Szett kényelmes szék és asztal 140 x 80 masszív tölgy

Igi 140
Utolsó tételek a raktáron
450 990 Ft
Adóval együtt ( a végösszeg már tartalmazza a kedvezmény )
Szállítási ido 1 - 2 hét Elfogyás után, szállítási ido 4 - 7 hét

A csomag tartalma

A termék a következő kategóriákban található:

 

Szett kényelmes szék Riga és asztal Igi 140 x 80 masszív tölgy

A szett tartalmazza

1 x asztal IGI 140 x 80
4 x szék Riga

Design étkezőasztal 100% tömör tölgyből praktikus használatra. Kényeztesse el Ön is magát ezzel a dizájnos luxus étkezőasztallal. Az asztal lekerekített élei és sarkai nagy előnyt jelentenek. Így elkerülheti a felesleges sérüléseket. Az akár 15 x 4,5 cm-es masszív, stabil lábak garantálják az asztal nagy stabilitását. Az asztallap vastagsága akár 3 cm, ami a tölgyfa esetében teljesen elegendő. Az asztal előnye, hogy a lábak a végén vannak elhelyezve, így elegendő hely marad a székek vagy a fotelek számára. Az asztal magassága 76 cm, a magasság az asztal alsó széléig 67 cm.

Jídelní stůl DUB olej masív, model igi

Felületkezelés Olaj - Az olaj a legideálisabb választás a tölgyfára, mivel a tölgyfának lélegeznie kell, amit az olajos felületkezelés lehetővé tesz. Az olajjal kezelt fa, gyönyörű matt hatást kap, határozott természetes megjelenéssel. Helyezzen alátétet a nedves tárgyak (poharak, tányérok, vázák) alá. A víz és a fa közvetlen érintkezése esetén körök képződnek a felületen. Ez könnyen eltávolítható az alábbi utasításokkal. Ha nagyobb védelmet szeretnénk elérni a felületen, akkor évente többször ajánlott a felületet átolajozni, vagy olajozott bútorokhoz való ápolószert használni.

A tölgyfa kiváló tulajdonságokkal rendelkező királyi anyag, amely a tökéletes natúr bútorok garanciája. Csodálatos natúr struktúra, amely az évek során egyedi szépséggé érik. A fa gondosan van szárítva, a fából a vadtölgyet választottuk, amely igazi autentikus natúr darabot garantál étkezőjében. Maga a fa kemény fa, ezért nehéz megkarcolni vagy egyéb sérülést létrehozni a fában. Környezetünk ápolásában érdekeltek vagyunk, ezért minden fa FSC tanúsítvánnyal rendelkezik.

Jídelní stůl DUB olej masív, model igi

A székekhez használt szövet: PRESTON 100, magas, akár 65 000 ciklusos kopásállósága biztosítja a hosszú élettartamot. Az anyag 100% PES. Az anyag tisztítása PHO szappannal vagy vízzel. Szövetsűrűség akár 330 g/m2

stul igi masiv dub

Szállítás:
lapraszerelve
Felületkezelés
Olaj + Viasz
Anyag
Vad tölgy
Bútorápolás
Ápolószerek az olaj-viaszozott bútorokra (Opti tej, Clou ...)
Asztallap vastagsága
3 cm
A bútor felülete
sima
Asztallap mérete
140 x 80 cm
Szín
natúr tölgy
A termék típusa
Étkezőszett
Új

Hasonló termékek

Product added to wishlist
Product added to compare.