Provence fából készült éjjeliszekrény, Lille 212

Lille 212
Szállítási ido 4 - 8 hét
57 990 Ft
Adóval együtt ( a végösszeg már tartalmazza a kedvezmény )
Rendelhető

A termék a következő kategóriákban található:

 

Provence fából készült éjjeliszekrény, Lille 212

Provence-i stílusban készült éjjeliszekrény fehér és barna színkombinációban. Az éjjeliszekrény fenyőfából készül. Az éjjeliszekrény a LILLE kollekcióból származó ágy megfelelő kiegészítője. Kényeztesse magát a francia vidéken való elalvás és felkelés kellemes érzésével. Merítsen pozitív energiát a vidéki élet légköréből. Az éjjeliszekrénynek 2 fiókja van, és már összeszerelve szállítjuk. Bővítse belső terét ezzel a gyönyörű darabbal, és tapasztalja meg a természetes bútorok erejét minden nap. A LILLE éjjeliszekrény gyártása során a természetes termék és a szép design harmóniáját ötvöztük.

Teljes szélesség: 45 cm
Teljes mélység: 43 cm
Teljes magasság: 50 cm

Dřevěná provence šatní skříň bíla, Lille typ 101

LILLE kollekció leírása

PRESTIGE BELLISSIMI MOBILE - LILLE fából készült bútorok, igényes vásárlók számára tervezték Milánóban. A prestige bellissimi kollekció fejlesztése és gyártása során a bútoripari gyártásba, értékesítésében és tervezésében szerzett sok éves tapasztalatunkat használtuk fel. A bútorokat sok éves tapasztalattal és gyakorlattal rendelkező asztalosok készítik. Ugyanakkor a vidéki stílusú bútorokat kézzel készítik, így minden darab egyedi. A bútor elülső részén jellegzetes dekoratív minták találhatók. A tömörfa garancia arra, hogy több éves használat után is bizthat a minőségben. A fogantyúkat az olasz Bosetti Marella cégtől választottuk. A bútorok fiókjai nincsen sinekkel ellátva, az antik bútorokat imitálja. A Provence bútorok nagyon népszerűek. A bútor alapja tömörfa, természetes szerkezettel - sima felső lappal, tapintásra kellemes, érzi a természet érintését. 

A bútoron lévő barna részek viasszal vannak kezelve, a karbantartása egyszerű. A bútor fehér részeit vizes bázisú festékkel kezeljük, ahol gyengén látszik a fa szerkezete.

Nábytek LILLE

Szállítás:
összeszerelve
Anyag
Fenyő
Fiókok
Csillapítás nélküli záródás
A bútor felülete
sima
Szín
fehér
A termék típusa
Éjjeliszekrény
Kollekció
Lille
Új

Termékek ugyanazon kollekcióból

Hasonló termékek

Product added to wishlist
Product added to compare.