 

Magasság: 90 cm
Szélesség: 42 cm
Mélység: 43 cm
Ülő magasság: 46 cm

A különösen kényelmes ülést az ergonomikus kialakítás biztosítja, alacsony támlákkal. A szék kárpitjának kopásállósága 50 000 ciklus.

Az Arosa tölgyfa székeket elsősorban a nyugati piacra szánták, Szlovákia, Csehország és Magyarország területén különleges árkedvezménnyel kerültek kíínálatunkba. Ez a kedvezmény korlátolt ideig tart csak. A szék lekerekített alakja kényelmes ülést biztosít így teljes estés használatra is alkalmas. Az étkezőszéket már összeszerelt állapotban szállítjuk. Válassza Ön is a luxus tölgyfa széket, mely mindennapi használatra is alkalmas, hosszú élettartama van amiről már több elégedett vásárlónk is meggyőződött.  

Tömör tölgyfa asztal 160 x 90 cm Mirek

Az asztal felső lapja minőségi olajjal kezelt, ami védi a bútort és kiemeli a fa természetes szerkezetét és rajzolatát. A felületi kezelésre használt olajak egészsére nem ártalmasak. Azt hogy az asztal természetes anyagból készült, konyháját vagy étkezőjét  egyedivé varázsolja. Az étkezőasztal különösen tartós és stabil, minőségi tölgyfából készült. 

Az asztalt lapra szerelten szállítjuk, összeszerelése egyszerű. Az asztallap minőségi tömör tölgyfából készült 2cm vastagságban. Az asztal mérete 160 x 90 cm, 4-6 személy számára kényelmes. Válassza Ön is a modern stílusú asztalt, ahol a asztal lábai enyhén lemetszettek.

Magasság: 76 cm, Méretek: 160 x 90 cm 

Felületkezelés
Olaj + Viasz
Anyag
Vad tölgy
Bútorápolás
Ápolószerek az olaj-viaszozott bútorokra (Opti tej, Clou ...)
Asztallap vastagsága
4 cm
A termék típusa
Étkezőszett
Petra
rating 10
Sok Kenny elvegezte, maximalne elegedett
Jana V.
rating 10
Krasne elvegezte, Stul es Zidle, Strasne, nagyon elegedett vagyok, ajanlom minket
1
rating 10
A tulfutas a Zidli, a minoseg es a rogzitett anyag, valamint a Zidli. Nagyon elegedett vagyok a Manzel, a Krasna Prace es a VRTDE ajanlasaival.
Nagy elegedettseg
rating 10
Nagyon elegedettek vagyunk. Stul es Zidle szepseg, jol nez ki. Zide Navic nagyon kenyelmes.

Hasonló termékek

Product added to wishlist
Product added to compare.