Étkezőszett asztal 140 x 80 és székek tömör tölgy

Igi 140
Szállítási ido 4 - 7 hét
442 990 Ft
Adóval együtt ( a végösszeg már tartalmazza a kedvezmény )
Rendelhető

A csomag tartalma

A termék a következő kategóriákban található:

 

Étkezőszett asztal 140 x 80 IGI és 4 x tölgyfa szék

Az összeállítás tartalmazza:

1 x asztal IGI 140 x 80
4 x szék EVA

Praktikus designer étkezőasztal 100% tömör tölgyfából. Kényeztesse magát ezzel a dizájnos luxus étkezőasztallal. Az asztal lekerekített élei és sarkai nagy előnyt jelentenek. Kerülje el a szükségtelen sérüléseket. Az akár 15 x 4,5 cm méretű, masszív, stabil lábak garantálják az asztal nagy stabilitását. A felső lemez vastagsága 3 cm. Az asztal előnye az, hogy a lábak a végén vannak elhelyezve, így hatalmas helyet kap a székei vagy fotelei számára. Az asztal magassága 76 cm, magassága az asztal alsó pereméig 67 cm.

Elérhető méretek: (magasság 76 cm) 140 x 80 cm

Jídelní stůl DUB olej masív, model igi

Felületi kezelés természetes Olaj - Éppen a tölgyfánál a legideálisabb választás az olaj, ami tökéletes védelmet biztosít a tölgyfa bútoroknak. Tapintásra kellemes, érezheti a természetes fa szerkezetét, viszont az olajnak köszönhetően lélegzik a fa. Az olaj egészségre nem ártalmas. A vizes tárgyak alá javasoljuk az alátétek használatát (poharak tányérok vázák). Az asztalon keletkezet foltok könnyen eltávolíthatóak. Időnkénti olajozással védőréteg keletkezik a bútor felületén, ezért ajánljuk többször az év folyamán átolajozni a bútor felületét, illetve az olajozott bútorok számára alkalmas ápolószerek használatát is.

A tölgyfa királyi természetes anyag, amit több száz éve használnak, keménységének köszönhetően étkezőasztalok készülnek belőle melyeknek tökéletes tartása van. Csodálatos természetes szerkezet, ami évek múlásával sem veszít szépségéből. A fa gondosan szárított, a vad tölgyet választottunk, ennek köszönhetően az igazi természet jelenik meg lakásában. Maga a faanyag kemény, tartóssága és ellenállóképessége kiváló, ellenáll az apróbb felületi sérülésekkel szemben. Figyelünk a környezetünkre, ezért az összes fa amit a gyártásnál használunk FSC besorolással bír.   

Jídelní stůl DUB olej masív, model igi


A Borma wachs hardwax parquet oil 1030 természetes olaj felületi kezelés minőségi dániai olaj ami tökéletes garancia. Ez a gyártó főként a tömör tölgyfa bútorok gyártásával foglalkozik. Az olaj lehetőséget biztosít hogy a tölgyfa lélegezni tudjon, egyedi matt hatást biztosít a felületen, érintésénél a természet erejét szívja magába. Az olaj felületi kezelés figyelmet kíván, olaj felületre alkalmas bútorápoló szerek használatát javasoljuk. Ezek védő réteget biztosítanak a fa felületén. Használatuk gyors, 1-2 perc alatt készen lehetünk vele, és hosszú időre biztosítja a védelmet. Az olaj felületi kezelés karbantartása is egyszerű, elegendő ha időnként átolajozza a felületet, ez után új hatást kelt majd a felület. A teljes időtartam csak 15 percet vesz igénybe.

stul igi masiv dub

Szállítás:
lapraszerelve
Felületkezelés
Olaj + Viasz
Anyag
Vad tölgy
Bútorápolás
Ápolószerek az olaj-viaszozott bútorokra (Opti tej, Clou ...)
Asztallap vastagsága
3 cm
A bútor felülete
sima
Asztallap mérete
140 x 80 cm
Szín
natúr tölgy
A termék típusa
Étkezőszett
Új

Hasonló termékek

Product added to wishlist
Product added to compare.