Tölgyfa étkezőgarnitúra Eva székekkel

Country + Eva
Szállítási ido 5 - 8 hét
407 990 Ft
Adóval együtt ( a végösszeg már tartalmazza a kedvezmény )
Rendelhető

A csomag tartalma

A termék a következő kategóriákban található:

 

Tölgyfa étkezőgarnitúra Country Eva székekkel - masszív tölgy

Ez az erős tölgyfa asztal egy vizuális gyöngyszem, amely a valódi tölgyfa szilárdságát és tartósságát tükrözi. Gyönyörű asztallappal rendelkezik, masszív megjelenése és nagy szilárdsága biztosítja, hogy ez a bútor hosszú évekig szolgálja majd Önt. Két méretben kapható, az asztal szilárd, fekete, matt vas lábakon áll, modern megjelenést kölcsönözve hagyományos esztétikának. Az asztal szélei hűek maradnak a természetességhez, jellegzetes szabálytalan felülettel, ami kiemeli az anyag hitelességét.

Dubový Jídelní Set  Country se Židlemi Eva - masív dub

Az ugyanabból a tölgyfából készült Eva székek garantálják a szilárdságot, a tartósságot és ugyanazt a stílust. Ezzel a kombinációval étkezője készen áll a kecses és tartós vendéglátásra. A bútor ökológiai olajjal van kezelve, csodálatos "natúr tölgy" árnyalatban, ami kiemeli természetes szépségét. Ez az étkezőgarnitúra flexibilis – saját ízlése szerint rendezheti úgy el, hogy tökéletesen illeszkedjen

stul Country

Invesztáljon a minőségbe, a tartósságba és a gyönyörű dizájnba ezzel a tölgyfa étkezőgarnitúrával. Ez több, mint egy egyszerű bútor; ez egy tanusítvány az Ön ízléséről és az autentikus anyagok iránti szeretetéről.

Felületkezelés
Olaj
Anyag
Vad tölgy
Bútorápolás
Ápolószerek az olaj-viaszozott bútorokra (Opti tej, Clou ...)
Szín
natúr tölgy
A termék típusa
Étkezőszett
Új

Hasonló termékek

Product added to wishlist
Product added to compare.