A legnagyobb tömörfa bútor kínálat! Most szuper árakon akár -19% kedvezmény szinte mindenre.

Mirek tölgyfa étkezőasztal és Arosa szürke székek

Mirek + Arosa
Szállítási ido 1 - 5 týdnov
254 990 Ft
Adóval együtt ( a végösszeg már tartalmazza a kedvezmény )
rating Értékelések száma: 1
Értékelések elolvasása
Átlagos értékelés: 10/10

A csomag tartalma

A termék a következő kategóriákban található:

 

Tölgyfa Mirek asztal és szürke Arosa székek 

Modern bútor összeállítás 100% tömör tölgyfából készült 160 x 90 cm Mirek étkezőasztalból, és 4 darab szürke színű Arosa székből.

1 x mirek asztal 160 x 90

4 x Arosa szék

Arosa étkezőszék, Ecru bőr utánzat 

Minőségi bőr utánzatú anyag bevonatú étkezőszék egyszerű tisztítással, világosszürke színben. A szék lábai tölgyfából vannak, felületi kezelésük olaj. Mint a gyártók, biztosítjuk a legjobb minőséget a legjobb áron. A székeket már összeszerelt állapotban szállítjuk, súlyuk 7,65 kg, könnyen mozdíthatóak. A teherbírása 110 kg. Belső kitöltése hideghab, mely tartós anyag. Az Arosa tökéletes választás, a biztosat jelenti. A székek több színben érhetőek el, valamint bárszékek is rendelhetőek. A szék háttámlája rétegelt lemezből készült. Ennek az anyagnak a tulajdonságai közé tartozik az enyhe rugózás. Mivel természetes anyagról van szó, minden darabnak kissé eltérő lehet a háttámla merevsége.  

Arosa + Mirek

A szék huzata minőségi anyag, mely bőr utánzat gyönyörű szerkezettel és világosszürke színnel. Az anyag jó minőségű, kopásállósága 100 000 ciklus, az anyag vastagsága 1 mm. Az anyag nem tartalmaz káros anyagokat, mint a formaldehyd. 

Arosa szürke

Arosa

Arosa szürke

Tömör tölgyfa asztal 160 x 90 cm Mirek

Az asztal felső lapja minőségi olajjal kezelt, ami védi a bútort és kiemeli a fa természetes szerkezetét és rajzolatát. A felületi kezelésre használt olajak egészsére nem ártalmasak. Azt hogy az asztal természetes anyagból készült, konyháját vagy étkezőjét  egyedivé varázsolja. Az étkezőasztal különösen tartós és stabil, minőségi tölgyfából készült. 

Az asztalt lapra szerelten szállítjuk, összeszerelése egyszerű. Az asztallap minőségi tömör tölgyfából készült 2cm vastagságban. Az asztal mérete 160 x 90 cm, 4-6 személy számára kényelmes. Válassza Ön is a modern stílusú asztalt, ahol a asztal lábai enyhén lemetszettek.

Magasság: 76 cm, Méretek: 160 x 90 cm 

Mirek asztal

Mirek asztal

Mirek asztal

Felületkezelés
Olaj + Viasz
Anyag
Vad tölgy
Bútorápolás
Ápolószerek az olaj-viaszozott bútorokra (Opti tej, Clou ...)
Asztallap vastagsága
4 cm
A termék típusa
Étkezőszett
Veronika J.
rating 10
STUL tagas, ket, aki ket zidle es kenyelmesen ugy tunik, hogy embereket kap. Stul a Krasna, azonnal lenyugozott. Az asztalhoz valo zidek kenyelmesek, minosegi, vizuale erdeklodes. katalogusa manzela es a fia vette az elek, ami nem lathato, az ocsem Znaci, honnan Stolari adta. A lakk egyenlo, helle foltok nelkul. Az eldobas az, hogy az alulrol meg van erositve, hogy ne mozogjon. Otthon Ez konnyu Montaz, Zide osszeszerelve, csak a labak az asztalnal. es en vagyok minusz en nem valaszolt, a Jeidni meghatarozott MAME nehany nap, abban a remenyben, hosszu fej.

Hasonló termékek

Product added to wishlist
Product added to compare.