Tömörfa asztal tölgy + fehér, Tomino

Tomino
Raktáron, szállítási ido 1 - 2 hét
183 990 Ft
Adóval együtt ( a végösszeg már tartalmazza a kedvezmény )
rating Értékelések száma: 4
Értékelések elolvasása
Átlagos értékelés: 10/10
Raktáron raktáron több mint 10 db

A termék a következő kategóriákban található:

 

Tömörfa asztal tölgy + fehér bővíthető, Tomino

Tömör tölgyfából készült étkezőasztal Tomino.  A tömörfa hosszú életet garantál. A tömör tölgy a kiváló minőség garanciája. Mitöbb a fa gyönyörű rajzolatának köszönhetően a bútor tökéletesen kitűnik. A tömörfa vastagsága 2cm

Magasság: 76 cm, 

140 x 90 cm bővítés után 180 x 90 cm

Ha eredeti akar maradni az új bútor kiválasztásánál, akkor a tömör tölgy asztal tökéletes választás. Ehez az étkezőasztalhoz kínálatunkból székeket is választhat tömörfából azonos színben. Gyönyörű étkezőasztal csodálatos szín kombinációban fehér + tölgy.  Az asztal felső lemeze válogatott tölgyfából készül. A fehér része kőrisfából készül. Az asztal a tömörfa keménységének köszönhetően stabil és erős.

Gyönyörű tölgyfa asztal 100% tömör tölgyfából, csodálatos természetes rajzolattal, most bevezető áron kapható. A Tomino tölgyfa asztal 140 x 90 cm méretben elérhető, lapra szerelten szállítjuk, összeszerelése egyszerű. Az asztal felületi kezelése természetes olaj, ami tökéletesen védi a bútort. Védelmet biztosít a felületnek, és kiemeli a fa természetes rajzolatát. Bútorápoláshoz az olaj-viasz bútorokra alkalmas bútorápolókat ajáljuk. A forró és vizes tárgyak alá javasoljuk az alátétek használatát. Az asztal lábak vastagsága 6 x 6 cm, ami tökéletes stabilitást biztosít az asztalnak.

Tömörfa asztal tölgy + fehér, Tomino

Az asztal gyártására tömör tölgyfát használtunk. A bútor felületi kezelésére csak kiváló minőségű olaj és viasz volt használva, így ellenállóbb a kisebb karcolásokkal és felületi sérülésekkel szemben. A tömör étkezőasztalt nem fehérítettük és nem is pácoltuk semmilyen festékkel, így a fa természetes kinézete teljesen megmarad! Az asztallapon fellelhetőek a csomók is. Ez semmiféleképpen nem hiba! Szándékosan megőriztük a tölgyfa összes sajátosságát. A fa természetes szerkezetét szeretnénk kiemelni.

tömörfa asztal tökéletesen bizonyítja a pontos és precíz asztalosmunkát. A masszív elemeinek köszönhetően minden támadásnak ellenáll. A tölgyfa királyi természetes anyag, kiválló tulajdonságokkal rendelkezik. A fa gondosan szárított, a vad tölgyfa garantálja az igazi autentikus természet varázslatát ebédlőjébenÓvni szeretnénk a környezetünket, ezért minden fa FSC igazolással rendelkezik.

Tömörfa asztal Tomino

Tömörfa asztal tölgy + fehér bővíthető Tomino

Tölgy étkezőasztal Tomino

Tömörfa asztal tölgy fehér bővíthető Tomino

A termék típusa
Étkezőasztal
Szállítás:
lapraszerelve
Felületkezelés
Olaj + Viasz
Anyag
Vad tölgy
Felső lemez
Masszív
Bútorápolás
Ápolószerek az olaj-viaszozott bútorokra (Opti tej, Clou ...)
Kárpittisztítás
kendővel + PH0 szappannal
Asztallap mérete
140 x 90 cm bővítés után 180 x 90 cm
Szín
natúr tölgy
A termék alakja
Téglalap alakú
Az asztal bővíthetősége
Bővíthető
Martfű
rating 10
Szép ,stabil asztal .
2049 Diósd
rating 10
Stílusos
Timona asztal
rating 10
Gyönyőrű asztal, olyan, mint a képeken, maximálisan elégedett vagyok.
Miriam
rating 10
Ez a stul teljesen szepseg, tulzottan feldolgozott. Hajtasu. Nagyon elegedett vagyok.

A termék vásárlói ezt is megvették:

16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Product added to wishlist
Product added to compare.