Kerek étkezőasztal és székek

Orlando + janov
Szállítási ido 5 - 8 hét
282 990 Ft
Adóval együtt ( a végösszeg már tartalmazza a kedvezmény )
Rendelhető

A csomag tartalma

A termék a következő kategóriákban található:

 

Kerek fa étkezőszék Janov és Orlando székek

Tömör tölgyfából készült étkezőszett, kerek asztal és székek.  Gyönyörű modern anyaggal borított székek, az anyag tapintásra kellemes, a szett kombinálható. 

Kényelmes szék - tölgyfa lábak Orlando

Stílusos étkezőszék konyhába vagy étkezőbe, kényelmes ülőfelülettel. Az Orlando modell súlya 8 kg, ideális súly a könnyű áthelyezéshez. Méretének köszönhetően kisebb asztalokhoz is megfelelő. A szék lábai tölgyfából készültek, a fa felületi kezelésére minőségi dán WOCA olajat használtunk. A fa FSC besorolással bír. A kínálatunkban lévő bármilyen tölgyfa asztallal párosítható.    Az Orlando szék szürke, sötétszürke és sárga színben kapható. Szétszerelt állapotban szállítjuk, az összeszerelése egyszerű, kb 5 percet vesz igénybe. A belseje kiváló minőségű PU hab, aminek köszönhően a szék rendkívül kényelmes.

Újdonság kínálatunkban. Az Orlando étkezőszék a német piacon már hosszú idő óta jelen van, 120 EUR-ós áron. Nálunk most speciális bevezető áron kapható. Az étkezőszékeket már összeszerelt állapotban szállítjuk. Csodálatos dizájn, minőségi kárpit, ez az ami a szék minőségét jellemzi. A szék keskenyebb méreteinek köszönhetően kisebb konyhákban is tökéletesen megfelelő. Az anyag tapintásra kellemes, gyönyürű szép sötétszürke színű. A teherbírása 110 kg.  

A különösen kényelmes ülést az ergonomikus kialakítás és a támla biztosítja.  A szék kárpitjának kopásállósága 50 000 ciklus.

Pohodlná židle, šedá látka - dubové nohy Orlando

Kerek étkezőasztal tölgy, Janov

Az egyszerű kerek alakú étkezőasztal igazán jó valasztás az étkező vagy konyha számára. A Janov étkezőasztal két méretben elérhető, az asztallap átmérője 90 és 110 cm. Mindkét méret 4 személy számára alkalmas. Az asztalt lapra szerelve szállítjuk, az összeszerelése egyszerű. A bútor felületi kezelése olaj, mely kiemeli a tölgyfa valódi szepségét. Javasoljuk az olajozott bútorok gondozására gyártott ápolószerek használatát. Nedves tárgyak alá javasoljuk az alátétek használatát. Masszív 7 x 7 cm-es lábak garatnálják az asztal stabilitását. Az asztallap 2 cm vastag, teljesen elegendő a tölgyfa számára. Az asztal magassága 76 cm, az asztal pereméig 67 cm.

Elérhető méretek: (magasság 76 cm), átmérője 90 cm

Kulatý jídelní stůl masiv dub, Janov

A Janov étkezőasztal tölgyfából készül. A tölgyfa királyi természetes anyag, mely kiváló tulajdonságokkal bír. Csodálatos természetes szerkezet, ami évek múlásával egyedi szépséget kap. A fa szakszerűen szárított, olyan fát választottunk, ami vad tölgy elnevezéssel bír, ennek köszönhetően az igazi természet jelenik meg lakásában. Maga a faanyag kemény, nehezen lehet megkarcolni vagy bármilyen más sérülést ejteni rajta. Figyelünk a környezetünkre, ezért az összes fa amivel dolgozunk FSC besorolással bír. 

Kulatý jídelní stůl masiv dub, Janov


A Borma wachs hardwax parquet oil 1030 természetes olaj felületi kezelés minőségi dániai olaj ami tökéletes garancia. Ez a gyártó főként a tömör tölgyfa bútorok gyártásával foglalkozik. Az olaj lehetőséget biztosít hogy a tölgyfa lélegezni tudjon, egyedi matt hatást biztosít a felületen, érintésénél a természet erejét szívja magába. Az olaj felületi kezelés figyelmet kíván, olaj felületre alkalmas bútorápoló szerek használatát javasoljuk. Ezek védő réteget biztosítanak a fa felületén. Használatuk gyors, 1-2 perc alatt készen lehetünk vele, és hosszú időre biztosítja a védelmet. Az olaj felületi kezelés karbantartása is egyszerű, elegendő ha időnként átolajozza a felületet, ez után új hatást kelt majd a felület. A teljes időtartam csak 15 percet vesz igénybe. 

Felületi kezelés természetes Olaj - Éppen a tölgyfánál a legideálisabb választás az olaj, ami tökéletes védelmet biztosít a tölgyfa bútoroknak. Tapintásra kellemes, érezheti a természetes fa szerkezetét, viszont az olajnak köszönhetően lélegzik a fa. Az olaj egészségre nem ártalmas. A vizes tárgyak alá javasoljuk az alátétek használatát (poharak tányérok vázák). Az asztalon keletkezet foltok könnyen eltávolíthatóak útmutató itt. Időnkénti olajozással védőréteg keletkezik a bútor felületén, ezért ajánljuk többször az év folyamán átolajozni a bútor felületét, illetve az olajozott bútorok számára alkalmas ápolószerek használatát is.

Szállítás:
lapraszerelve
Felületkezelés
Olaj
Anyag
Vad tölgy
Elülső rész
Masszív tölgy
Korpusz
Masszív
Szín
natúr tölgy
A termék típusa
Étkezőszett
Új

Hasonló termékek

Product added to wishlist
Product added to compare.